Novola 2118 Napisano Novembar 10, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, el classico said: Eoga Kit de réparation de pompe à essence pour Yamaha XTZ750 Super Tenere - MotoKristen WWW.PIECES-MOTO-KRISTEN.FR Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Nije to ni skupo. Eh..a meni majstor skine original pumpu i stavi kinesku a original navodno izgubi... e ludosti. Ovaj set za reparaciju je prava stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Novembar 10, 2020 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne "e ludosti" vec "e lopovluka"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 10, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, majstor je dužan da ti svaki zamenjeni deo vrati, a na tebi je da li ćeš ga ti uzeti ili ostaviti majstoru da ga on baci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 10, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moja ludost što nisam bio pametan da tražim nazad svoj deo. A Painkiller što kaže, tako bi svakako trebalo da bude, ali nažalost, nije baš uvek tako kod ovih lokalaca... ...zato ih više ne posećujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Novembar 10, 2020 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Traži je sad, možda mu je negde ispod tezge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 10, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam ja njega odmah za to, "Ma bacio sam ja to, šta će ti..." Stara priča, da se ne ponavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 11, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa treba ti naravno, kako on misli da mu poveruješ da ti je menjao tu pumpu ? Još mu kažeš da ljudi pričaju da je on tvoju pumpu prodao nekom a tebi stavio tu kinesku još mu spomeneš inspekciju, a i policiju, pa nek njemu malo skoči pritisak . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drumskalisica said: Pa treba ti naravno, kako on misli da mu poveruješ da ti je menjao tu pumpu ? Još mu kažeš da ljudi pričaju da je on tvoju pumpu prodao nekom a tebi stavio tu kinesku još mu spomeneš inspekciju, a i policiju, pa nek njemu malo skoči pritisak . Sve se slažem, trebao sam insistirati ali sam iskreno stvarno bio naivan tad, uze mi čovek 4500 za zamenu vazdušnog filtera i te pumpe.. 3 šarafa... bili smo dobri E sad, jel neko na Teneri radio servis/reparaciju zadnjeg amortizera? Škripi za sve pare, izluđuje me. Bokilić mi jednom pomenuo da je slao za Sloveniju ranije, al me zanima ima li ko to radi i kolika je cena tom poduhvatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 11, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Novola je napisao: Sve se slažem, trebao sam insistirati ali sam iskreno stvarno bio naivan tad, uze mi čovek 4500 za zamenu vazdušnog filtera i te pumpe.. 3 šarafa... bili smo dobri E sad, jel neko na Teneri radio servis/reparaciju zadnjeg amortizera? Škripi za sve pare, izluđuje me. Bokilić mi jednom pomenuo da je slao za Sloveniju ranije, al me zanima ima li ko to radi i kolika je cena tom poduhvatu I meni je ove sezone počelo da se čuje škripa, ali pre nego bilo šta budem radio sa amortizerom ću da dekalamit mazalicom podmažem ova dva ošrafa, na kojima je fabrički ostavljena sisica za podmazivanje. Naime škripa ne mora da bude simptom lošeg amortizera već najpre njegova mekoća koja se kao neki vid ljuljanja drastično oseća u krivinama. Tako su neki majstori čije mišljenje cenim i uvažavam meni rekli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Novembar 11, 2020 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj i @Popsy, on je doktor za to skripanje oko zadnjeg amortizera na ST. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tu osovinicu iscupao i kompletno je imazao, bile zapelke mazalice, pa sam i njih nove kupio. Treba paziti samo na iglicaste lezajeve ako budes rasklapao da se ne saspu.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 11, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Arakis je napisao: Kontaktiraj i @Popsy, on je doktor za to skripanje oko zadnjeg amortizera na ST. Ispod njega je u vreme kada je merio preko tovara i po proškripao i amortizer od tenka!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I bilo bi dovoljno samo tu podmazati? Jel može da se pristupi tom delu bez kakvih drugih skidanja delova? @Bigor Bojim se ja to sam raditi... a magarac sam, do pre par nedelja je to moglo sve da se odradi dok sam kod Bokilića bio.. Igličasti ležaj ne znam ni šta je, tako da nema šanse da se u to upustim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze mazalicom ako nista nije zapusiloПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh opet da provjerim skripi li, ma jok Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 11, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako su te mazalice zapekle, pre rasklapanja prvo probati u nekom servisu za kamione da se podmaže ( imaju mašinske mazalice pod velikim pritiskom ), pa ako tu ne probije - tek onda rasturati . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja sa farovima. Znači prepakujem ovo, sa tdr-a , šraf na šraf? I ubacim LED x2 h4 i dodatne dve maglenke sa strana i teško da može bolje od toga? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SCTenere 20 Napisano Novembar 16, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: Tdm900 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre prilikom voznje, malo brže, izleteo mi kljuc iz brave. Neverovatno. Imam traku na privesku, povukao vetar i kljuc izleteo. Na prvom mestu ne valja brava za kljuc na Steneri, ne zabravi kljuc kad dam kontakt, i pod kontaktom na on kljuc je mogao napolje. Pitanje : koju bravu sa novim kljucem da stavim? Da li mora original ili neka druga po vasoj preporuci? Kako god nova brava mora da drzi kljuc kad okrenem na kontakt da kljuc dok motor radi ne moze da se izvuče. Samo kada je u off da moze napolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na mojoj FJR može da se izvadi ključ iz brave dok motor radi. Imam 3 originalna ključa, brava je original, ništa sjebano. Otvarao sam bravu, vadio cilindar, sve pregledao i nema anomalija, ali ključ može da se izvadi. Rešenje - imam trakicu na privesku i nju omotam oko heblova svaki put kad ubacim ključ u bravu i nema problema. Ako i izleti ključ iz brave, obesiće se na trakicu na heblovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ista prica i kod mene, a ovo sam primjenio kao resenjeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene sve nešto bravica lilavo stoji, mrda se levo desno i pri paljenju neće uvek da se okrene. Samo čekam kad će da izleti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 24€.. nije ni mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SCTenere 20 Napisano Novembar 16, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: Tdm900 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno. Mislio sam da je samo kod mene tako. Resenja su vam dobra, tako cu i ja. Sigurno cu tako jer sam sada gledao na YouTube zamenu brave... znaci sve se živo skida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja sa farovima. Znači prepakujem ovo, sa tdr-a , šraf na šraf? I ubacim LED x2 h4 i dodatne dve maglenke sa strana i teško da može bolje od toga? Pitaj prodavca jesu li na oba stakla oznake H4? Ako jesu kupuj i montiraj, trebače ti arakis da pripravi drugi šteker na H4 i sve to spoji na releje ka na slici koju san okačija ranije. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 17, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Bigor je napisao: Ista prica i kod mene, a ovo sam primjenio kao resenje Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Nisam imao takvih problema ali uvek preventive radi traku na kojoj mi je ključ fiksiram za nosač (šipku) retrovizora. Papa se ne ženi ali ima onu stvar za svaki slučaj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...