Arso 2454 Napisano Avgust 6, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Arso je napisao: Ne trebaju sponzori i velika lova za zajedničku vožnju i vikend druženje barem jednom u sezoni. Problem je ipak u nečem drugom. Šta bi maca pojela jezik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Avgust 6, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Arso je napisao: Šta bi maca pojela jezik? Sto se mene tice, kazite vreme i mesto...nadam se da me obaveze nece sprdciti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Avgust 6, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja preskacem ovu godinu, baksuz mi je. Ali voleo bi da vidim bar 5oricu na jednoj slici do kraja septembra. Sent from my LG-K420 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Avgust 6, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slobodan sutra i u nedelju, u subotu mi zena nasla posla, da idemo kod njene sestre na rodjendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Avgust 6, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Arso je napisao: Ja sam radio sedište 2012. prešao nebrojeno kilometara ali nije leglo. Ako je tako, konsultovacu se sa Bobanom, koji je, ujedno, i super lik...sve pohvale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SCTenere 20 Napisano Avgust 6, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: Tdm900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, pista je napisao: evo kako izgledaju novi farovi i sediste...sediste je rafjeno u RAL-u 5005, boja sonauto-a...majstor Boban... Ako nije tajna gde si kupio farove za ST i koja je cena za par? Ka sam u svoke stavio led mini reflektore, fenomenalni noću a u pozicije stavio led T9, na pozicije vozim kao dnevna svetla, odlicno sijaju, ali ovi farovi na tvojoj ST izgledaju bas dobro. Takodje znam da Deki295 ima odlicna svetla, stavio snimak na YouTube, svetli ko voz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Avgust 6, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan 5.75+led+scheinwerfer | eBay WWW.EBAY.DE Tolle Angebote bei eBay für 5.75+led+scheinwerfer. Sicher einkaufen. ovde ima puno toga...vidi sta ti se svidja...ja sam uzeo bez pozicije...svetle odlicno i ne smetaju vozacima koji dolaze u susret... sto je, svakako, vazno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 7, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Bigor je napisao: Ja sam slobodan sutra i u nedelju, u subotu mi zena nasla posla, da idemo kod njene sestre na rodjendan Дај слику сваје, можда ћу се жртвовати за екипу, па ићи уместо тебе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 7, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Bigor je napisao: Ja sam slobodan sutra i u nedelju, u subotu mi zena nasla posla, da idemo kod njene sestre na rodjendan Malo je neozbiljno da se dogovaramo i organizujemo danas za sutra, ali o tome sam već pisao pa da se ne ponavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Avgust 7, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ja na zalost ne mogu obecavati u naprijed jer imam malu djecu koja cas posla mogu zakaciti nekakav virus u vrticu i razboljeti se, pa onda ispade da sam organizovao i slagao.I mene sto se tice javite datum, a ja sam spreman kao puska izuzimajuci gore navedeno gdje nema kompromisa.Zubo, po tankom ledu hodas Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Avgust 8, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Kako je Panta??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se nije javljao od kako je otisao na voznju, trbao se vec javiti doktorima.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E zdravo ekipica, mali update, provozah se danas do gosn Bokija, dogovorili se da zajedno skidamo mašinu da vidimo o čemu se radi. Otprilike je onako kako smo i mislili, desni klip ima lufta nekih 2-3mm, sjebana je radilica tu, ovaj drugi je ok. Ventili su neoštećeni ali je taj desni klip malo izgreban zajedno sa stublinom, tako da će i tu biti posla. Jedna od karika zapekla, nije radila šta treba. Za sad treba klip, lanac bregaste, karike na oba klipa, komplet dihtunga, sređivanje radilice. Žurkica, al odradićemo, ko ga jebe P.s. slike su katastrofa, zamastila kamera, i njoj treba generalna 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Uradi to kako triba i rugaj seVozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 9, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako bez žurbe odradi sve što treba i biće to dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćemo hoćemo, samo još koji dan. Ima Bokilić puno posla pa ide polako. Evo dokaz da nisam bio baš potpuno beskoristan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na optimizmu i dobrim vibracijama uprkos problemima, pozdrav i za tebe i za majstora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako bih imao opciju da ubacim drugi, ispravan, odličan agregat.. koja je tu sad papirološka zavrzlama? Menja se broj motora u saobraćajnoj? Koliko je to legalno? Ds li je uopšte legalno? Lupam sad, al ajd ako neko zna nešto o tome, dobro bi mi došla bilo kakva informacija pre nego krenem da kopam po netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Vuleta said: svaka cast na optimizmu i dobrim vibracijama uprkos problemima, pozdrav i za tebe i za majstora Fala vi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno legalno ako ubacujes od istog motora koji ima papireПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam pregledao, potrebna neka potvrda od zvaničnog predstavnika za Yamahu, da je to taj agregat, i onda tehnički i nova saobraćajna. Kad je isti agregat. Nije to strašno. Ovu drugu peripetiju drugog modela motora ne bih ni pominjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kada vec radis ubacio klipove i cilindre od TDM-a, zapravo sve sto treba sem bloka motora.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 9, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan To onda zahteva i mašinsku obradu bloka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E za to ne znam, sta tacno, hilzni? Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Novola je napisao: Malo sam pregledao, potrebna neka potvrda od zvaničnog predstavnika za Yamahu, da je to taj agregat, i onda tehnički i nova saobraćajna. Kad je isti agregat. Nije to strašno. Ovu drugu peripetiju drugog modela motora ne bih ni pominjao. Evo da ubacimo @bdada u ovu priču... Mislim da je on podroban da ti odgovori na ova pitanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...