drmilan_ 5476 Napisano Octobar 25, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 10/24/2020 at 10:27 AM, Panta Zemunac said: Normalno salio sam se za veceru jer to nije mali posao, nego peckam hoce li se neko primiti da ovako odemo na klopu, da pocastim sto me motor trpeo celo leto bez kvara, nikad izdao na putu, ide vala za medalju, a toliko sam brinuo. Ostaje mi samo zimus da ocistim kljesta, zamenim tube i iglice i sitnice, kao zamena debljih rucica, farovi.. itd Samo pazi, kuciste ovih maglenki je katastrofa, meni pukle na putu do NS, pa vezao duck tapeom. Ima negde kod @Satelis kako je on napravio nosace za svoje maglenke, profi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Octobar 25, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si me opomenio, pogotovo sto ponekad malo brze vozim pa mi nosac/drzac za kameru pukao. Sreca sto nekom iza nije proletela kroz sajbnu! Odlucio sam da prvo majstor pregleda lezaj, pa da vidim sta cu, pa onda na sredjivanjem Rol bara za farove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Octobar 25, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Veceras kad dodjem sa posla cu malo da pretrazim po forumu gde je on meni objasnjavao kako je napravio, pa ti pustam link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Octobar 25, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam izvea plavušu, družili smo se oko 150km i vratli se zadovoljni doma.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 25, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Izašla mi na instagramu. Lepa a dodatna svetla na migavcima i ne izgleda loše uopste. Poslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoo ti farovi su FANTAZIJA, na glavne mislim. A gde je migavce turio? Blinkaju mu te maglenke? Ili je ovo malo kao sa strane migavac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Octobar 25, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Panta Zemunac evo ga link Prelistaj dole pa ces videti kolegin post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 28, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Napokon uvatio malo vremena i za bajk pa zamenio svećice jer je radio na jedan cilindar. Sad fercera samo tako, a i garaža je prošla vatreno krstenje. Nije završeno unutra, ima tu jos da se picne dosta toga ali uslovi za rekreaciju postojePoslato sa SuperTénéré 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo radi ali fakat je da malo cacnes karburator, bar da spustis iglice jer mnogo su crne svecice. Uskoro ce i nove crci ako se to ne sredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 28, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Gorane nemam pojma o čemu pričaš hahahaha jel treba rezervoar za te iglice da se skida da bi se to podesilo ako treba onda neka pocrne ako ne onda će da smislimo nestoPoslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mora da se skine ali to je sve sat vremena posla. Sredi ti dobro garazu i zagrej je pa cemo to rijesiti kad malo zahladni uz grejanu rakiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 28, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,imam dva pitanja za koje bih volio da se informisem,nedavno sam trgovao vrhunsku Super Teneru od dobrog prijatelja pa me zanima ovako hvala bogu sve radi na teneri i sve je servisirano,ali me zanima kad vozim recimo 80km/h obrtaji su mi 4.5 do 5 hiljada ili vozim 100km/h obrtaji su mi skoro 6 hiljada,da li je do lancanika problem sto je veci ili kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sigurno je do njega, ne vjerujem da postoju druga mogucnost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 28, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Bigor said: Pa sigurno je do njega, ne vjerujem da postoju druga mogucnost. Negdje procitah u ovoj temi da moze da radi na jednom cilindru ...mislim da nemam problema sa tim sto se tice cilindara,nekako bih to osjetio jer radi kao sat...kad ovi dotraju lancanici posto su novi i lanac takodje zamijenicu pa da stavim malo manji lancanik mozda ga i rasteretim malo...a potrosnja mi ne prelazi max 5.6l a kad ga vozim polako 4.87l ne moze ni na 5 da izadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Budi siguran da bi osjetio da radi na jednom cilindru Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 28, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Bigor said: Budi siguran da bi osjetio da radi na jednom cilindru Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Ni do bog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, montenegrovision365.com said: nedavno sam trgovao vrhunsku Super Teneru od dobrog prijatelja Prika ne mož' to tako, daj slike Tenere pa da pričamo 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Novola said: Prika ne mož' to tako, daj slike Tenere pa da pričamo Posto ne mogu ovako fotke da postavljam,evo link pa pogledaj : Login - Dropbox WWW.DROPBOX.COM Login to Dropbox. Bring your photos, docs, and videos anywhere and keep your files safe. Login - Dropbox WWW.DROPBOX.COM Login to Dropbox. Bring your photos, docs, and videos anywhere and keep your files safe. Login - Dropbox WWW.DROPBOX.COM Login to Dropbox. Bring your photos, docs, and videos anywhere and keep your files safe. https://www.dropbox.com/h?preview=IMG_9399.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, traži mi login i 100 nekih zajebancija. Ma opušteno brat, sigurno je dobra, ne znam što ne možeš slike da staviš onako regularno, tehnički problem? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Novola said: Ne vredi, traži mi login i 100 nekih zajebancija. Ma opušteno brat, sigurno je dobra, ne znam što ne možeš slike da staviš onako regularno, tehnički problem? Ja bih tako najradije postavio ali vjerovatno sam dostigao limit posto vodim temu ,,Prirodne ljepote Crne Gore'' sigurno sam mnogo fotografija postavio i stavili mi zabranu Tenerica je mrak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj preko tapatalkaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tapatalk je zakon Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Majstori jel treba kome sirena, praktično nova, ispravna? Skinuo sam onu što je bila ispod sedišta stavljena, nema praktično nikakve razlike u jačini zvuka, a propašće ako je bude i dalje blato prskalo. Gratis, naravno, za ekipu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Bigor said: Probaj preko tapatalka Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Opet treba dase ulogujem....:/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni to vise ne traziПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...