zoran_vs 15 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Jel izasao zakon za sestomesecni tehnicki sa motore preko 10 godina? I jesu li poceli da ga primenjuju? nije i nece do kraja godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan koliko vazi tehnicki pregled ? tj kad ga uradim pa dok ne registrujem kolko ima lufta ? vazi 30 dana pod uslovom da te ne uhvate da vozis vozilo za koje vazi taj tehnicki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan hvala vi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam uradio tehnicki za automobil u GSPovoj garazi preko puta Univerzijade za 590 din. Za motocikle je 413 din! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 24, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas zvao Balkan u Zemunu i dobio info da ne naplacuju tehnicki pregled ako se vozilo osigura kod njih! To je u mom slucaju 1000 din jeftinije nego na drugom mestu! Takodje daju na rate bez kamate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko kostaju prenosi motocikla na drugog vlasnika...tj. gde je najpovoljnije...? Ako mislis na prenos apsolutnih prava ili ti prenos vlasnistva savetujem ti da sam odradis to ako je stari vlasnik u Bgd-u, odes u Upravu prihoda na opstini prodavca i platis porez koji se izracunava po vazecem katalogu AMSS a mozes ga naci na onom sajtu koji ima info za registraciju,pored sabracajne dozvole ti treba i kupoprodajni ugovor ne stariji od 15 dana! A sto se tice cene u agencijama za tu uslugu one vrlo variraju od 1500 pa do 3000 din koliko su meni trazili u kraju pre neki dan! ??? ??? ??? Kakve ima veze koliko je star kupoprodajni ugovor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 24, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Po zakonu o prenosu apsolutnih prava nad vlasnistvom vozila rok za placanje poreza je 15 dana od dana zakljucenja kupoprodajnog ugovora! http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=93&Itemid=92〈=sr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko1 75 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 68 postova Lokacija: bajmok/Wien Motocikl: suzuki GSX 1100f Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama kad plaćate samo toliko za teh. ovde u subotici nas odrase 1500din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja poslao danas mail AMS-u i kazu da je u BG-u za motore- 1000 din. A ja sam iz NS-a pa su mi dali broj da nazovem u NS-u da pitam. Ja nazovem i kazu mi 800 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3232 Napisano Februar 25, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam registrovao moj motor. Sve ukupno je izaslo 16,700 dinara, u cenu je uracunat i tehnicki od 900din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po zakonu o prenosu apsolutnih prava nad vlasnistvom vozila rok za placanje poreza je 15 dana od dana zakljucenja kupoprodajnog ugovora! http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=93&Itemid=92〈=sr pogresno si razumeo, kupoprodajni ugovor nema rok vazenja ali kad ga overis i platis porez na prenos imas 15 dana da zavrsis sve u supu, tj upises sebe kao novog vlasnika u novu saobracajnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 25, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Po zakonu o prenosu apsolutnih prava nad vlasnistvom vozila rok za placanje poreza je 15 dana od dana zakljucenja kupoprodajnog ugovora! http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=93&Itemid=92〈=sr pogresno si razumeo, kupoprodajni ugovor nema rok vazenja ali kad ga overis i platis porez na prenos imas 15 dana da zavrsis sve u supu, tj upises sebe kao novog vlasnika u novu saobracajnu Mozda,ja sam razumeo da od dana potpisivanja kupoprodajnog ugovora imas 15 dana da platis porez ako ne platis u tom roku moras da radis novi kupoprodajni ugovor! Ja sam tako razumeo! A i idem u petak da prevedem kola na sebe pa javljam sta sam uradio,ugovor sam overio u Decembru videcu sta ce da kazu u Poreskoj upravi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan nece da ti kazu nista, samo ce da ti daju uplatnicu da im uplatis pare ;D veruj mi ja sam par puta radio sa ugovorom starim par meseci a znam i ljude oko mene koji su isto bez problema to radili a pitao sam jednom prilikom zenu u poreskoj i ona mi je objasnila onako kako sam ja tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 25, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan nece da ti kazu nista, samo ce da ti daju uplatnicu da im uplatis pare ;D veruj mi ja sam par puta radio sa ugovorom starim par meseci a znam i ljude oko mene koji su isto bez problema to radili a pitao sam jednom prilikom zenu u poreskoj i ona mi je objasnila onako kako sam ja tebi Stvarno bih voleo da si u pravu tj. da ja nisam to bi mi ustedelo 1000 din mozda i vise,u svakom slucaju hvala za info! Sutra cu da stavim ugovor na test pa javljam rezulatate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odradio danas u Temerinu. 500 dinara, 10 minuta zadržavanja. Veliko hvala quasaaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan prva ragistracije posle uvoza Africe izasla me 19.000 din. Koja ti je godina Africa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miha27 7 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KEEWAY SPED 150 Prijavi odgovor kao problematičan U Pancevu privatnici digli cene tehnickog na 2600 dinara i to svi dok je u par drzavnih ostalo 900. :O jbt ja za kola (1.4 benzin) platih 800 na uglu Ugrinovacke i Novosadskog auto-puta, mislim da se zove balkan nesto... mislim da je za motore oko 300-400 nisam siguran googlajte malo pa nadjite telefon i pitajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan a jel zna neko gde moze da se odradi na rate ? i kakvi su utisci o registraciji preko Dragane ? jel moze tamo na rate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 26, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan nece da ti kazu nista, samo ce da ti daju uplatnicu da im uplatis pare ;D veruj mi ja sam par puta radio sa ugovorom starim par meseci a znam i ljude oko mene koji su isto bez problema to radili a pitao sam jednom prilikom zenu u poreskoj i ona mi je objasnila onako kako sam ja tebi Prosao je ugovor,bojane bio si u pravu! Sto se tice tehnickog u Balkanu za kola je 650 din + 100 din papirologija a za motore 400 din+100 din papirologija! Daju na rate bez kamate smo sto mora da se ide u AIK banku u Bezanisku ulicu da se deponuju cekovi pa da se vrati u Balkan po polisu,malo je komplikovano ali nema veze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 26, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kada ce ukinuti taxe koje su uveli prosle godine. Cini mi se da su extra taxe uvedene u aprilu 2009 i receno je da se uvode jednokratno, zbog krize. Ako ja dobro shvatam tu logiku, to bi trebalo u aprilu ove, 2010, da se vrati na staro, tj da pojeftini. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoklasik 8 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, u pravu si, ukidaju se takse. 1.aprila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 26, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da, u pravu si, ukidaju se takse. 1.aprila. Da li je to proverena informacija? Koji ti je izvor? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Moze li malo preciznije o kojim taksama se radi i da li to zahvata sve kategorije motocikala, npr 125ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoklasik 8 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, u pravu si, ukidaju se takse. 1.aprila. Da li je to proverena informacija? Koji ti je izvor? pozdrav Pa naravno da je proverena. Lepo sam napisao: 1.aprili-li-li-li-li Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 27, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moze li malo preciznije o kojim taksama se radi i da li to zahvata sve kategorije motocikala, npr 125ccm. prosle godine su uvedene taxe zbog lakseg prevazilazenje svetske ekonomske krize. ove mere su uvedene za sva motorna vozila, a narocito je pogodila vlasnike automobila preko 2000 cm3. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...