Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan To bre Jageru TAMAN ! A sto neki kazu da je preveliko.. jbga patuljku i peglica prostrana ;D Patuljak ima 184cm i 86kg, i jedva je stavim na centralni i uguram u garazu. E, ako trba da mi predstavlja uzivanje, onda j... ga. Ni ja nisam manji od tog tvog patuljka ali sam skoro 50% tezi, a sa teneru se majem ko sa biciklu, posto je trenutno sredjujem u radionici ima malo mesta i kad mi zasmeta i ocu da je pomerim uza zid, podignem joj zadnji kraj ko iz sale.. Nije teska kolko izgleda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1428 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1950 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nije teska kolko izgleda.. Sta zna dete sta je 230 kg ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan maciji kasalj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da slusas ove AT-ovce , kako ovo dvosmisleno zvuci, ljuti su na sebe sto voze puzeve od motora pa kude i pljuju po ST. Odlican je motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...