pista 66 Napisano Maj 8, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, deki295 je napisao: Oćeš i izduvne grane da hromiras ili šta već onda da sve bude u tonu, ja se trenutno igram sa njima Poslato sa SuperTénéré Kupio sam Arrow...izduvne grane i auspuh...mislim da nema dobrog resenja za izduvne grane koje su vec u povrsinskom sloju hrapave...moze peskiranje pa onda crno hromiranje i to bi bilo trajno, ali povrsina bi opet bila losa...evo kako izgleda sraf koji je crno hromiran...vrhunska obrada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sasvim slučajno provalio da kada se preprskaju zagrejane grane posle nema ogorevanja efekat bude kao da je zapečeno. Kad kažem zagrejane mislim na temperaturu koja ti dozvoljava da cev bez rizika držiš rukom. Kada sutradan upališ motor ili se ogorevanje uopšte ne javi ili to bude zanemarljivo. Meni se kao najbolji pokazao Saratoga sprej budući da je prošao test vožnje po kiši kada ostali sprejevi obično popuštaju i počinju da se ljušte i spadaju sa izduvnih cevi.Meni je zao sto ne uzeh u Okovu kada se otvorio krom sprej do 1000 stepeni trpi temp, posle dosao ne mogu da ga nadjem. Cisto sam htjeo da probam kako bi izgledalo.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ko radi to crno kromiranje ??Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam od kolege Pante dobio originalne štitnike, najmanje što mogu da učinim je da moje stare poklonim nekom kome bi možda bili od koristi. Nisu baš sad top notch ali mogu da se iskoriste. Ako ovde nikom ne budu trebali, staviću ih u oglas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam musterija ako se niko nije javio do sad, vec imam ideju kako da ih preradim Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Maj 8, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko radi hromiranje moze da radi i crno hromiranje...razlika je samo u elektrolitu...proces je isti...koliko je dobra priprema, toliko ce biti i dobar rezultat...kada hocu najbolji kvalitet ja prvo jako ispoliram materijal do visokok sjaja, onda niklovanje i na kraju hromiranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 8, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi se svidja ova rešetkica hladnjaka. Jel bi mogo neko da odradi ovako nesto mozda na cnc u ili na neki drugi nacin. Neznam dal ima neko ko ne bi momentalno zamenio svoju "chicken fence" za ovu lepotu. Mozda cak i ostaviti staru samo ovu staviti preko jer ima velike otvore koji nebi bas vrsili funkciju zastite hladnjaka kako dolikuje. Poslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko ima CNC plazma sekac moze da ti napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 8, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja recimo neznam nikog ko ima taj plazma sekač zato i postavih ovde a i mislim da bi na vise komada mozda bilo jeftinije da se uradi nego da se radi priprema da bi se odradio jedan primerakPoslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vece bravarske radionice, imaju i firme raznorazne ali su ih nabavili za svoje potrebe, pa ne vjerujem da ce ti odraditi osim ako nemas nekog kod njih. Napomeni mi u ponedeljak ako zaboravim naisao bi u jednu radionicu da priupitam mogu li odraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 8, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Aj vidi, mozda neko ima jos nekog ko bi mogo ovako nesto da odradi a da nemoram bubreg da prodajem. Ja sam zainteresovan. Poslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 8, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Bigor je napisao: Vece bravarske radionice, imaju i firme raznorazne ali su ih nabavili za svoje potrebe, pa ne vjerujem da ce ti odraditi osim ako nemas nekog kod njih. Napomeni mi u ponedeljak ako zaboravim naisao bi u jednu radionicu da priupitam mogu li odraditi. Takodje, ne pitam za cenu, ozbiljan 100%! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo znam da Dzip komerc radi usluzno sjecenje ali bi morao donijeti dimenzije da odrade tacno po mjeri. Jbg tast mi otisao u penziju, a kod njega u firmi su imali takvu plazmu, samo veliku, tu se moglo dosta odraditi.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bigor said: Ja sam musterija ako se niko nije javio do sad, vec imam ideju kako da ih preradim Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Rešeno drug, šaljni mi samo podatke za slanje u pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 8, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola Bas si dobro sredio stitnike...lepo su cucnule. Mozda bi mogao cetkicom, u boji motora, ofarbati slova ali sve zavisi od ukusa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Maj 9, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom uzubljavanja sa starim lancem sam imao na bregastim situaciju da mi jedna tacka bezi za 1mm...spaner je bio ma 10 zubcu... iz tog razloga sam kupio novi DID lanac...kada sam ga namontirao tacka na bregastoj bezi za 0,5mm a spaner stoji na 8 zubcu...nisam bas zadovoljan ovom situacijom koju sam dobio novim lancem...moze necije misljenje...da li je novi lanac ok??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Maj 9, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima bilo kakva saznanja ili jos bolje, iskustva, sa ovim... Black Motorrad Scheinwerfer 5.75" 5-3/4 Zoll 90W Cree LED Hi/Lo Headlight WWW.EBAY.DE Finden Sie Top-Angebote für Black Motorrad Scheinwerfer 5.75" 5-3/4 Zoll 90W Cree LED Hi/Lo Headlight... kada citam karakteristike, 4500LM na kratkom svetlu i 6500-7000K, to izgleda super...da nije to neko kinesko sr.nje...da li je usmeren snop svetla ili bije svuda okolo...cena nikakva...dimenziono se uklapa u masku...tehnicki pregled potencijalno problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 9, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima bilo kakva saznanja ili jos bolje, iskustva, sa ovim... Black Motorrad Scheinwerfer 5.75" 5-3/4 Zoll 90W Cree LED Hi/Lo Headlight WWW.EBAY.DE Finden Sie Top-Angebote für Black Motorrad Scheinwerfer 5.75" 5-3/4 Zoll 90W Cree LED Hi/Lo Headlight... kada citam karakteristike, 4500LM na kratkom svetlu i 6500-7000K, to izgleda super...da nije to neko kinesko sr.nje...da li je usmeren snop svetla ili bije svuda okolo...cena nikakva...dimenziono se uklapa u masku...tehnicki pregled potencijalno problem...Kolko vidim šalju se iz nanjing china tako da jesu verovatno kineski al nije to neka cena, tako da nije neka steta i ako nevaljaju. Ja sam svoje led sijalice samo platio 70 jura za dva komada, rasipaju svuda al zato svetle ko reflektori na marakani i svi ispred mene se sami sklanjaju, nema potrebe da blickam hahahah. Poslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Maj 9, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, deki295 je napisao: Kolko vidim šalju se iz nanjing china tako da jesu verovatno kineski al nije to neka cena, tako da nije neka steta i ako nevaljaju. Ja sam svoje led sijalice samo platio 70 jura za dva komada, rasipaju svuda al zato svetle ko reflektori na marakani i svi ispred mene se sami sklanjaju, nema potrebe da blickam hahahah. Poslato sa SuperTénéré Ma mene to “razbacivanje” svetla najvise nervira...to mi je neprihvatljivo da svima okolo smetam...jedino ako su dobro usmerene bi bilo ok, ali to ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6290 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Linhai Hytrack560 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Linhai Hytrack560, 2011. godište, ATV / Quad, vozilo prešlo 5000 km, Paraćin. Cena 2.900 € - Motori - Polovni Automobili Prodaje na istom oglasu xtz750 950 stranac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 9, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad guram nos gde mu mesto nije! Stiglo mi danas od EBAY pismo, a u pismu... Ne smejte se vec prevoditi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 9, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svasta nesto za Yamahu ali ne znam pase li za ST? KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Moraš pasoš da im slikaš da vide jel se stvarno zoveš Jovan Pantelicpantazemunac da ti vrate pare od te narudzbe! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Poslali su ti taj kod i link preko kojeg moraš verificirati-potvrditi prijavu-registraciju.Nakon toga si verificiran i moš kupovat Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 10, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...