deyan76 0 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan bravo aco za svaku pohvalu i ja sam tako jednom XL zaglavio ali bilo je cool :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 20, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan bravo aco za svaku pohvalu i ja sam tako jednom XL zaglavio ali bilo je cool :) :) Bez sumnje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ti bre ko da vozis JAWU vise si gurao nego vozio Svaka chast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hama 10 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ludo i ne zaboravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Februar 25, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Нема шта, то је прави авантуриститички дух... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast, brate ti kao da si mi neki rod. Ja sam to isto uradio 19.02.2010. Isto sam se uzeleo voznje i vozio sam se malo po gradu posle mi to tamodosadi i otiso ja u njive da se provozam, a tamo blata ko na ovim tvojim slikama. Nisam slikao dok sam bio tamo jer nisam imao foto aparat pri ruci ali slikao sam kakav sam bio posle te lude voznje . Evo slike da ne otvaram novu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Februar 25, 2010 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga buduci enduras ;D Tako sam i ja nekad Tomosom T-15 spartao njivama, sumama i snegom. I danas tvrdim da je bolji za sneg od bilo kog enduro motora (za kros ne znam, nisam imao prilike da probam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma ide ko lud, ko stvoren za tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan WooooWW!!! Tek sada sam naleteo na ovu temu. Aco, alal' ti ćufte u paradajz sosu! ;D THAT'S THE SPIRIT! Hehe, sa nama ovakvima, kod Kepe ovi siroti teneraši nemaju ama baš nikakve šanse ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Februar 27, 2010 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dok se oni tamo prepucavaju, ja vezbam, pa nek vide posle kako ce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja u vežbu, pa ću da ostavim slike u nekoj drugoj temi ALA ĆEMO DA IH ISPRAŠIMO! Jupiii ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu,svaka ti cast....ti si bre kao Konan kad si mogao sam da cupas motor iz ove bljuzge. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Februar 27, 2010 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Daleko sam ja od Konana, ali sam zato uporan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Aco, koja je veca greska sneg ili blato :-\ Po snegu ne mozes da se pokrenes samo kliza, a po blatu i klizas i tones, ne znas sta je gore.Mogu zamisliti kako ti je bilo. Ja sam prosle godine gurao motor 7km po sumi. Nigde nikog, Ipak kad se vratis kuci sve zaboravis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Februar 27, 2010 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je teze bilo blato. Ako nista drugo, po snegu oboris motor na bok, pa ga izvuces sa mesta gde se ukopao ili uzmes granu, pa razgrnes sneg, toga kod blata nema, nego sto se vise trudis sve vise tones kao sto si i sam rekao. Ako si gurao 7km, onda si gore prosao od mene, ja sam gurao 15m ukupno, ali mnogo teskih 15m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan aco, smisli neki mali cekrk, i jedan kolac za poneti ako nema drvo u blizini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 27, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Auuu,svaka ti cast....ti si bre kao Konan kad si mogao sam da cupas motor iz ove bljuzge. ;D Ma covek je TITO za sve nas !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Mart 1, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Care. Il si enduraš il' si *ička. Svaka cast. Lud k'o struja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu,svaka ti cast....ti si bre kao Konan kad si mogao sam da cupas motor iz ove bljuzge. ;D Ma covek je TITO za sve nas !! Sad smo usli u raspravu, ko je jaci Tito ili Konan!!!?? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Mart 2, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Chuck Norris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan aaaaa svaka cast aco....lepo je to vozikati se po vremenu stvorenom za off.. Sreca sto si pregazio onu zadnju baru od Metar, da si nastavio tako naiso bi na sledecu od 2 metra i tamo bi i ostao motor do Avgusta Lave... ;D :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Picture of the month ! Bravo majstore !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Aco, meni bi ipak bilo zao da uteram moyot u ovakva sranja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...