aljosa xtx660 54 Napisano Jun 27, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor je broj 3 naravno da smo svi to menjali..to je potrošni materijal..ležajevi, semerinzi, kemenglifenglice Pronasli smo sta nije bilo ok, lezajevi na tocku. skroz su bili zardjali... evo slike.. Kupio 2 nova FAG lezaja za 1000 din 2 komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 27, 2012 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji jedno strucno pitanje. Jel moguce da ova Tenere je 1998 godiste? Nesto mi ne izgleda kao '98 i sta da pogledam kada budem otisao da je vidim, sutra pre podne idem da je pogledam. Pa ako moze savet. Hvala Pozdrav kad sam ja trazio teneru po oglasima ta je bila 94. (pisalo u oglasu), podmladila se u medjuvremenu.. edit: pronasao sam tih dana i oglas 's tenere 97.', cekao sam lika nekoliko dana da mi posalje fotke, ocekivao sam da je savrsena trula visnja..kad su stigle fotke tenera ofarbana u crno, zute harmonike i stitnici prednjih diskova, kockast far, okrugao kill switch..stvarno mi nisu jasni neki ljudi. btw zasto je nemoguce da bude 97. ili 98. ako je tad prvi put registrovana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa zato sto se 98. nije vise pravila, lepo ti rekose ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 27, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Carlo Ova izgleda zdravo. mada je gazda zaceno papreno! ... i nije 97!! http://www.polovniautomobili.com/oglas2309762/yamaha_super_tenere/ Ima jedna u Kosjericu. (069) 610-024 dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Smederevci su se malo precenili ovija dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 27, 2012 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan pa zato sto se 98. nije vise pravila, lepo ti rekose ljudi nisam se dobro izrazio, evo malo bolje: mozda racunaju godinu kad je motor izasao iz prodavnice odn godinu prve registracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 27, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan btw zasto je nemoguce da bude 97. ili 98. ako je tad prvi put registrovana Moguće je da je npr prvi put registrovana 98 ali to nema nikakve veze sa godinom proizvodnje... čim kupuješ motor stariji od 5-7 godina više je godište irelevantno već je bitnije način korišćenja i održavanje, tako da ti se često isplati da uzmeš par godina stariji primerak ali očuvaniji... gde je 16 godina tu je i 19 Problem je samo u principu da te trgovac ne pravi ovcom kao one priče kraj te i te godine... ma važi, svi golfovi dvojke su pravljeni u novembru i decembru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jun 28, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko stavljao auspuh iz dragon ade? kako fercera??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neka st na prodaju povoljno, moze da ima malo i da se sredjuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad čuo za ovaj FZ750 TENERE...4 cilindra u enduro fazonu mi nešto ne ide... Je l´ to prototip ili se stvarno koristio na Dakaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 29, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Peskarenje je najefikasniji nacin za skidanje rdje, pod uslovom da mozes da skines grane, sto meni ove zime nije uspelo, cak ni uz primenu sile, zbog toga sam koristio celicnu cetku koja se montira na busilicu, pa posle toga Happy color sprej otporan na visoke temperature. Mada sam bio skeptican koliko je to trajno resenje za sada se pokazalo kao dobro. Auspuh je prosao test voznje po kisi, a boja se jos uvek drzi. Bitno je naneti sprej u tankom sloju i posle nekih sat vremena upaliti motor da radi na leru kako bi se boja zapekla. Doduse ne vozim off road, ali ako bih jednom godisnje morao ovo da radim onda i nije tako lose. Sprej je predvidjen za temperature do 350 stepeni, postoji i onaj koji trpi 800, od istog proizvodjaca, ali ga trenutno nema u Cacku. Sve u svemu kako sam se nadala dobro sam se udala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan daj neke slike, ako te ne mrzi, da vidimo plodove rada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne teraš ti to Arso kako Yamaha zapoveda. Ne znam na koliko smo grana probali sve moguće sprejeve, jednostavno izgori, ili ga voda i blato skinu. Jedino rešenje je emajliranje, ali to će teško neko da Vam prihvati da radi jer su godine eksploatacije uradile svoje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 30, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je.. Zna ovaj afrikanac naše muke.. Te grane je meni radio Robert.. turio neki dobar sprej iz nemačku.. i prve noci kad je dobro pokisao negde u Kepojebini.. sve je opet zarđalo.. Meno to sve nervira..ali tako je.. Ostaje da se proba Bokilićeva metoda bruniranja.. ili ti umakanja usijanih grana u staro ulje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jun 30, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, stigao mi je rol bar sa peskarenja i plastifikacije. Bio je bele boje ali sam u glavi uvrteo da je mat crna prava boja za njega Odneo sam coveku u Futog da mi ispeskira i odradi plastifikaciju. Cena: 1.000 RSD Meni izgleda jako dobro, nadam se da se i vama svidja. Nakon ove plastifikacije djavo mi neda mira, imam jos par stvari koje bi radio. fuzastere, zadnji nosac kod kofera, zadnja viljuska.. Kazu mi da je plastifikacije mnogo bolja od klasicnog farbanja, vreme ce da kaze Evo i jedna slicica da vidite kako je sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jun 30, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Peskarenje je najefikasniji nacin za skidanje rdje, pod uslovom da mozes da skines grane, sto meni ove zime nije uspelo, cak ni uz primenu sile, zbog toga sam koristio celicnu cetku koja se montira na busilicu, pa posle toga Happy color sprej otporan na visoke temperature. Mada sam bio skeptican koliko je to trajno resenje za sada se pokazalo kao dobro. Auspuh je prosao test voznje po kisi, a boja se jos uvek drzi. Bitno je naneti sprej u tankom sloju i posle nekih sat vremena upaliti motor da radi na leru kako bi se boja zapekla. Doduse ne vozim off road, ali ako bih jednom godisnje morao ovo da radim onda i nije tako lose. Sprej je predvidjen za temperature do 350 stepeni, postoji i onaj koji trpi 800, od istog proizvodjaca, ali ga trenutno nema u Cacku. Sve u svemu kako sam se nadala dobro sam se udala. nisam jos pokusavao da skinem auspuh, ali mislim da ce biti borbe , najverovatnije cu odraditi peskarenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Jul 7, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam kolege,jedno pitanje tehnicke prirode " pocela mi je tenerifa da jede ulje.Sto nije nikad pogledam ispod vidim kap mislim od lanca ... al izgleda da pusta dole na onoj gumici ko semeninga jel imao neko slican problem od kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jul 8, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam kolege,jedno pitanje tehnicke prirode " pocela mi je tenerifa da jede ulje.Sto nije nikad pogledam ispod vidim kap mislim od lanca ... al izgleda da pusta dole na onoj gumici ko semeninga jel imao neko slican problem od kolega i meni ponekad ispusti kapljicu ulja malo ispred nogare. Uvek je jedna kapljica nikad više od toga. Kada sam se sagnuo ispod motora vidi se da je masno ali ne kontam odakle curi, proverom nivoa ulja stoji na maksimumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam kolege,jedno pitanje tehnicke prirode " pocela mi je tenerifa da jede ulje.Sto nije nikad pogledam ispod vidim kap mislim od lanca ... al izgleda da pusta dole na onoj gumici ko semeninga jel imao neko slican problem od kolega i meni ponekad ispusti kapljicu ulja malo ispred nogare. Uvek je jedna kapljica nikad više od toga. Kada sam se sagnuo ispod motora vidi se da je masno ali ne kontam odakle curi, proverom nivoa ulja stoji na maksimumu... Pa i meni bude na alternatoru cini mi se kad se sagnem uvjek po jedna kapljica al je na maksimumu zasad sto kazes provjeravam cesce .... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jul 8, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam kolege,jedno pitanje tehnicke prirode " pocela mi je tenerifa da jede ulje.Sto nije nikad pogledam ispod vidim kap mislim od lanca ... al izgleda da pusta dole na onoj gumici ko semeninga jel imao neko slican problem od kolega i meni ponekad ispusti kapljicu ulja malo ispred nogare. Uvek je jedna kapljica nikad više od toga. Kada sam se sagnuo ispod motora vidi se da je masno ali ne kontam odakle curi, proverom nivoa ulja stoji na maksimumu... Pa i meni bude na alternatoru cini mi se kad se sagnem uvjek po jedna kapljica al je na maksimumu zasad sto kazes provjeravam cesce .... . pa to je i po meni jedino resenje za sad... nisam bas raspolozen da otvaram masinu... nema potrebe, ipak je moja stara devojka od 20 leta... mora nekad da zaplace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jul 8, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan DA LI JE NEKO RADIO NESTO SLICNO KAO NA OVOM LINKU??? UBIO BI ZA JEDAN MERAC ZA GORIVO.. http://www.xtz750.com/index.php/super-tenere-owners-forum/viewtopic.php?f=14&t=1974 OVO NA FORUMU IZGLEDA JAKO JEDNOSTAVNO A TOLIKO BI MI ZNACILO... AJMO KOMENTARI I ISKUSTVA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 20, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda na prvi pogled prakticna napravica, ali ili mi je promaklo ili nema objasnjenja kuda provuci sondu, a ni na fotografiji se ne vidi. Buduci da mnogi vlasnici Stenere imaju problem sa slavinama, a sto bi babe rekle, i sama sam takva, bio bi to dobar komad opreme jer kad Stenera ili TDM ostanu suvog rezervoara, top su muke dok pumpa ne povuce gorivo. Bilo bi dobro kada bi dobili i ta objasnjenja buduci da moj prijatelj koji je elektronicar kaze da u principu nije tesko napraviti tako nesto, kada je rec o komponentama, preciznije senzoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jul 20, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem se toliko u elektriku kod s10-a, i bilo bi sjajno kad bi neko malo ovo prostudirao i dao svoje misljenje ili jos bolje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 21, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje bi bilo kada bi se nekako domogli slavine sa senzorom jer ovako sa fotke je tesko sta videti. Videcu ovih dana posto ja posecujem sajt na kome si ovo video da kontaktiram lika, pa mozda se smiluje na nas sirote Balkance pa posalje neko detaljnije objasnjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jul 22, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje bi bilo kada bi se nekako domogli slavine sa senzorom jer ovako sa fotke je tesko sta videti. Videcu ovih dana posto ja posecujem sajt na kome si ovo <a class="inlineAdmedialink" href="#">video</a> da kontaktiram lika, pa mozda se smiluje na nas sirote Balkance pa posalje neko detaljnije objasnjenje. to bi bilo sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...