Pablo 1939 Napisano Mart 7, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, drugari! Evo da vas obavestim da Never i ja planiramo da idemo do Istanbula sledeceg meseca da gledamo motoGP trku. Plan je sledeci: Never dolazi u Beograd 7. Aprila motorom i ostaje do 15tog Aprila kada zajedno krecemo motorima u Atinu. U Atini ostajemo do 19. kad krecemo lagano ka Istanbulu. Prespavacemo negde iza Soluna (recimo Asprovalta) i onda 20tog stizemo u Istanbul. Trka je u Nedelju 22. Aprila. Nakon trke krenucemo lagano nazad, opet cemo uci u Grcku i plan je da se razdvojimo kod Soluna recimo ujutro u Sredu 25. Aprila kada krecemo svako na svoju stranu - Never ka Atini, a ja ka Beogradu. To je okvirno plan, tako da ce jos mozda biti nekih izmena. Meni je najvaznije da izjurim grcku vizu sad u Martu... Eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 7, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Odlican plan, mnogo Vam zavidim! Bas bi posao sa Vama ali sam u civilnoj vojsci i ne smem van granica. Ako sledece godine bude nesto slicno... Reci mi, molim Te, koliko otprilike kosta takva tura. Imas li makar pribliznu kilometrazu pa da izracunam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 7, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Bas bi posao sa Vama ali sam u civilnoj vojsci i ne smem van granica :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Care kakve to veze ima ?!?! Odakle ti to?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 7, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,momci! :paper: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 8, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Bas bi posao sa Vama ali sam u civilnoj vojsci i ne smem van granica :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Care kakve to veze ima ?!?! Odakle ti to?! Pa mozes da se napravis blesav i izadjes na blef, ali ako Te provere u najboljem slucaju Te vrate. Tako sam cuo. Imas neku drugu informaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 8, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajd' pa da odete vishe tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 8, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dane nema dezertiranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 8, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Bas bi posao sa Vama ali sam u civilnoj vojsci i ne smem van granica :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Care kakve to veze ima ?!?! Odakle ti to?! Pa mozes da se napravis blesav i izadjes na blef' date=' ali ako Te provere u najboljem slucaju Te vrate. Tako sam cuo. Imas neku drugu informaciju?[/quote'] Ja bio par puta... A drugar otisao u Ameriku za novu godinu na mesec dana... A ko ce da te proverava?!? Pa ni nasa policija nema podatke dal' si u armiji ili nisi... Uzmi redovno ili sredi sa ustanovom da ne dolazis i put pod dupe, nista ne brini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 8, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala Dane. Sorry za off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1939 Napisano Mart 8, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ajd' pa da odete vishe tamo... Hehe, da... Sto se kilometraze tice, bice dosta. Bg-Atina je oko 1100km, Atina-Istanbul je oko 1200km, a Istanbul-Bg (preko Soluna) je oko 1300km... To je oko 3600km, tj. 4000km ako dodas i voznju po tim mestima koje ce sigurno biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Mart 8, 2007 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Drago mi je da što i ove godine postoji ideja da se Istanbul poseti u vreme održavanja MotoGP-a. Prošle sezone je bilo veliko intresovanje ali smo na kraju samo nas nekoliko sa forima otišli na lice mesta. Ipak, ko god da krene neæe se pokajati, iskustvo je zaista neponovljivo! Ako vam nešto znaèi, pogledajte ponovo šta smo prošlog aprila doživeli Dane, Koma, Veæi i ja. http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=619&start=135 Nama vreme nije bilo baš naklonjeno, pa ove godine neæu rizikovati nego æu krajem aprila otiæi da se potsetim kako izleda Jadransko more oko Dubrovnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 8, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cruise Whisely :thumbsup: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Mart 17, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Zbog fuckin' politike oko odmora u mojoj firmi i neocekivanih rokova, otpada moj dolazak u Srbiju Tura ce dakle biti malo korigovana: 15. april - Pablo stize u Atinu 19. april - Krecemo za Istanbul, spavanje u Asprovalti 20. april - Stizemo u Istanbul 21-22.april - MotoGP! Plus, obilazak grada 23.april - Trasa Istanbul-Solun, spavanje 24.april - Zavrsetak puta Solun-BG/Atina, tj. svako svome domu B) Jos uvek nisam siguran za 23-i i 24-i april, tacnije moze se lako opet desiti da cu zbog posla morati rano ujutro 23-eg da zapicim pravo za Atinu Al o tome cu vas na vreme obavestiti. Ako je jos neko zainteresovan za turu, dobro mesto okupljanja pretpostavljam da bi bio Solun ili Asprovalta 19-og aprila ako mozete da izmuvate grcku vizu. Naravno ko god zeli moze sa Pablom vec 15-og da dodje u Atinu pa da zajedno krenemo u obilazak ostrva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Mart 17, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan nadam se samo da nece pojedini ic ove kao i prosle godine no aj, visa sila je bila u pitanju. ko god podje nece se pojakat, garantujem! nam nekolicini je bilo extra, vozili, druzili se, pili, zaebavali se, placali "kazne" bugarskoj, a neki i KAZNE turskoj policiji... u svakom slucaju srecno ljudi i ocekujemo putopis. ako vam treba kakav info, pitajte slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Mart 17, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja 2005 u Istanbulu na motogp, bilo je super. Ima velike sanse da idem i ove godine pa Pablo, Never,... nadam se da ke mo se sresti tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 21, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko bude cuo sa Pablom, ili on vidi ovo da znaju jednu stvar... Kada smo mi bili prosle godine, dobili smo karte od nekih likova za dz dok smo cekali u redu da ih kupimo To su bile karte za poslednju krivinu pred ciljni pravac... E sad mi smo dosli opdmah pre starta trke 125ccm i tu su stajali cuvari koji su nas pretresli i pregledali karte... Posle pola trke 125tica, odprilike, na tom ulazu nije bilo nikog i svi su ulazili bez karata!!! Jedino je ta tribina bila puna Ja kolko sam skonto, oni to namerno puste da se napune tribine malo ljudima, a to se zna valjda u tim nekim turskim bajkerskim krugovima i tako to funkcionise... Karte plate ljudi koji dodju sa strane... Nesto slicno ko na nasim naplatnim rampama, ko ne zna, plati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano April 21, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko bude cuo sa Pablom' date=' ili on vidi ovo da znaju jednu stvar...Kada smo mi bili prosle godine, dobili smo karte od nekih likova za dz dok smo cekali u redu da ih kupimo To su bile karte za poslednju krivinu pred ciljni pravac... E sad mi smo dosli opdmah pre starta trke 125ccm i tu su stajali cuvari koji su nas pretresli i pregledali karte... Posle pola trke 125tica, odprilike, na tom ulazu nije bilo nikog i svi su ulazili bez karata!!! Jedino je ta tribina bila puna Ja kolko sam skonto, oni to namerno puste da se napune tribine malo ljudima, a to se zna valjda u tim nekim turskim bajkerskim krugovima i tako to funkcionise... [b']Karte plate ljudi koji dodju sa strane...[/b] Nesto slicno ko na nasim naplatnim rampama, ko ne zna, plati ccc, Dane Turcine stari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 21, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod njega sve nesto na mufte :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano April 21, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kod njega sve nesto na mufte :mrgreen: Skroz u skladu sa avatarom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 21, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Karte plate ljudi koji dodju sa strane... Ti si ih na primer platio saobraæajcima neki dan pre toga :twisted: kad veæ moram da te podsetim :twisted: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 22, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Karte plate ljudi koji dodju sa strane... Ti si ih na primer platio saobraæajcima neki dan pre toga :twisted: kad veæ moram da te podsetim :twisted: :wink: Hehe, pamtis ko da su tebe rebnuli Tako ti je to, neki dobiju a neki izgubimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...