acim 766 Napisano Februar 16, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dobre teme za elektroničare sa našeg foruma. Prsluk sa pokazivačima smera i stop svetlom bi bio odlična stvar, možda čak fluorescentni prsluk ili samo nešto što se kači na prsluk ili jaknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 17, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Sve čitam i ne verujem Pa stalno bi morao da "štekaš" taj prsluk na instalaciju..... malo-malo pa bi počupao kablove.... Na stranu da bi izgledao kao božićna jelka, ali ne u pozitivnom smislu Stavi svetla na topcase i mani se ovakvih ideja NHF, moje mišljenje samo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 17, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja se zajebavam, ovo je za decu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj!! ;D ;D najjača reakcija do sada..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 17, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Samo bi nam jos ovo falilo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan sklanjaj temu da ne vide ovi iz saobracajne,malo im fali pa da nam to i uvedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan sklanjaj temu da ne vide ovi iz saobracajne,malo im fali pa da nam to i uvedu :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Februar 17, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bas to, sklanjaj inace ce nam propisati da zakacimo fenjer na patku zbog bolje vidljivosti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 17, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan sklanjaj temu da ne vide ovi iz saobracajne,malo im fali pa da nam to i uvedu Pazi kad sam isto pomislio čim sam video sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan :D Odakle samo vadiš ove teme!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Doobra fora , da se ja pitam ja bih ovo zakonom uveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 20, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doobra fora , da se ja pitam ja bih ovo zakonom uveo Apsolutno se slazem. I to dodati mali akumulator u prsluk, pa uvesti i pjesacima kao obavezno. Za par godina bi vec bila i verzija sa klimom i elektricnim otvaranjem dzepova. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10071 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1048 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan I naravno servo rajfešlus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Svašta čovek izmisli,tj. svašta čoveku padne na pamet... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan me vidi neko sa ovim ima namerno da me zgazi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2081 Napisano Februar 20, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nastave ovako da rade na bezbednosti, voznja motora bi mogla da izgubi svu draz. Za koji ce mi motor ako sam 100% bezbedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ako nastave ovako da rade na bezbednosti, voznja motora bi mogla da izgubi svu draz. Za koji ce mi motor ako sam 100% bezbedan :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nastave ovako da rade na bezbednosti, voznja motora bi mogla da izgubi svu draz. Za koji ce mi motor ako sam 100% bezbedan Ima tu istine, sledeći korak je dodavanje još dva točka, potom karoserije, air bagovi... ali zato drastično padne cena registracije, bez obzira što je preko 1100cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 21, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Zamisljam sliku da ispred mene 10 biciklista (ne daj boze bajkera) vozi i zmiga svaki na svoju stranu ! :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan A ko je izmislio ovu glupost..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...