Jump to content

Moto Zajednica

Savet oko repa !!!(RESENJE PRONADJENO)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 600RR 05

Treba mi pomoc ili neki savet oko repa.Zelim da ga izdignem ali nzm kako da ga fiksiram :(.Evo nekoliko slika pa mi pomozite ako neko ima neku ideju.Hvala

post-9375-12879067650772_thumb.jpg

post-9375-1287906765141_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 72 postova

moje je mišljenje da ukoliko se ne baviš stuntom,ne bi trebalo ništa da diraš......ipak su to stručnjaci smislili,i sam taj rep je postavljen baš tako radi bolje stabilnosti i aerodinamike....

ne kažem da sam ja neki stručnjak,ali po meni je sve na motoru tako kako jeste,jer su to neki pametniji ljudi od svih nas smislili......

a to što pokušavaš da uradiš,po meni ako baš hoćeš,najbolje je da variš i sečeš,tj.da produžiš te nosače,jer već ako ga radiš,onda uradi kako treba.....čisto da ti se ne raspadne usput.....

Pa prvo bi nekako privremeno resenje da vidim kako ce se ponasati i to.Pa ako bude sve ok onda resim redovno :P.Jer ako ne bude bilo sve ok da ne secem ponovo i bla bla :P

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Pa onda napravi neku plocicu sa dve rupa i to premosti, nevidim neku filozofiju oko toga ako ti se ne svidja ti onda skini i gotovo......

Razmisljao sam sa plocicom ali nzm dali ce to drzati dosta cvrsto jer se taj nosac nasljanja na ram ako kontas sta kazem :D.Bojim se da se plocica ne pomeri ka dole!

• Drug član, 1854 postova

iamo sam ja takav sistem na jamahi, što se tiče snage nemaš nikakav problem, dovoljno je jako.

negativne strane, sediš na jajima, stalno kliziš i pa se stalono povlačiš nazad, pa kliznep pa ispočetka. onaj ko se vozi nazad je prosto rečeno najebao, sedi se na RUKAMA, bio sam suvozač nekih 15km jedva sam sam prste oporavio..

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

navari parche aluminijuma i novu rupu izbushi tako sam ja uradio na F4 ... i ako deluje mnogo podignut rep uopshte nije frka za voznju , a za suvozachicu ... bice je*ena bilo joj udobno ili ne ...

cbr6.jpg

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Fino izgleda eee sad kome je kako udobno...na kraju krajeva sta ce ti neko iza ledja da te smara........skoro nikada nemam suvozaca...cure vozim ali ne na motociklu.....

• Motocikl: Cagiva Mito 125

navari parche aluminijuma i novu rupu izbushi tako sam ja uradio na F4 ... i ako deluje mnogo podignut rep uopshte nije frka za voznju , a za suvozachicu ... bice je*ena bilo joj udobno ili ne ...

cbr6.jpg

Brutalno izgleda!!

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

kad vam se vec svidja da stavim josh koju sliku , podrep je od fiberglasa , sama sam ga gacala , skroz je ravan osim dela za akumulator i naravno ima ivice da ne ispadne neshto iz gepeka , oviom preradom je dobijen gepek nezamislivih razmera staje moto jakna  unutra show program, napravljen shablon od lima , nije morao da se lije ali ovako je lakshe i sigurnije pri padu ... e da kako su pomerene rupe , na strugu napravljena dva valjka sa adekvatnom rupom , zavarena + stavljen aluminijumski flah savijen preko svega kao slovo U i opet sve prevareno , tako je vozen motor zadnje 3 godine chak i sa suvozachem od 120Kg 2ipo glave i nishta nije puklo , chak je novi vlasnik ga vishe puta otreso sa tochka i dalje je konstrukcija OK

cbr1.jpg

cbr2.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja