el classico 6082 Napisano Februar 23, 2017 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 23, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Kao i na FB sto sam rekao, novcano cu podrzati ovaj projekat, verujem i popsy, sigurno je dovoljno za eksperiment? I ja se razmisljam, mozda skinuti mustru i iste pustiti u carbonu.. Cek da vidim duznike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 23, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Dal je zbog bele boje ili sta li, ali meni izgleda kao da su manji farovi od standardnih, ja bi zadrzao standardne farove Po meni vredi, s obzirom da je to mustra Boanno na standard tank +integrisan visir.. Uzmi pravi da vidis da li se se isplati dati 200e.. ja bih dao odmah da nije visok datum @Popsy Vidis ovaj visir, to je ta mustra na koju bi se trebalo ici. Ne svidja mi se ona madjarova, jer ima onaj polukrug sa strane, nekako mi to mator fazon. Ovo i ojaca vizir od leprsanja koliko god visok da ide, eventualno prorezi kao madjar sto je izvukao. DRbig fazon, samo malo lepse profilisan kao ovaj i da naleze na orginalnu masku. Ono sto je Ivan rekao da ne moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 23, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Orginalne Boano za Africu imaju manje farove, trebao sam od Gose da uzmem plastike i da ih prebacim mustru za teneru . Ali eto vidis ima i za manje muke i to cini mi se sa orginalnim farovima. Posto sam imao muku i sa farovima danima sa gledao sa kojima se gadja staklo. Cini mi se da je bmw kockica egal. E sad ima nova serija crna pozadina, projektor i angle ring okolo. To bi bio pun pogodak, jos da se gadja u ovu masku, ihaj.. Carbon nije toliko skup koliko tehnika da ga uradis u komadu. Treba ga zapeci, a gle kolki komad Drugar pravi brodice za saranski ribolov od carbona, tako da nam taj deo znanja ne fali. @mindR Ma resicemo, nisam ni ulazio u garazu.Zima me sledila.. Samo sam radio reklame sto moram (posao). Konacno otoplilo da se ne oblacim kao da idem u lov na foke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Februar 23, 2017 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gvozdene, ne mora da se peche karbon. Postoje suvi i vlazni karbon. Suvi karbon je onaj koji koriste za F1, za Moto Gp, za sve gde je potrebna vrhunska chvrstoca i veoma mala tezina. Npr.i biciklizam. Za suvi karbon postoji pec koja se zove autoklav i on ima.pritisak od ne znam.koliko bara unutra, da bi sto vise sabila karbon fiber(platno) i epoxi uz kalup, da ne bi bilo vazduha, da ne bude porozan odlivak, da bi bio sto jaci. Taj karbon se zve Prepreg i vec u sebi sadrzi epoxi. Postoji vlazni karbon, tj.izrada. To je obicno karbonsko platno koje se kupuje na metar kvadratni, postoje raslicita pletenja i razlicite gramaze po.kvadratu. Platno se jednostavno spakuje u kalup, nalije epoxijem specijalnim za to, pa se onda ubavi u pvc dzak i izvuce se vazduh vakum pumpom i resto epoxija koj pretekne. Na taj nacim se prave spojleri za automobile, motore, chamce.... Postoji mnogo gotovih kit kompleta takvog karbona i lako.se to.radi ako imas vakum pumpu. Ima dosta tutorijala na youtubu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 23, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj je vec neko menjao farove tako da su H1 i H4 farovi, a ne one balonke, planirao sam pre nego sto sam to primetio da menjam za ove Evo kratko uputstvo,krece od drugog posta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 23, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ovi moji drugari prave rakete za modelare, cevke i sl zezancije u carbonu.Taj sistem sa vakumiranjem i curing na povisenoj temperaturi je to sto bismo probali. E sad on pravi tako odlivke za trup onih malih(relativno malih -skoro 1m) RC brodica sto nose hranu za prihranjivanje ribica i planirali smo da skinemo kalup sa ST. Ovaj mi se dopao jer je jednodelan i nema komplikovanih delova da moram da pravim kalup iz 15 delova.Fiber mi nije interesantan, jer to manje vise eto ima gotovo za 200 evra. Mozda izadje i manje, ali dok namestih kalup, udjes u fazon, bice to i vise.. Za carbon bi se isplatila zjbancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ode mi zadnji amortizer juce skroz... Barica ispod motora mi skratila zivot za 10godina!! A do kuce ko da sam se vozio na ringišpilu gore dole :-D smejao sam se ko budala dok sam vozio Morska bolest u najavi! Koja mi ja najbolja opcija cena-kvalitet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ode mi zadnji amortizer juce skroz... Barica ispod motora mi skratila zivot za 10godina!! A do kuce ko da sam se vozio na ringišpilu gore dole :-D smejao sam se ko budala dok sam vozio Morska bolest u najavi! Koja mi ja najbolja opcija cena-kvalitet? Clan djunta sa foruma reparira amortizere, jedino je pitanje da li ima vremena sad. Pitaj ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ode mi zadnji amortizer juce skroz... Barica ispod motora mi skratila zivot za 10godina!! A do kuce ko da sam se vozio na ringišpilu gore dole :-D smejao sam se ko budala dok sam vozio Morska bolest u najavi! Koja mi ja najbolja opcija cena-kvalitet? Clan djunta sa foruma reparira amortizere, jedino je pitanje da li ima vremena sad. Pitaj ga... Poslao mu poruku... Hvala ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za karbon bi bio hit. Za teneru i nema baš neke ponude. RetroRaid iz njemačke više ne radi a i bili su skupi. Go go!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ta led svitla ti neće proći tehnički. Ja sam uzeo svitla od tdr125, 2xH4. Montaža priko releja, deblji kabli direkt sa baterije. Malo posla i imaš odličnu vidljivost. Izbor žarulja ti je veliki i sa onima od +25 ili 50% dan usred noći. U Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 24, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ta led svitla ti neće proći tehnički. Ja sam uzeo svitla od tdr125, 2xH4. Montaža priko releja, deblji kabli direkt sa baterije. Malo posla i imaš odličnu vidljivost. Izbor žarulja ti je veliki i sa onima od +25 ili 50% dan usred noći. U Ja sam u oba originalna STenere fara ugradio Philips extrime vision H4 sijalice, takođe preko releja i izuzetno sam zadovoljan efektom, budući da sad ne moram da nišanim put, zbog čega sam ranije maksimalno izbegavao noćnu vožnju van grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ako me memorija služi farovi su fi 114mm, od golfa dvice dodatni manji. Maska sa 4 fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 24, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da menjam, neko je pre mene vec uradio tako da su H4 i H1 farovi, to sam nakucao apropo reli maske i manjih farova na njoj. Sumnjam da bi bilo problema sa tehnickim, nikada mi niko na tehnickom nije ni pogledao farove. Iskreno nisu nikad ni motor pogledali osim jednog sto se mal nije skrljao na valjcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 24, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da menjam, neko je pre mene vec uradio tako da su H4 i H1 farovi, to sam nakucao apropo reli maske i manjih farova na njoj. Sumnjam da bi bilo problema sa tehnickim, nikada mi niko na tehnickom nije ni pogledao farove. Iskreno nisu nikad ni motor pogledali osim jednog sto se mal nije skrljao na valjcima. Ja sam ibacio H1 tako da sada u oba fara imam dugo i kratko. Problem je bio što sam u kombinaciji H4-H1 u oba fara imao dugo, a potrebnije mi je da u oba bude krtako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je sve Stereo. Dugo i kratko. Zbog tog sam i tražio farove od tdr125 jerbo su oba stakla H4 i bacaju snop kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sad parking svetlo nece nista da trosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Februar 25, 2017 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Svitli ka Betlehem. Odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 26, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Polako napredujemo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Februar 28, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi interesantno da malo i čujemo kako zvuči taj čunak, ej! s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Februar 28, 2017 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Givi Monokey od crvene plastike u 36 I 45 Litara zapremini. Ak neko ima molim ponudu na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 1, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Givi Monokey od crvene plastike u 36 I 45 Litara zapremini. Ak neko ima molim ponudu na PP Elijase, ti se baš zaljubio u crvene kofere!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Mart 1, 2017 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Izbor je pao na njih. Tako mi je i kćer sugerirala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 1, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi interesantno da malo i čujemo kako zvuči taj čunak, ej! s mobilnog telefona Imam samo sa mobilnog sto je uzas, jos mi je falila jedna gumena podloska na onom stitniku motora alu, pa je i on zvizdao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...