gaston_bgd 1 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li bi mogla da se kreira jedna tema u kojoj bi clanovi prijavljivali znacajne popuste u prodavnicama moto opreme? tipa rasprodaja zbog zatvaranja, ili raspodaja robe s lagera i slicno... mene konkretno zanima Beograd, ali za dobar komad opreme (i dobar popust) se isplati otici i u neki drugi grad, tako da bi i te informacije bile dobrodosle. ako neka slicna tema vec postoji, izvinjavam se, i bilo bi lepo da me uputite na nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam ima popusta u prodavnici "Bikers Land" u Požarevcu. A K C I J A - RASPRODAJA PO NABAVNIM CENAMA - DOK TRAJU ZALIHE Telefoni za kontakt su: 012/540-723, 063/323-095, 064/1845-220 i 064/36-35-393 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan a koje firme se prodaju u toj radnji u pozarevcu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije lakse okrenuti telefon i naruciti iz Louisa. Jeftinije je i sigurno je original Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 21, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam ima popusta u prodavnici "Bikers Land" u Požarevcu. Bio sam ja pre neki dan da kupim Motulov sprej i bio je 1000 dinara. Ima još nešto jakni i kaciga. http://www.bikersland.rs/ Zar nije lakse okrenuti telefon i naruciti iz Louisa. Jeftinije je i sigurno je original Ne bih rekao da je lakše, čeka se, ne možeš da probaš, nemaju sve robne marke, itd. Recimo, izduvi su papreno skupi u Louisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...