Jump to content

Moto Zajednica

XT125 SM to enduro

Recommended Posts

• U prolazu, 92 postova
  • Motocikl: XT600E

Trebaju mi gume za moj xt. Problem je u tome sto je SM u pitanju 17' felma, 100 prednja i 130 zadnja guma. E sad, posto su mi gume potpuno glatke (asfaltne) a meni kao takve ne odgovaraju treba mi predlog od vas siroki auiditorijumu , koje gume da uzmem da ima nesto krampona ali da nisu samo za off-road vec da se moze i na asfalt sa njima.Znaci neka kombinacija asfalt/off. Znam da su takvi kompromisi uvijek los izbor ali imam utisak da bi mi takva guma zavrsila posa'. Ovo mi je zbog toga sto su mi nesto u zadnje vrijeme interesovanja opasna zabudalila prema off road-u, a neke stvari sto sam probao da izvedem jednostavno su bile limitirane SM slik gumom. Nadam se da sam bio jasan u svojim zahtjevima ...

Ajd udrite, i zivjeli :)

PS : Sto bi mi trebalo,cisto informativno, da stavim druge felme (prednju 21) tj da prepravim SM u off road. Sto gubim a sto dobijam sa time i koliko bi to otprilike kostalo? E da , kako se ponasa off road guma na asfaltu? Sto je caka Procitao sam odje leluja u krivini ... Jel?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3007 postova
  • Motocikl: FleXeR

Ovisi prvenstveno kakav OFF planiras da vozis.... Ja sam sa ulicnim SM gumama vozio poprilicno po SUVOM!

DUNLOP MUTANT ti je ODLICAN izbor!!!

Vidi i ostale proizvodjace, a MITAS je imao u ponudi PRAVE OFF gume u velicini 17........ ;)

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

naj kombinacija ti je da uzmes polu kramponke i da nemislis po putu su ok a za ovv su isto super

Upravo to  , ne isplati se bacati pare na nove felne, i da li ce da se uklope i .... :)

I ja imam isto xt125, mali je to motor ... Ovo izmedju je najbolje  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja