Arakis 5950 Napisano Jul 10, 2020 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zar pizdice nisu deminutiv od.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jul 10, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze skampi na buzaru.. Nego,sledece... mesto Perucac, startujem tipa a on ce ti mene izuti iz čizama pitajem:" Ti si Panta Zemunac?".. Pa sad, ko je ovaj lik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jul 10, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mislim da je pizdica i dobila ime po tome sto kad je otvoris a ono zine ko trejsi lords na zalasku karijere. Jer kao klinci sednemo na molić uberemo par pizdica ispod nas, bacimo tunju preko prsta i lovimo špariće. I to nam je bila omiljena vrsta mamca za pecenje. Poslato sa SuperTénéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10023 Napisano Jul 10, 2020 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde Panto, reci nam ko je!? Ne drži nas više u neizvesnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jul 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pista verovali ili ne! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Pantice još koju sliku, mi sirotani sedimo kućama, samo čekamo tvoje izveštaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jul 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao sa kamperom i prikolicom a na njoj BMW 1600. Odusevio sam se. Dosao ssa porodicom na odmor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jul 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo me u " Ćiri", Sarganska osmica, pa kad stanem poslacu jos.. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jul 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovog puta patikice i trenera za setnju ali me mrzelo da se presvlacim. Ipak bolj no u čizmama. Svi se foliraju sede na klupicama i lizu ga, mislim sladoled a ja ti zalegao kao jovan npa preziva rogonju... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad izmjerena potrosnja, 5L na 100km, auto put i magistrala, nisam vozio po gradu. Iglice na prvom podeoku, srafovi za smesu odvrnuti 3 kruga, bili smio dodati jos po pola kruga da povecam bar jos malo smjesu, @ThePainkiller @drumskalisica mozda vas dva vise poznajete materiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan "Neko je radio karburator od super trenere. Sta je napravio.... Napravio je lose kuciste... Dve dizne naopako stavljene... Kablovi koji nemaju otpor... Videcemo dalje.... " Bokilić. Ovo je za sad stanje karburatora, dobro je ona, sirotica, i to malo išla... Ja jedini imam crne karburatore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14492 Napisano Jul 11, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bigor je napisao: Sad izmjerena potrosnja, 5L na 100km, auto put i magistrala, nisam vozio po gradu. Iglice na prvom podeoku, srafovi za smesu odvrnuti 3 kruga, bili smio dodati jos po pola kruga da povecam bar jos malo smjesu, @ThePainkiller @drumskalisica mozda vas dva vise poznajete materiju? Nisam pitan al' da probam, na slici imas koje dizne rade u kom rezimu, za smesu lagana voznja ili u mestu pa pogledaj svecice, na osnovu boje dodaj/oduzimaj. Za igle sibera voznja pod turazom, stani i vadi svecice odma pa na osnovu toga ih podesi. Bez sprave za proveru smese probaj ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bigor je napisao: Sad izmjerena potrosnja, 5L na 100km, auto put i magistrala, nisam vozio po gradu. Iglice na prvom podeoku, srafovi za smesu odvrnuti 3 kruga, bili smio dodati jos po pola kruga da povecam bar jos malo smjesu, @ThePainkiller @drumskalisica mozda vas dva vise poznajete materiju? A zašto misliš da treba da obogatiš smesu? Smesa se, inače, podešava da ima tačno onoliko goriva koliko je mašini potrebno. Ako ti dodaš više goriva u smesi, motor će se gušiti i neće ići dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, bdada said: Bez sprave za proveru smese probaj ovako. Hvala na odgovoru, znam da tenerasi prate ali ne znam ko sve sa strane prati, pa da upitam. Da li se taj throttle ventil moze stelovati? Ma svjecice su ok, imas sliku koju stranu ispred, a za bas idealnu smjesu bi mi trebala lambda sonda. @ThePainkiller Nemam ja zamjerku na to kako ide, vec citah da mu je fabricka potrosnja 6l, a pisalo se da hoce gumice ventila stradati od temperature ako je smjesa siromasna. Mada mi je i kazalka za temp gdje je i prije bila, ne pokazuje visu radnu temperaturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14492 Napisano Jul 11, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Bigor je napisao: Da li se taj throttle ventil moze stelovati To je siber, moze i to jacinom opruga ali... zaboravi Svecice ce ti biti boje u kom je rezimu vozen pa ako je gas bio odvrnut to je boja tog rezima. Inace masine i karbovi su nam identicni (par ccm u korist tdm) a karb je Mikuni BDST38 na oba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 727 Napisano Jul 11, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 11/18/2019 at 10:09 PM, sasha. said: a ovo? Yamaha XTZ 750 Super Tenere 92-95 Throttle Cables Set A+B (Push And Pull) by Slinky Glide Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Yamaha XTZ750 Super Tenere 92-95 Picture of Yamaha XTZ 750 Super Tenere 92-95 Throttle Cables Set A+B (Push And Pull) by Slinky Glide Motorcycle parts and accessories UK ima li 'ovo' da se nadje negde kod nas? za wemoto sam svejedno zakasnio, 'Sorry This Item Is Currently Unavailable.' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jul 11, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Mogu da ti poručim ako hoćeš od van. Ja sam sebi uzeo novu sajlu kvačila. Ista kao orig. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Original i ista ko original je različito.Ili?Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan "Neko je radio karburator od super trenere. Sta je napravio.... Napravio je lose kuciste... Dve dizne naopako stavljene... Kablovi koji nemaju otpor... Videcemo dalje.... " Bokilić. Ovo je za sad stanje karburatora, dobro je ona, sirotica, i to malo išla... Ja jedini imam crne karburatore Jedini ti imaš tjunirane karbove, tis’ baja za nas.Drago mi je da si konačno doša na red, biće od nje nešto, ne sumnjam.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, el classico said: Jedini ti imaš tjunirane karbove, tis’ baja za nas. Drago mi je da si konačno doša na red, biće od nje nešto, ne sumnjam. Vozim motor, nisam bajker. Hvala Gosn. Elias, ima tu i ozbiljnijih problema od okrenutih dizni, al rešava on to polako jedan po jedan.. Mogao sam ja štelovati koliko sam hteo odnos gorivo/vazduh, kaže da je neki kanal za vazduh bio potpuno zapušen..nečim. Kako god okrenuo, dobijala je previše goriva..dimila ko dizel na kraju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Biće to okVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jul 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh iako sam zeleo prespavati jos jednu noc ...ali tamo, od Bosne, vec je krenulo'smutnoe vremja'. Bilo mi je prelepo ali ni izbliza kako bi izgledalo u drustvu! Sta cu, navikao sam... Sredjujem se pa cu sutra o podacima, potrosnji, vremenu, fotkama i snimcima!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 727 Napisano Jul 11, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Nema. Mogu da ti poručim ako hoćeš od van. Ja sam sebi uzeo novu sajlu kvačila. Ista kao orig. moze ako je neka normalna cena. i ova na wemoto je neka marka Slinky Glide, to verovatno nije original. a moze i jedna sajla kvacila ako nije problem i ako je normalna cena, ne je' leba meni je inace kraca povratna sajla gasa (ako se tako zove), nije ni povezana dole. oklevao sam da narucim sa wemoto jer nisam znao duzine tih sajli..drugi problem koji imam sa sajlom gasa je sraf za stelovanje (gore), ne moze da se odvrne/steluje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 11, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Bigor je napisao: Sad izmjerena potrosnja, 5L na 100km, auto put i magistrala, nisam vozio po gradu. Iglice na prvom podeoku, srafovi za smesu odvrnuti 3 kruga, bili smio dodati jos po pola kruga da povecam bar jos malo smjesu, @ThePainkiller @drumskalisica mozda vas dva vise poznajete materiju? Vidi, kolko se sećam, šraf za smesu se odvije valjda 2,5 kruga, pa se onda upali motor i onda se on još dodatno došteluje da motor najbolje radi, prima gas i slično. E sad, individualno je do svakog motora na kolko će se naći njegov najbolji rad - kod nekog na dva, kod nekog na tri, čak na istom motoru dva karburatora mogu biti šrafovi različito podešeni. Sad imaš lepu potrošnju, provozaj par stotina kilometara pa proveri boju svećica i to bi bilo to. Za teflone ( gumice ventila ) ne brini, one ionako dobijaju podmazivanje i hlađenje uz pomoć ulja, a ne smese . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 12, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, sasha. je napisao: moze ako je neka normalna cena. i ova na wemoto je neka marka Slinky Glide, to verovatno nije original. a moze i jedna sajla kvacila ako nije problem i ako je normalna cena, ne je' leba meni je inace kraca povratna sajla gasa (ako se tako zove), nije ni povezana dole. oklevao sam da narucim sa wemoto jer nisam znao duzine tih sajli..drugi problem koji imam sa sajlom gasa je sraf za stelovanje (gore), ne moze da se odvrne/steluje Sajlu kvačila imaju sigurno u Motobike Kać, a mislim da je imaju i u Motocrossteam Kraljevo i Markone Pegaz. Pročešljaj malo po netu ove firme i nazovi. Jasajlu kvačila stalno držim u top kejsu, a kanim se ko gladan na sranju da naručim i uzmem rezervnu sajlu gasa, što ću sigurno uraditi narednih dana. Nek stoji u koferu zlu ne trebalo a i 'leba ne jede. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...