dzefri 34 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna da ima negde povoljno gume neka javi. Ja sam trazio malo po netu i dosta su skupe pogotovo zadnje. Dali neko kupuje nove gume starijeg datuma? Što se tiče dimenzije, trebalo bi da može (malo je tanja)... što se tiče starijeg datuma, ja još uvek sebe smatram lošim vozačem da bi se zaje#"## sa starim gumama... može stara, ali čepovi koji su za off... Generalno zavisi gde planiraš da voziš? Ukoliko je asfalt pretežno, ljudi se kunu u Mišelin Anakee, odlično drži po svim uslovima, dosta traje... Moj lični izbor su Haidenau K60 Scout, zato što su mi dobre i za asfalt i za offroad. Inače je zimska guma u pitanju, tako da lepo drži i na hladnom asfaltu. Što se tiče Haidi guma njih prodaje B@ne sa foruma a za Anakee već moraš da pojuriš (pogledaj da li imaju u Labaratoriji). Kontaktirao sam baneta pa cu videti koja je cena. Zapala mi je za oko http://www.racing-fiber.com/bg/products/view/2269/Tyre_Heidenau_K76.html posto najvise vozim po asfaltu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 26, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Harmonike za prednju viljusku imaju i u Balosavi, kada sam ih ja kupovao bile su 1.900 dinara. Imaju ih i u bojama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 34 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve nosace kofera imate? Sutra idem kod sebe da mi napravi drzace pa ne znam sta da mu kazem. Kofere nemam i planiram da napravim aluminijumske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam givi, ali cu da ih prodam i da odradim isto kao ti... Da kod Sebe napravim nosace i opravim kofere sam... Pa cemo da vidimo na sta ce da lici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 27, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Pa nek vam napravi sa vodjicama pa mozete koji god hocete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan koliki treba da bude ler mislim na broj obrtaja kad je masina zagrejana i koliki bi trebao da bude pritisak ulja na leru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Novembar 27, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ler 1200 rpm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan a pretisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 34 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy hvala ti sto si objasnio sebi oko dogbonova. On ce ih napraviti ovih dana. Koliko si ti spustio tvoj? Ja sam rekao sebi da produzi za 1 cm dogbone i mislim da ce mi 3cm nizi biti vise nego dovoljno. Nasao sam gume u svabiji i ne mogu da verujem koliko su povoljne: http://www.reifen.com/de/TyreSize/DetailTyre/Moto/90-90-D21/0/False/False/none/90-90-21-54S-TL-TT-Anakee-2-Front-M-C/15077968 i zadnju: http://www.reifen.com/de/TyreSize/DetailTyre/Moto/140-80-R17/0/False/False/none/140-80-R17-69H-TL-TT-Anakee-Rear-M-C/15003181 jos na sve ovo kad dobijes tax free koji je verujem 15% Dali neko zna kolika je carina za gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Novembar 27, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan a pretisak Kako mislis pritisak? Po manualu ler treba da je toliko koliko sam ti napisao, pritisak nikad nisam merio!! Sta te muci sa pritisom, cime ga meris, zasto?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima lampica za pritisak ulja koja je naknadno ugradjena a davac je gore umesto srafa za ispustanje vazduha pa hoce malo da zmirka na leru pa pitam zbog toga jer mi se cini da je mali ler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je drugi problem ja hocu da vratim motor na fabricku visinu tako da cu tokom sledece nedelje imati viska tih kerecih koscica koje spustaju pet centimetara pa ako nekom treba nek vice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 27, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy hvala ti sto si objasnio sebi oko dogbonova. On ce ih napraviti ovih dana. Koliko si ti spustio tvoj? Ja sam rekao sebi da produzi za 1 cm dogbone i mislim da ce mi 3cm nizi biti vise nego dovoljno. ja moju nisam spustao, nego sam debeo pa motor legne Kod mene je drugi problem ja hocu da vratim motor na fabricku visinu tako da cu tokom sledece nedelje imati viska tih kerecih koscica koje spustaju pet centimetara pa ako nekom treba nek vice Pa eto rešenja, zamenite se vas dvojica Dzefri oce nizi a ti fabricki tako da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 34 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da to bi bilo super! Tamburski ja sam raspolozen za menjanje Samo se nadam da nece izgledati ruzno ako se spusti zadnji kraj 5 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Kao Nemacki ovcar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 34 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 28, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se nadam da nece izgledati ruzno ako se spusti zadnji kraj 5 cm popustiš malo na vilama (da izadju 2-3cm) i neće se ni provaljivati da je spušten dok ne parkiraš pored neke druge ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Decembar 1, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima iz zg-a. Potrebna mi je pomoc za moju tenerkicua vidim da ste Diplomirali na svim poljima xtz.dakle ovako,curi mi negdje benzin,cini mi se da pipe na rezervaru ne drze ali opet mislim da nebi trebalo curit..nije valjda da cu morati kupit set za fergazere http://www.motormania.hr/motomike/ jel ovaj set rjesava stvar. Hvala unaprjed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 1, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima iz zg-a. Potrebna mi je pomoc za moju tenerkicua vidim da ste Diplomirali na svim poljima xtz.dakle ovako,curi mi negdje benzin,cini mi se da pipe na rezervaru ne drze ali opet mislim da nebi trebalo curit..nije valjda da cu morati kupit set za fergazere http://www.motormania.hr/motomike/ jel ovaj set rjesava stvar. Hvala unaprjed Pogledaj prvo na dancetu karba da nije popustila matica ili da nije pukla podloska, tu hoce da curi... Ako slavine ne drze, kupi set za slavine, a ne za karbove! ...i link sto si okacio baca na prvu stranu sajta, tako da zaista ne znamo sta si hteo da kupis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Decembar 1, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima iz zg-a. Potrebna mi je pomoc za moju tenerkicua vidim da ste Diplomirali na svim poljima xtz.dakle ovako,curi mi negdje benzin,cini mi se da pipe na rezervaru ne drze ali opet mislim da nebi trebalo curit..nije valjda da cu morati kupit set za fergazere http://www.motormania.hr/motomike/ jel ovaj set rjesava stvar. Hvala unaprjed Pogledaj prvo na dancetu karba da nije popustila matica ili da nije pukla podloska, tu hoce da curi... Ako slavine ne drze, kupi set za slavine, a ne za karbove! ...i link sto si okacio baca na prvu stranu sajta, tako da zaista ne znamo sta si hteo da kupis! http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=290508740169&index=0&nav=SEARCH&nid=64367095739 sorry ne snalazim se bas na forumima bas nesto Gdje se nalazi taj dancet na karbu. Procitao sam sih 105 strana foruma;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 1, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dance ti je dno, moras da skines bocne plastike, sediste, prednje bocne i rezervoar da bi lepo video karburatore... Videces kako stoje dva karburatora, sa donje strne na svakom imas po jedan vijak na kom se ispusta gorivo, e to su ti sa kojih hoce ponekad da curi! Ujedno kad to sve budes razalatio, videces da slucajno nije neko crevo puklo pa da ono pravi problem... Vidi da istocis sto vise goriva pre nego skines rezervoar jer ako slavine cure neces moci da ga sprecis da curi... pripremi smrt klesta pa stegni crevo koje ide na pumpu pa tako spreci isticanje goriva! Jos citas??? Alat u ruke pa na posao! Javljaj gde je kolaps! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Decembar 1, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dance ti je dno, moras da skines bocne plastike, sediste, prednje bocne i rezervoar da bi lepo video karburatore... Videces kako stoje dva karburatora, sa donje strne na svakom imas po jedan vijak na kom se ispusta gorivo, e to su ti sa kojih hoce ponekad da curi! Ujedno kad to sve budes razalatio, videces da slucajno nije neko crevo puklo pa da ono pravi problem... Vidi da istocis sto vise goriva pre nego skines rezervoar jer ako slavine cure neces moci da ga sprecis da curi... pripremi smrt klesta pa stegni crevo koje ide na pumpu pa tako spreci isticanje goriva! Jos citas??? Alat u ruke pa na posao! Javljaj gde je kolaps! he he he svaka cast na objasnjenju,sutra cu rastavit moju kobilu.danad mi malo kasno. Mislio sam ipak obnovit karbove da sam miran.jesu li u onom setu i te emulzione tube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 1, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nisu, tamo ti je samo par dihtunga i iglicasti ventil koji ako ti treba moze da se nadje u bilo kom auto karburator servisu... Sto hoces da radis karburatore? Trosi mnogo? Radi li ravnomerno kad ga drzis na recimo 3000rpm, padaju li ili rastu obrtaji ili je miran??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Decembar 1, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nisu, tamo ti je samo par dihtunga i iglicasti ventil koji ako ti treba moze da se nadje u bilo kom auto karburator servisu... Sto hoces da radis karburatore? Trosi mnogo? Radi li ravnomerno kad ga drzis na recimo 3000rpm, padaju li ili rastu obrtaji ili je miran??? Iskreno da ti kazem radi predobro,mirno,dobro prima gas stvarno.nisam ga jos vozio jer ga jos slazem.mislio sam slozit te tube da sam miran, ne znam jel tko ikada mjenjao... Probat cu sutra drzat ga na 3000rpm bas da vidim.muci me taj benzin sto curi jer uzeo sam taj set za pipu na ebayu ali jedna okrugla gumica je prevelika.ne ona s tri rupe.sad sam narucio i za drugu pipu iz poljske pa cemo vidjet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 1, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si da probas samo da ih okrenes, ponekad radi posao... Ako drzi obrtaje normalno i fiksno, tube su ok i nemoj ih dirati, nema potrebe! Ako ipak ne drzi obrtaje i samara gore dole, zameni i tube i igle, Imas ih u Kedo.de, najbolje cene!!! http://www.kedo.de/com/ssl/php/art_detail.php?f_page=ArtDetail&f_param=28768&f_sub=9&PHPSESSID=68e78cb5b28d8f818eae3deecd3c4a88 http://www.kedo.de/com/ssl/php/art_detail.php?f_page=ArtDetail&f_param=28092&f_sub=10&PHPSESSID=68e78cb5b28d8f818eae3deecd3c4a88 http://www.kedo.de/com/ssl/php/art_detail.php?f_page=ArtDetail&f_param=28092&f_sub=10&PHPSESSID=68e78cb5b28d8f818eae3deecd3c4a88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...