Dule Sebeški 974 Napisano Jun 16, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče merenja nivoa ulja,ja sam to radio ovako-prvo postavim motor u što ravniji položaj,upalim da se ugreje,ugasim,sačekam 30-tak sek. i onda merač odvrnem,obrišem i vratim u čantru bez zavrtanja.I nikad problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Takoje.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod ovog komada plastike pitam se može li se ovo napraviti od poliestera ili karbonskih vlakana?? Ko bi se primio tog posla?? Naći ovaj komad u odličnom stanju je skoro ko bingo.Potražnja postoji. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jutros odem da pogledam nivo ulja i na maksimumu, ne znam sta mu je bilo. Mozda sto sam ga palio na kratko, pa povukao ulje u motorПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Čim upališ motor, uljna pumpa potera ulje iz čantre u blok i dok ulje ne procirkuliše celom mašinom (dok se lepo zagreje) nije merodavno očitavati nivo ulja... P.S. na svakom agregatu sa "suvim" karterom, očitavanje nivoa ulja se vrši kad se motor zagreje. Nikako na "hladno"... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 17, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Novola ti si bese sredjivao rezervoar, jesi li ga slao kurirskom sluzbom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da druže, Beksom (kog sad ne mogu da preporučim posle ovog fijaska sa saobraćajnom) čoveku u Niš dole. 3000din rad i nekih 700din poštarine, zadovoljan sam kako je uradio, odgovoran lik, šalje slike pre, u toku i posle rada. Treba kontakt? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 17, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala! ne treba, imam linkove sa kp koje si postavljao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo akcije, užasno me nerviralo što je jedan katadiopter na koferu potamneo i izgledao kao oštećen, delovalo je jeftino i nekvalitetno, iako je odličan kofer. Jutros stigli novi katadiopteri, naručeni u motomaniji. 1000din par, po meni kofer sada izgleda neuporedivo bolje. Možda je sitnica ali je na vrlo vidljivom mestu. Slike pre i posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5610 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi cudno kad nisu crveni. Jos da odes do Rajka da ti ubaci ledove i bog da te vidi. p.s. Lajk za klompe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, drmilan_ said: p.s. Lajk za klompe Izašao iz noćne pa sam još u elementu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Braćooo stigla odjavljena saobraćajnaaa posle mesec danaaa!! Napokon, stiglo! Ja pravac u agenciju, papiri ovo ono, da se odmah danas završi sve, odem da platim porez.. BAM!! Čeka se 20 dana. 20 faking dana opet čekanja na nešto što se trenutno završavalo. Kakav test za živce. Proći će i tih 20 dana, a trajaće kao 3 meseca. A šlag na tortu, zove prokleti Bex jutros i kao "hej dobre vesti, našli smo Vam paket" Samo sam se nasmejao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 18, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga u sekti da mu treba kaciga, pokazalo se da je mom sinu ipak velika. Izuzetno očuvana i spolja i iznutra Airoh Mathisse XXL 62-63. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 18, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola preporodio si kofer jos da plastiku namazes sa onim djavolom sto plastiku osvezi i potamni i ispasce kao iz prodavnice! Interesuje me kako si ih skidao. ImaM KAPPA , drugaciju, ima male zabice pa da ih ne polomim? Uzmi dva para cevenih LED traka i nek ti Arakis ubaci poziciju i stop svetlo. Da, meni treba broj za ciscenje tanka, opet me zeza, gasi se dok ne krenem tj, ne pocnem davati gas...pa da krenen odozgo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Panta Zemunac said: Interesuje me kako si ih skidao. Prosto je, Panto prijatelju, po jedan šrafić sa unutrašnje strane ih drži, uz žabice sa strana, koje, kad skineš šaraf same otkače.. odvrneš, zameniš, bukvalno 2min posla, uz čišćenje prašine i prljavštine, jer to nikad nije otvarano. Broj čoveka gde sam ja radio je +381668605003, Saša Nikolić. Korektan lik. A o ledilizaciji kofera sam počeo ozbiljno da razmišljam. Do sad sam smatrao to nepotrebnim i preteranim, ali bogami, još uz onaj flasher da blica kad kočim.. super korisna stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Jun 18, 2020 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama, imam problem sa vučom tj. Po ravnom i blažim usponima sve je ok, čim je veći uspon počne da brljavi na niskim obrtajima 2-3,5 hiljade onda samo naglo dobije snagu počne da slajdra. Da li je višak goriva ili ne problem sa smešom nisam ustanovio srafovi za vazduh su na 2,7 kruga ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vuče falši zrak, provjeri sve gumene prirubnice ispod, iznag karburatora i membrane u njima.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 18, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Novola kako si spakovao rezervoar za slanje? jbt jedva da mogu da ga naguram u kutiju od bojlera od 80l .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8656 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rezervoar slao bexom, prodaja je bila u pitanju. Umotao ga u sundjer, pucketavu foliju pa u kutiju. Kutiju obmotao opet puc folijom, pa braon trakom skroz. Čoveku je sutradan stigao rezervoar ulubljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Jun 18, 2020 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, TENERAS je napisao: Pozdrav svim kolegama, imam problem sa vučom tj. Po ravnom i blažim usponima sve je ok, čim je veći uspon počne da brljavi na niskim obrtajima 2-3,5 hiljade onda samo naglo dobije snagu počne da slajdra. Da li je višak goriva ili ne problem sa smešom nisam ustanovio srafovi za vazduh su na 2,7 kruga ??? pre 22 minuta, el classico je napisao: Vuče falši zrak, provjeri sve gumene prirubnice ispod, iznag karburatora i membrane u njima. Vozim motor, nisam bajker. Sve sam to proverio po nekoliko puta, prekontrolisao nivo u lončićima pojma nemam više vuče extta radi extra ali čim je veći uspon počne da brljavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, sasha. said: @Novola kako si spakovao rezervoar za slanje? jbt jedva da mogu da ga naguram u kutiju od bojlera od 80l .. Nisam ga stavljao u kutiju, već sam imao kartona dosta od nekih kuhinjskih elemenata pa sam ga umotao u karton i to debelo. Ali mi je to sve delovalo više nego sposobno da istrpi tretman kurirskih službenika. Stigao u istom stanju u kakvom sam ga i poslao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam to proverio po nekoliko puta, prekontrolisao nivo u lončićima pojma nemam više vuče extta radi extra ali čim je veći uspon počne da brljavi Da nije Tank prljav pa kad se promijeni nivo benzina povuče mulj?Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 18, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82 @Novola sve vreme razmisljam da se odvezem kolima do nisa..pa sledeci vikend jos jednom kad rece mulj, pronasao sam fradov filter za gorivo, mislio sam da to vise ne postoji. isti takav sam stavio pre 8 godina odmah posle sredjivanja karburatora, bas me zanima sta ima unutra. koje filtere za gorivo vi koristite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8656 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji poštom, 60x50x50 kutija može postexpres, iznad toga ide kao paket. Do 20kg je ograničenje. U slučaju paketa primalac mora otići u poštu u svom mestu i podići paket, nema lično dostave. Oni su sigurniji od ovih ludaka. Ja sam slao tako monitor, van gabarita. Ili stavi rezervoar u titanijumski sef pa šalji beksom Velike su šanse da će ipak stići neoštećeno, ali to treba imati i sreće, ili pakovati kao za nuklearni udar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82 @Novola sve vreme razmisljam da se odvezem kolima do nisa..pa sledeci vikend jos jednom kad rece mulj, pronasao sam fradov filter za gorivo, mislio sam da to vise ne postoji. isti takav sam stavio pre 8 godina odmah posle sredjivanja karburatora, bas me zanima sta ima unutra. koje filtere za gorivo vi koristite?Na obe moje tenere nemam filter za gorivo.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...