Jump to content

Moto Zajednica

uvex enduro

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: bmw r1200gs

Hocu da kupim Uvex enduro kacigu sa vizirom, ima je u louisu ali nema bela, dali neko zna gde u SRB imaju Uvex kacige, u Hrvatskoj ih ima  ali neznam kako bih mogao da je kupim tamo i donesem? 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Verano motors !

Oni jesu zastupnici za UVEX, ali koliko ja do sada znam, kod njih se neces najesti hleba.

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

Verano motors !

Oni jesu zastupnici za UVEX, ali koliko ja do sada znam, kod njih se neces najesti hleba.

Na proslogodisnjem sajmu imali su izlozen Enduro model u sva tri kalupa .

Mozda je prilika ovogodisnji sajam za kupovinu iste kacige dok ne "planu" !?

• Svrati ponekad, 398 postova
  • Motocikl: KTM SMR 690

prosle godine u sred sezone su imali samo crnu karbon u radnji i to L-XL velicine cini mi se... znam da nisu ni peevise zainteresovani za njih niti da poruce ono sto ti treba... kaze covek da to onako tek radi reda uvoze a i neprodaje se (mosh misliti kad ima smao 2 najskuplje :)

tako da bolje ti zovi telefonom pre nego shto zapucas tamo.. .verano motors na vr vojvode stepe...

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

imam ja belu, nema je da se kupi ni u srbiji ni u hrvatskoj 100%, neće ni da donesu po narudžbini, ja sam se namucila, dok sam našla na kraju u nemačkoj preko sajta www.fc-moto.de

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Ja sam u Veranu kupio moju zadnju kacigu za skuter(Uvex Jet nesto) i stvarno su bas ograniceni sa izborom i modela i cena a i velicina. Ja npr nisam uspeo da nadjem kacigu u boji koju sam zeleo(Imali su je samo u XXL velicini) tako da sam morao da se zadovoljim samo sa slicnom kolor semom. Inace posto imam i njihov skuter mogu da ti kazem da su prilicno neodgovorni. Ne postuju rokove,za neke slicne konsultacije obecaju kao i tebi da ce me zvati i naravno to ne urade,obecaju da ce puste profakturu faksom i zaborave, i jos dosta toga da ne gusim temu,tako da sam na tvom mestu ne bih cekao da te pozovu nego ako ti je stalo do kacige pozvao bih ja njih za koji dan. E sad gospodin koji radi na rezervnim delovima(ujedno i prodaja kaciga) je stvarno jedini bio uvek ok i usluzan tako da ovo ne mora nuzno i tebi da se dogodi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja