Aćimo 1144 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da si uvek u prašini, ali ne mora da znači da je do toga. Probaj da digneš prednji točak na nešto, simuliraj vošnju uz brdo i vidi da li ti radi motor kako treba. Znam ih masu koji nisu menjali filter po nekoliko sezona na off-u, pa im radi motor ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 28, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da si uvek u prašini, ali ne mora da znači da je do toga. Probaj da digneš prednji točak na nešto, simuliraj vošnju uz brdo i vidi da li ti radi motor kako treba. Znam ih masu koji nisu menjali filter po nekoliko sezona na off-u, pa im radi motor ok. Sreca da imam vas mudrice..... ne bi mi u tri zivota ovo palo na pamet.... a u pravu si, svaki put sam bio pod nagibom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 28, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja ću odmah da ti kažem šta ti je... malo se potrošile tube a i ako nisu naštelovane su na bogatiju smešu... kad ti se to desilo zvao me Miša (samo da ste podigli zadnji deo rezervoara i vratili šrafove na karbu za pola kruga izleteo bi gore na zadnjem) to se meni desilo na divčibarima... jedno rešenje je sa štelovanjem karba a drugo koje sam ja koristio je pun gas iz lera dok nije progutao višak... posle je išako kako treba ... da posle sam zamenio tube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 28, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan MasalA ovi u Platneru otimaju pare ovo sa slike 4.700 din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 29, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bole te uši, sad ti jedini u Srbiji (a i regionu) imaš na ST original smirivače lanca... bez koji se može živeti i gumu za šaltalicu koju si mogao da staviš sa nekog kineza ili slično... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Avgust 29, 2013 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan bole te uši, sad ti jedini u Srbiji (a i regionu) imaš na ST original smirivače lanca... bez koji se može živeti i gumu za šaltalicu koju si mogao da staviš sa nekog kineza ili slično... Pa nemoj tako Popsy....hoče čovek da kaže "Honda je to", a ne "Kinez je to"....naravno da ide samo original..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 29, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,da li je neko skoro kupio filtere vazduha za ST,ima li ih neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 29, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih trazio na prethodnoh strani teme...a nas poglavica, "Beli Mag za ST sa medinim usima na kacigi" mi je preporucio Louis . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 29, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan bole te uši, sad ti jedini u Srbiji (a i regionu) imaš na ST original smirivače lanca... bez koji se može živeti i gumu za šaltalicu koju si mogao da staviš sa nekog kineza ili slično... Ma usi me ne bole, nego sam samo konstatovao da je Platner skup..Ako ga je fabrika stavila verovatno i treba da postoji i da se promeni kad ode(stavio sam nov lanac i lancanike i lanac mi je non stop preko lezecih tandrkao)Guma je tu jos i najjeftinija(700din) a i ne ide mi nekako kinez na japanca @bmw kakva te Honda spopala vidis na slici da na kesama pise Yamaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 29, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan bole te uši, sad ti jedini u Srbiji (a i regionu) imaš na ST original smirivače lanca... bez koji se može živeti i gumu za šaltalicu koju si mogao da staviš sa nekog kineza ili slično... Ma usi me ne bole, nego sam samo konstatovao da je Platner skup..Ako ga je fabrika stavila verovatno i treba da postoji i da se promeni kad ode(stavio sam nov lanac i lancanike i lanac mi je non stop preko lezecih tandrkao)Guma je tu jos i najjeftinija(700din) a i ne ide mi nekako kinez na japanca @bmw kakva te Honda spopala vidis na slici da na kesama pise Yamaha Nisam hteo ja da ga spopadam..da je promasio i temu i proizvodjaca ST i dobavljaca - Plattner Yamaha , e ako si mu rekao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 29, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma usi me ne bole, nego sam samo konstatovao da je Platner skup..Ako ga je fabrika stavila verovatno i treba da postoji i da se promeni kad ode(stavio sam nov lanac i lancanike i lanac mi je non stop preko lezecih tandrkao)Guma je tu jos i najjeftinija(700din) a i ne ide mi nekako kinez na japanca Platner nije skup nego preskup ako imas nekoga preko (posto postarina zna da izadje podjednako skupa kao i Platner) odličan izbor je http://www.kedo.com/ Što se tiče tih belih smirivača (ne znam koji im je pravi naziv) od kakvog su materijala (tvrdja plastika ili sundjerasti) i ako ti nije problem slikaj ih kad ih okačiš jel ja od kad sam kupio motor ih nemam i ne znam gde se kače (valjda negde pre pogonskog lančanika al ne znam gde im je nosač i sl.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 29, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Zovu se Roleri pogonskog lanca (i moze i strugar da ih pravi ali je pitanje da li potrefi tvrdocu plastike) i ima ih dva (gornji i donji) bas sam ih juce menjao evo slidze... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano Avgust 30, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan Prestelovao ventile,promenio lanac bregaste,agregat ponovo vratio sa stola na ram!Sutra palim masinu,nadam se da su bili ventili,na svu srecu imao sam rezervne plocice, promenio pet komada...E da ,lanac od bregaste potpuno nov nekih 3000 km dobio breg nisam mogao da ga razradim,vratio stari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 31, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan od cega su ti bile plocice za ventile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 31, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko viska ove gume za fuzastere od Tenere kupio bih 2 kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano Avgust 31, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan od cega su ti bile plocice za ventile? Od druge Tenere.Imam jos jedan agregat kod kuce,dobio povoljno od drugara,a on je kupio celu teneru na policiskoj aukciji u Novom Sadu pre neku godinu.Presla samo 12000 km.Mislim da je sve delove do sada vec rasprodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidja1987 0 Napisano Septembar 1, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neko lanac bregaste na prodaju za ST??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 1, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neko lanac bregaste na prodaju za ST??? hm... možda i može da se iskopa negde ali je savet ipak uzeti nov 70-80e kod Saleta iz Trstenika... lanac bregaste može ozbiljan problem da ti napravi ako pukne ili se razvuče u kratkom periodu pa prezubči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ako negde nadjes, postuj ovde, ja sam trazio i odustao. Ako ima neko viska ove gume za fuzastere od Tenere kupio bih 2 kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Septembar 2, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ako negde nadjes, postuj ovde, ja sam trazio i odustao. Ako ima neko viska ove gume za fuzastere od Tenere kupio bih 2 kom Ma ima u Platneru da se naruci ali im je cena nebuloza ko i sve kod njih. @Boris ST pitaj tog tvog ortaka jer ima ove gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ja njih zovem da pitam za cenu, onda to prepolovim, skinem jos malo i po toj ceni trazim . Ako negde nadjes, postuj ovde, ja sam trazio i odustao. Ako ima neko viska ove gume za fuzastere od Tenere kupio bih 2 kom Ma ima u Platneru da se naruci ali im je cena nebuloza ko i sve kod njih. @Boris ST pitaj tog tvog ortaka jer ima ove gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam uvideo da se nisam predstavio u ovoj temi. Ponosni vlasnik ST iz 89, kupio sam je na forumu od Alien-a, koji je kupio od Sinketa, tako da je manje vise svi poznajete. Druzimo se otprilike dva meseca, za to vreme navozali nekoliko hiljada kilometara (ovo nisam ni shvatio dok nisam sad pogledao u saobracajnu i kilometrazu). Polako je sredjujem, uz neizmernu Bokilicevu pomoc i znanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan Ako negde nadjes, postuj ovde, ja sam trazio i odustao. Ako ima neko viska ove gume za fuzastere od Tenere kupio bih 2 kom Ma ima u Platneru da se naruci ali im je cena nebuloza ko i sve kod njih. @Boris ST pitaj tog tvog ortaka jer ima ove gume. Ajd bas cu ga pitati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan Ako negde nadjes, postuj ovde, ja sam trazio i odustao. Ako ima neko viska ove gume za fuzastere od Tenere kupio bih 2 kom Ma ima u Platneru da se naruci ali im je cena nebuloza ko i sve kod njih. @Boris ST pitaj tog tvog ortaka jer ima ove gume. Ajd bas cu ga pitati.Inace ja sam to uzeo u Platneru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno!Dve nedelje se hebem sa masinom,skidao motor,stelovo ventile,cistio karbove,kad ono usrani kablovi tj.bobina.Jedva sam provalio.Svecice bacale vrlo slabo pa me to zbunjivalo.Ko bi rekao da je struja kad uvek upali,a posle slabo radi i gasi se.Stavio drugu bobinu i radi ko sat.Dobro je... ostalo jos dosta od sezone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...