stinger 35 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi gume za moj xt. Problem je u tome sto je SM u pitanju 17' felma, 100 prednja i 130 zadnja guma. E sad, posto su mi gume potpuno glatke (asfaltne) a meni kao takve ne odgovaraju treba mi predlog od vas siroki auiditorijumu , koje gume da uzmem da ima nesto krampona ali da nisu samo za off-road vec da se moze i na asfalt sa njima.Znaci neka kombinacija asfalt/off. Znam da su takvi kompromisi uvijek los izbor ali imam utisak da bi mi takva guma zavrsila posa'. Ovo mi je zbog toga sto su mi nesto u zadnje vrijeme interesovanja opasna zabudalila prema off road-u, a neke stvari sto sam probao da izvedem jednostavno su bile limitirane SM slik gumom. Nadam se da sam bio jasan u svojim zahtjevima ... Ajd udrite, i zivjeli PS : Sto bi mi trebalo,cisto informativno, da stavim druge felme (prednju 21) tj da prepravim SM u off road. Sto gubim a sto dobijam sa time i koliko bi to otprilike kostalo? E da , kako se ponasa off road guma na asfaltu? Sto je caka Procitao sam odje leluja u krivini ... Jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da od ovoliko ljudi odje nike ne nadje malo inspiracije da barem zakljuca topic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ovisi prvenstveno kakav OFF planiras da vozis.... Ja sam sa ulicnim SM gumama vozio poprilicno po SUVOM! DUNLOP MUTANT ti je ODLICAN izbor!!! Vidi i ostale proizvodjace, a MITAS je imao u ponudi PRAVE OFF gume u velicini 17........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan naj kombinacija ti je da uzmes polu kramponke i da nemislis po putu su ok a za ovv su isto super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan naj kombinacija ti je da uzmes polu kramponke i da nemislis po putu su ok a za ovv su isto super Upravo to , ne isplati se bacati pare na nove felne, i da li ce da se uklope i .... I ja imam isto xt125, mali je to motor ... Ovo izmedju je najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...