Jump to content

Moto Zajednica

Kako se montira vizir tj nosaci za vizir na princu??

Recommended Posts

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

Danas sam bio u Sprintu u Novom Sadu da kupim vizir od princa da nagrunfujem na moju Betu ali mi se nije svideo pa sam odlucio da ga pravim  u Beogradu medjutim pazario sam nosace sa kompletom gumica za montazu .Dobio sam chudo nekakvih limcica ,drzaca ,srafova pa mi nije bas kristalno jasno kako se postavlja sve to.Ako neko ima sliku ili kakvo uputstvo bio bih mu zahvalan! :o

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 420 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju

prijatelju, posle cu da slikam na mom motoru kako je namontirano, nije tesko ja sam pre nekih 10ak dana skidao i uspesno vratio...

slike i objasnjenja kacim za par sati samo da odem do graze u kojoj motor sniva zimski san ;)

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

@Zoltan

Zvao si me i pricali smo ali sumnjam da sam ti bilo sta objasnio jer nemam pojma kako se to kaci jer meni to nije ni bilo montirano na motoru.  ;D ;D :)

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

Ukapirao sam princip!!Svaka cast ,hvala braco Shaolinci ! primenljivo je i na mojoj Betani samo malo da nabudzim i ima da bude kao originalni  ;D

• Architect, 339 postova
  • Motocikl: Hornet S

Joj dok smo skapirali sami kako da montiramo na Kinroada, rodili smo mecku! ;D ;D ;D ;D

Ali je tako, bas kao na slikama, samo da je na Beti korman isti ili barem slicne debljine. :)

Plus na Kinroadu nije bilo ovih donjih nosaca,tj nisu imali na sta da se zakace, pa smo nesto na viljusku nabudzili. ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja