kovinac78 10 Napisano Februar 26, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kovin Motocikl: ex XTZ 750 SuperTenere, now Suzuki V-Strom 650 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ThePainkiller je napisao: Lep gest, ali ja ne bih savetovao igranje sa toliko starim gumama... Prva kiša ili mokar put i ima da klizaju kao na ledu. A stavljati glavu u torbu za 150-200 evra stvarno nije vredno... Ja, lično, 2016. sam vozio motor na kome su bile gume iz 1992 godine (da, dobro ste pročitali ), ali to nikome ne bih preporučivao, niti savetovao da radi... Nisu to gume za trke ali ce drzati bolje nego kada su ćelave. Poklonu se u zube ne gleda, a i lepo bi bilo da svi imamo novaca za nove gumerabe. Novola koleza, teraj moped za Planu, pre toga majstoru skini plastike i opusti se. Ja sam prosle godine najvecu gresku napravio sto odmah nisam oterao babu i izgubio sam skoro celu sezonu. Rasturao ovaj i onaj, prali i cackali a motor pre 8 godina radio savrseno i samo ga ubilo stajanje. Sta god da bude dr mr Unuce resava iz prve, mozda posle jos jedan stelung da ga napicanis za manju potrosnju ili tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 26, 2021 Drug član, 4145 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam vidio i Djoletova je bila kod njega kad su je meštri otpisali zbog desnog karba.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 26, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @kovinac78 živ bio prika, ne smem ga terati nigde sad u ovom stanju, ali ako ga osposobim za vožnju, biće sve kako si rekao. Gledam svaki dan te klipove koje postavlja "unuče" i ne znam koji je bolji od kog, zaista. Nažalost, XTZ 750 mu je česta mušterija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 4145 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Duško, otvori novu temu za usputni transport tvog motora do majstora.Uvjeren sam da će ga netko usput pokupiti.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole_ 13 Napisano Februar 27, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Čovek od koga smo kupili drugu teneru je imao problema sa karburatorima. Tenera mu je prelivala, nije htela da pali, jednostavno je imao problema. Motor je doterao u karburator servis Unuče. Čovek rešio problem. Motor pali na čvrgu, bez choka. Prima gas kao lud. Motor iz '89-te da čovek ne poveruje da po celom rasponu obrtaja nema nigde knedlu. Ako hoćete izbaciću snimak rada, mada je ima i na njegovoj fb strani (Bela sa crvenim i žutim detaljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam video i nerviram se, evo i kod Djoleta se ventilator pali na prvoj polovini skale, neki dan kod Pante isto tako, a kod mene skoro na kraju skale. Dal ovaj moj termodavac nije originalan? Evo slika gdje se ukljucije ventilatorПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bigore i kod mene isto tako, kad upali ventilator vrati ga otprilike na pola 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Februar 27, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Bigor je napisao: Gledam video i nerviram se, evo i kod Djoleta se ventilator pali na prvoj polovini skale, neki dan kod Pante isto tako, a kod mene skoro na kraju skale. Dal ovaj moj termodavac nije originalan? Evo slika gdje se ukljucije ventilator Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Isti slučaj je i kod mene, pre će biti da njihovi termodavači nisu originalni, logično razmišljajući crveno polje je ta temperatura na kojoj bi ventilator trebao da krene sa hlađenjem, jer u suprotnom bi ga Yamaha označila negde od pola i kusur skale. Uostalom 2019. u Krajovi na spoljnoj temperaturi od 30 i kusur celzijusa i koloni zbog radova na putu u kojoj se milelo prvom ili stajalo ventilator je kretao otprilike sa isog mesta kao tvoj, radio cirka pet minuta i pokazivač vraćao na pola i tako dobrih sat - sat i po i čim sam se domogao otvorenog puta za kratko vreme je temperatura spala na optimalnu vrednost. Ako je išta na našim kamilama dovedeno do perfekcije to je hlađenje. Kad sam je kupio dugo vremena sam mislio da mi ventilator ne radi sve dok me nije uhvatila kolona od Perućca uzbrdo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto, cak ugradio prekidac jer ga u gradu ne cujem od buke, a van se nikada ne pali, pa jedno vrijeme nisam bio ni siguran da li radi. Cujem ga samo kada ga ostavim na mjestu i cekam da se upali, a to trajeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9968 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na termodavaču piše temperatura paljenja ventilatora. Meni je jednom došla tako skala do blizu crvenog polja i odmah sam ga zamenio i ugradio ručni prekidač kao opciju. Kod mene uključuje ventilator na 105 C. Na netu sam video nove koji pale na 85 C ali su kineski pa ih nisam ni razmatrao kao mogućnost. Smatram i da nije pametno ko ima one ukrasne maske za hladnjak. Lepo one izgledaju ali ometaju protok vazduha kroz njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Februar 27, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, bajker71 je napisao: Na termodavaču piše temperatura paljenja ventilatora. Meni je jednom došla tako skala do blizu crvenog polja i odmah sam ga zamenio i ugradio ručni prekidač kao opciju. Kod mene uključuje ventilator na 105 C. Na netu sam video nove koji pale na 85 C ali su kineski pa ih nisam ni razmatrao kao mogućnost. Smatram i da nije pametno ko ima one ukrasne maske za hladnjak. Lepo one izgledaju ali ometaju protok vazduha kroz njega. "Smatram i da nije pametno ko ima one ukrasne maske za hladnjak. Lepo one izgledaju ali ometaju protok vazduha kroz njega." Slažem se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 4145 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Arsina konstatacija je točna.Svaki motor ima svoju određenu radnu temperaturu.Zašto ga hladiti prije potrebe?Ljudi, man’tese karabudženja i improvizacija.Ne isplative su.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Februar 27, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sjutra slikam da vidim sta se desava sa koferom cini mi se da nisam busio tako kao sto kazete....bacicu sjutra koju fotkicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Februar 27, 2021 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo pozdrav... Jos sam sa vama a vidim ima i novih sektasa! Kasnije cu vam pokazati zasto da obavezno kontrolisete i nivo d.vode u akumu...pogotovo kad ugledate belu kritalizaciju. ll god. stara, jos mesec vazi reklamacija ali badava jer PD Eloxi se mora kontrolisati u servisu svaka 6 mes. Aku. sam napunio na Lidl digitalnom pynjacu. Od 2 do 9 hiljada su novi, imao sam srece! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vid' Pante Gde si bre čoveče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Februar 27, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Panto čoveče ja već pomislio da smo se posvađali pa te nema da se javiš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Februar 27, 2021 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice pokazivaca T. Meni, dok radi u mestu, pogotovo leti na ulici predje i polovinu i to ubrzo. Cim ga pokrenem, skala jedva da se odlepi. 100% sam siguran da su u Yamahi tako konstruisali jer Afrika je linearno pokazivala. Ne brinite, kako je tek sa vazdusnim hladjenjem? Crnogorac jestavio stitnik iznad stitnika agregata i trebe da doda i na hladnjak. Pogledajte mu prve fotke i uvericete se jer se bar ne vide cevi auspuha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Februar 27, 2021 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zaglavio, pojavio se jos jedan "gricko" pa se ne dam svim silama da ovo leto nekako preguram. Bice tesko, video je Bigor da ni kvacilo ne mogu skroz pritisnuti ali vezbam lopticom...moram!! Mozda premestim na desnu nogu sajlu!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Februar 27, 2021 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice pokazivaca T. Meni, dok radi u mestu, pogotovo leti na ulici predje i polovinu i to ubrzo. Cim ga pokrenem, skala jedva da se odlepi. 100% sam siguran da su u Yamahi tako konstruisali jer Afrika je linearno pokazivala. Ne brinite, kako je tek sa vazdusnim hladjenjem? Crnogorac jestavio stitnik iznad stitnika agregata i trebe da doda i na hladnjak. Pogledajte mu prve fotke i uvericete se jer se bar ne vide cevi auspuha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovinac78 10 Napisano Februar 27, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kovin Motocikl: ex XTZ 750 SuperTenere, now Suzuki V-Strom 650 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko da je stavio drugojaciji akumulator od standardnog kiselinskog i sta se od proizvodjača pokazalo dobro? YB14L-A2 (dimenzija 136-89-166mm) je standardni i JP Moto jedva izdrzi i garanciju od 12meseci i ne pada mi napamet da kupim to smeće opet. Nesto sto bih pre uzeo je gel ili agm bez odrzavanja ali je za npr Exide zamenski ETX14L-BS (dimenzija 150-87-130) znaci deblji 14mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 28, 2021 Drug član, 4145 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sa exide obični loše iskustvo.Intact geel super.Lifepo4 zakon, lagani a opasni.I da, svaki put se razveselim kad panta navrati na kavu.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 28, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 28, 2021 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mala škola karburatora, na slici gosn. @Bigor i moja malenkost. Svećice krem boje, po prvi put u istoriji štelovanja Promenio Februar 28, 2021 član Novola 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Februar 28, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 28, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Polako samo, malo smo ga provozali, trebao je veci krug. Sve u svemu i ako bude trebalo stelovati nece trebati mnogo. U principu se vidi pomak na osnovu onog sto smo zatekliПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...