zarko1983 79 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je da se okupimo Mi vlasnici SRAD-a, podelimo misljenja, probleme kao i sve ostalo sto se tice navedenog motora... Ja cu prvi za pocetak: Prosle godine sam uzeo motor pri kraju sezone, utisci su odlicni ide kao raketa..... 750 cm i 136 ks, evo i jedne slike mada je preko zime bilo sredjivanje na izduvu kao i na estetici motora, bice slike uskoro. Toliko za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZombi 0 Napisano Avgust 13, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam vlasnik SRAD-a već treću godinu. Menjam ulje i gume, sipam benzin i vozim se. [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZombi 0 Napisano Avgust 13, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Avgust 13, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene. Vozim ga od januara prošle godine i potpuno sam zadovoljan. Zamenio sam menjač (takvog sam ga kupio), španer (stavio manuelni), crko mi i anlaser... Uglavnom sam prezadovoljan, ide extra, izgleda mi odlično (kada sam mu zamenio rep - naravno). Koči kao blesav, položaj ne opterećuje toliko ruke, dobro štiti od vetra... Dodato Akrapovič, MRA... Evo slike: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZombi 0 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Rep izgleda super. I ja razmišljam da ga zamenim na mom, pa me zanima od čega si ti stavio, dali je druga samo plastika ili još nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 15, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan motori su vam prave bombe....sasin vidjam svakodnevno...i mogu vam reci zvuk je ,,da se najezis,,.....a o izgledu je suvisno komentarisati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 195 Napisano Avgust 15, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam srada dve godine. Motor je bio extra stanju (i sad je). Imao je nove gume, plocice, svecice, sva ulja, kompletan racing arrow... Motor ima extra zvuk, mali je potrosac, fino ide, kvalitet je vrhunski i masine su gotovo neunistive.... Ali pored svih vrlina ima i neke nazivi mane. Tek kada sam kupio cbr900rr uvideo sam koliko je suzuki bio neupravljiviji (nesigurniji), losije lezao i isao... Daleko od toga da je lose ali bar klasu iza cbr-a. Uglavnom lepo sam se navozao sa njim i ostao mi je u lepom secanju...tako da topla preporuka svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Avgust 15, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Rep izgleda super. I ja razmišljam da ga zamenim na mom, pa me zanima od čega si ti stavio, dali je druga samo plastika ili još nešto? I konstrukcija repa je druga, kod mene je od K2. I sedište mora da se menja... Da ponovo ovo radim stavio bih rep od nekog novijeg, K7-K8 i napravio novu konstrukciju od metalnih cevi. motori su vam prave bombe....sasin vidjam svakodnevno...i mogu vam reci zvuk je ,,da se najezis,,.....a o izgledu je suvisno komentarisati.... Hvala boki, a što se tiče zvuka mislim da je preteran glasan. Čekam da me murija startuje za galamu. Gledam neki dB killer da umetnem, ili čepove za uši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu sale....a sto se tice zvuka ,,ja tu nista ne bih dirao,,... ;D ;D ovo ti je dobra ideja da stavis rep od nekog novijeg modela... pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan '99-te godine,komsija doterao Srada 750,crno zlatna kombinacija...15000 DEM rodjaci! od onda sam zaljubljen u ovaj motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZombi 0 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Rep izgleda super. I ja razmišljam da ga zamenim na mom, pa me zanima od čega si ti stavio, dali je druga samo plastika ili još nešto? I konstrukcija repa je druga, kod mene je od K2. I sedište mora da se menja... Da ponovo ovo radim stavio bih rep od nekog novijeg, K7-K8 i napravio novu konstrukciju od metalnih cevi. motori su vam prave bombe....sasin vidjam svakodnevno...i mogu vam reci zvuk je ,,da se najezis,,.....a o izgledu je suvisno komentarisati.... Hvala boki, a što se tiče zvuka mislim da je preteran glasan. Čekam da me murija startuje za galamu. Gledam neki dB killer da umetnem, ili čepove za uši... Hvala na odgovoru. Videću preko zime šta ću stavit. Što se db kilera tiče ja ga imam na mom, ali se često poželim pravog zvuka pa ga skinem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordan suzuki 0 Napisano Decembar 13, 2012 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene.... Posedujem i ja jedog sradica 2000 godiste.... Imam ga vec godinu dana i za sad sam zadovoljan... Trebalo bi sad da mu zamenim ulje pa me zanima sta su ostale kolege sipale od ulja??? Promenio Decembar 13, 2012 član Gordan suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene.... Posedujem i ja jedog sradica 2000 godiste.... Imam ga vec godinu dana i za sad sam zadovoljan... Trebalo bi sad da mu zamenim ulje pa me zanima sta su ostale kolege sipale od ulja??? Ja sipam motul 300v, inace imam kostrukciju od K2 ako hoce neko da se igra, postavicu i slike kako je to ispalo, ali sam kasnije vratio na standard sa podrepom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordan suzuki 0 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li su potrebne izmene i doradjivanje da bi stavio drugi rep? Od cega si stavio rep i koliko te je kostalo to igranj?Da li si sipao sintetiku ili polusintetiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordan suzuki 0 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li su potrebne izmene i doradjivanje da bi stavio drugi rep? Od cega si stavio rep i koliko te je kostalo to igranj?Da li si sipao sintetiku ili polusintetiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Da li su potrebne izmene i doradjivanje da bi stavio drugi rep? Od cega si stavio rep i koliko te je kostalo to igranj?Da li si sipao sintetiku ili polusintetiku? Potrebna ti je konstrukcija repa od k1-k2, i nista ne preradjujes seces itd, nadjes plastike i sve dolazi, ja sam perfekcionista pa je mene izaslo malo vise ali inace za 200e mozes da ga sredis. Evo slike konstrukcije repa, ako si zainteresovan prodacu ti ionako stoji bez veze. Full sintetika je motul 300v, zavisi u kakvom ti je stanju motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordan suzuki 0 Napisano Decembar 16, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi je u ekstra stanju, ali neznam sta da sipam posto mo na cepu pise 10w40..... Imas na prodaju zadju konstrukciju sa zadnjim repom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Imam konstrukciju repa, plastike sam prodao, mada ih ima povoljno u oglasima, oko 70 e su, ja sam uradio i podrep sa stopkom od K4 izgledao je bruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga... '99. god, ubrizgavanje... kupio ga početkom avgusta ove godine. Prevezao sa njim 495km za jedan dan, sa suvozačem na ledjima (Valjevo-Sarajevo-Valjevo), i sve mi tako lepo preselo da 2 dana nisam mogao da se oporavim.. Da budem iskren, motor dobro ide i leži... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 2, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje smradulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jun 2, 2013 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zaboravio da prikažem novu kolor šemu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ace 0 Napisano Januar 25, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Kumanovo Motocikl: Suzuki 1000 k9 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ja sam Aleksandar isto vlasnik suzuki srad 600 99god.dolazim iz Mk.interesuje me mozda neko od vas zna dali prodaje masinu isto za suzuki srad 600.unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 30, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...