srba022 0 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine prvi put vozio motorom deonicu Vlasenica Han P. Sokolac i odusevio sam se. U Vlasenici sam se prikljucio grupi Gostaka koji su me znalacki proveli ovim delom puta. Taj dan sam i upoznao dosta dobrih drugara s tog kraja. Aca,Pedja,Mire s Pjeska,Prljeta, Popara su dokazali da su pravi domacini. Zato sam resio ove godine da vecinu svoje voznje odvozam kroz Bosnu. Pozdrav Aci od Cane iz Indjije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi druže, a mislim da je i pored dobrog puta bilo i druženja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ovu temu sam postavio u nadi , vi koji ste putovali kroz Bosnu da đete dati svoja iskustva, o određenim dionicama puta i postaviti isto tako koju sliku. Ako ko ima koju sliku nek postavi zbog onih koji nisu imali priliku da voze kroz BiH. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4784 Napisano Mart 1, 2010 Ne silazi, 5559 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vozao sam se dosta po BiH i skoro svuda mi je super. Nesto u zadnje vreme... -niz reku Unu: Bos. Novi-Bihac -Nac. park Sovicka vrata: Blidinje -Jablanica-Sarajevo: nov asfalt, krivine...samo na vrhu uspona stoji radar, jedva smo se izvukli Ima toga jos, narocito u BiH, dodavacemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blade 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Z750, BMW K1300R Prijavi odgovor kao problematičan Puno prelepih deonica ! Dolina Une Romanija a i Manjača je tu [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pero na fotki, nadamo se da će i drugi forumaši poslati koju fotku dionica kroz BiH. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Za mene lično lijepe su sledeće dionice: Trebinje-Bileća-Gacko; Mostar-Jablanica-Konjic ; Teslić-Borja i naravno Han Pjesak-Sokolac- Romanija. Sve potpisujem i dodajem: Brcko-Banja Luka (koridorom, narocito, rano ujutro ) Trebinje-Bileca je sjajna deonica za R motore,Mostar-Konjic je OK.ako su sredili puteve u onim tunelima,a Han Pjesak-Sokolac je verovatno najopasnija sa onim "duplim" krivinama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni za sada su najlepse voznje bile kada sam se vozao po Romani i Bosni a bilo ih 4puta i uvek putevi,priroda......prelpi i jedva cekam neku novu voznju po romani,a evoje i jedna slicica zekana i prelepi jela sa Romanije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju nema šta Romanija je Romanija. Lijepa fotka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Malo Romanije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji put kojim sam ja isao je kad se krene od Splita, prema B. Luci. Ide se kroz z. Hercegovinu, Tomislavgrad, Kupres, Vakuf..... pa do Banja Luke. 300 km uzivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da pripomognem u stvaranju slike o BiH. Mada nisu neke fotografije ali eto dok ne bude boljih poslužiće i ove. Iskreno se nadam da će ove godine biti mnogo boljih fotografija jer planiram nekoliko tura. Fotografije su načinjene na relaciji Šamac - Modriča - Derventa - Prnjavor - Banja Luka - Čelinac - Kotor Varoš - Doboj - Modriča - Šamac Malo Banja Luke.. Od Banja Luke prema Tesliću preko Čelinca, Kotor Varoši i planine Borje... Hajdučke vode na planini Borji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Slike su odlične prijatelju ti si shvatio ovu temu u potpunosti. Hvala za slike . Ovu temu sam postavio da bi ljudi što slikovitije sa fotkama i svoim utiscima dočarali puteve kroz BiH, onim koji nisu imali priliku da voze ovim krajevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bosna je prelepa gde god isli. Samo dobra ekipa, i nista vise.... samo bosna, ! pa hercegovina je sad raj za voznju dok je negdje jos 1m snijega a kamoli ljeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mokra Gora - Višegrad - Goražde - Foča, pa nastavak Tjentište - Gacko - Bileća - Trebinje. PA NASTAVAK dolina trebisnjice-trebinje -ljubinje -stolac- pa dolina neretve capljina-mostar-jablanica-sarajevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Bosna je prelepa gde god isli. Samo dobra ekipa, i nista vise.... samo bosna, ! pa hercegovina je sad raj za voznju dok je negdje jos 1m snijega a kamoli ljeti Kad kažemo koroz Bosnu podrazumjevamo i Hercegovinu. Ja ću ga danas istjerati pa šta bude, iako još preko Romanije ima snijega oko 30 cm. možda i napravim koju sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BLEK 0 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki na relaciji Višegrad - Vardište ( prema granici Srbije ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Sarajevo-Mostar, odlican put. A i put do Sarajeva, preko Vlasenice i Han Pijeska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...