Deki021 27 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto mi je nudio Hajdenau gume je izgleda prosao kroz egzistencijalno poslovnu krizu (citaj - ceka istraznog sudiju) . Bigbad86 zahvaljujem na recima podrske. Ganuo si me. Kad budes dolazio u NS, javi mi pa da te vodim na pivo. I naravno havala svima na pomoci. Resio sam cvrsto da necu uzimati polovne gume. Zasad su mi najpovoljnije kontinental. Obe gume mog profila za nekih 18500. Cekam da prodje ova camotinja od vremena pa da krenem malo po radnjama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred i ne daj se! Najbolje si resio, uzmi nove gume pa makar jednu po jednu ne verujem da su ti se tockovi nejednako trosili. Mislim kupi obe ako je tako povoljnije a ugradjuj kako se trose da racionalizujes gume. Samo ne zaboravi da prilagodis voznju Vidimo se na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan niko nije ni prozivao coveka, 200e je solidan budzet, a +50e za vrhunske gume mislim da nije puno javi koje si uzeo i u zdravlje da ih teras ps. jesi se raspitao kod ljudi koji donose delove iz inostranstva po kojoj ceni bi mogli da ih nabave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan niko nije ni prozivao coveka, 200e je solidan budzet, a +50e za vrhunske gume mislim da nije puno javi koje si uzeo i u zdravlje da ih teras ps. jesi se raspitao kod ljudi koji donose delove iz inostranstva po kojoj ceni bi mogli da ih nabave? Nisam, pravo da ti kazem ni neznam nikog ko donosi iz inostranstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na sajmu u subotu. Samo kod ovih iz Motobox-a sam video gume. 21000 za mene i prednja i zadnja. Kontinental. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...