el classico 6085 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim motor, nisam bajker. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kreativnost nema granica.A lipota je ionako u oku posmatrača.ŽiviliVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 3, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ovde imate 1100 slika Super tenera, pa možete da pogledate kako su ljudi sređivali, farbali, rešavli neke stvari, svako može da nađe nešto za sebe ( da primeni na svom motoru ) . Yamaha XTZ 750 (xtz750) Motorcycle Pictures | BikePics.com WWW.BIKEPICS.COM View the best Yamaha XTZ 750 (xtz750) motorcycle pictures uploaded by users all over the world 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kukuuuu šta mi napravi sa ovim kolekcijama! Ne mogu telefon da ostavim iz rukuTe slike moraš pogledat na velikom ekranu, npr na televiziji...Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ideja. Slide show i uživancija, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ova je presla igricu. Otom potom planiram i ja farbati i ako budem mijenjao mustru bice ovakva samo rezervoar nesto drugcije da se odradi.Elem ne stignem pisati, ventili konacno nastelovani i ja prezadovoljan jer osjetim da bolje povlaci i ima po meni viska snage. Isao do 140 i moglo bi to i te kako jos da guza ne radi, meni dovoljno i toliko.Sto se tice voznji, nikako da izorganizujemo nesto konkretno ali bar mi iz Bg se mozemo naci negdje na kafi, pa onda se i dogovorimo za kakav djir do kolega sa strane, a i imali bi cini mi se o cemu pricati.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadrockers 10 Napisano Jun 3, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: sefkerin Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno bi mi iz bg i okoline mogli da se skupimo negde na kafi ... odlicna ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 3, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, roadrockers je napisao: stvarno bi mi iz bg i okoline mogli da se skupimo negde na kafi ... odlicna ideja Kakvo je bre to separatisanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije, taman posla. Vec pokusaj da se nekako krene sa mrtve tacke, pa makar i manjim druzenjem jer smatram da bi se mogli tako nesto izdogovarati oko voznji. Ovako nas dosta ne proprati sta se sve pise, pa ode u zaborav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jun 3, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ranije okupljanja, ali cini mi se da je "starija" ekipa manje aktivna nego pre... Svakako podrzavam, i lokalno i globalno okupljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadrockers 10 Napisano Jun 4, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: sefkerin Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan naravno i svi ostali kome nije daleko tesko je sve okupiti u isto vreme na jednom mestu . nista lose misljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 4, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan PREDLOG: U subotu 06.06. '20, da se mi, iz uze okoline, okupimo na Uscu, restoran Ásteriks', basta...i da se tamo dogovorimo, uz kaficu i sokic, gde bi mogli na jedan djir...normalno, dobro nam dusli i sa strane svi koji mogu! Jedno je okuupiti se, a drugo otici na djir! Valjda je 12tog, skup na Srebrnom...Mogi bi ih posetiti u subotu, pa nastaviti za Golubac ili vec kako se prekosutra dogovorimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Jun 4, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da si mislio na 20h? Ko trenutno nije sa motorom, moze i bez njega jer bitnije je druzenje, bar po meni. Haj voznju da dogovorimo hocemo li ici na licu mjesta, bas zbog toga sto vec neko napomenu da jos nije kompletirao ili registrovao motor.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 4, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, Bigor said: Ko trenutno nije sa motorom, moze i bez njega jer bitnije je druzenje, bar po meni. Onda bato voziš mene ko suvozača Šta ti je to, 105kg, malo treniramo vešanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 4, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze u 20h bilo bajkom ili kako vec... Neka se jave koji mogu ili kome vreme dozvoljava. Mozemo i korigovati vreme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Jun 4, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Onda bato voziš mene ko suvozača Šta ti je to, 105kg, malo treniramo vešanjeMoze nego sta, sad sam sredio motoric ima da nas vuce samo takoMeni ne pase ranije jer radim, pa ne znam hocul stic i ako se dogovorimo u to vrijeme mozete racunati da dolazimПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 4, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu u subotu biti kod merkatora da provozam neki harley vec sam rezervisao u 10 i 11h pa ko bude zeljan malo da se oproba u kategoriji kruzera nek dodje. Ja vec 2 g unazad koristim oriliku da se provozam sa harlijem i moram da priznam da mi bas bas prija. Bajkovi idu ko nevreme, povlače iz bilo kojeg obrtaja i lepo se ponasaju u voznji. Ko nije upoznat harley vikend i na licu mesta moze da se prijavi za neki od 15 atak modela samo je ove god potrebno oneti svoju opremu zbog ove situacije. Poslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 4, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li vam odgovara onda u subotu ranije, oko podneva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Jun 4, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni neПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 4, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kazi vreme pa da vidimo da li i ostalima odgovara...Sto se mene tice, u stanu slikam, tako da sebi krojim vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Jun 4, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim do 17 i dok dodjem veceram i tusnem se vec je prosao sat, znaci oko 19:30 - 20h. Mislim da je to vrijeme koje cemo najlakse uklopiti jer ko ima kakvih obaveza do tad ce obaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadrockers 10 Napisano Jun 5, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: sefkerin Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi mogao oko 19 30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 5, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa hajmo 'vako, u pola osam, okupimo se na Uscu pa se dogovorimo oko sledeceg vikenda za Srebrno jezero! Licno bih zeleo da i @el classico dodje sledece nedelje, da zajedno obidjemo par mesta, podrazumeva se, ako je u CRO! Arso, Gvozdene, Novola i ostali, da vas ne nabrajam, mozete li sutra u 19.30 biti u BGDu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 5, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu pokusati da dodjem mada mi je bajk neregistrovan i napola razmontiran. Poslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 5, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Panta Zemunac je napisao: Pa hajmo 'vako, u pola osam, okupimo se na Uscu pa se dogovorimo oko sledeceg vikenda za Srebrno jezero! Licno bih zeleo da i @el classico dodje sledece nedelje, da zajedno obidjemo par mesta, podrazumeva se, ako je u CRO! Arso, Gvozdene, Novola i ostali, da vas ne nabrajam, mozete li sutra u 19.30 biti u BGDu? Oduvek su me fascinirali dogovori danas za juče. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...