ts.marko 26 Napisano Februar 7, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Transalp 1997.g, presla 36400km. Agregat u odlicnom stanju. Gume, lanac i lancanici, kocnice, sve u odlicnom stanju. Bez ulaganja za sezonu. Bez zamene, samo kes. Cena 2800.evra Telefoni 060 0 713 887 062 866 52 41 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj trazi takav motor . Nesto mi tu ne ide u glavu , koliko je 600 ili 650 . I godiste jel `97-mo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Februar 7, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan fnomenalan motor, ja ocu da kupim bash ovakav, samo josh malo love da skupim '97. godishte je kraj proizvodnje ove serije u Japanu (odlichno godishte), nastavlja se u italiji do oko kraja 1999. pochetka 2000. (neshto loshiji kvalitet). razlika je shto serija koja se proizvodila u Italiji ima 2 diska napred i bolje je rasporedjeno kochenje, ali tu su nujanse u pitanju. tu se i zavrshava serija od 600 cc. Od oko 2000. pochinje proizvodjna modela sa novijom estetikom (bljak!) i 650 cc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Februar 7, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan hvala pobesnelom maxu na komentaru, vidi se da covek poznaje stvari.zadnja serija radjena u japanu.nadam se da ce ovo da procita mile pacov. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj trazi takav motor . Nesto mi tu ne ide u glavu , koliko je 600 ili 650 . I godiste jel `97-mo ? Februar 1997. 600 ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan @ts.marko Procitao sam to na ovom forumu odavno. TA96 je o tome pisao. Ovo je model iz 1995 a prvi put registrovan 1997. Posto ovo pisem sa telefona nisam u prilici da moju tvrdnju potkrepim linkom. Kada budem u prilici, postavljam link. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Evo i linka. http://tecnica.transalp.it/modelli.php?id=14 1993 1994-1995 1996 1997 @ts.marko Motor bez obzira na registraciju kada je obaveljena, kao prodavac si duzan, da kazes koji je model ili bar generaciju. To je moj stav i misljenje, tvoj je na tebi, kako hoces! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako, motor je 1994 ili 1995 kao godina proizvodnje a 1997 je registrovan, verovatno u italiji posto samo tamo tako ide ali motor stvarno izgleda bolesno dobro, onaj ko ga je odrzavao svaka mu cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan motor nije iz italije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan motor nije iz italije Znam da nije, i stvarno nije iz Itlije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor nije iz italije bez obzira sto nije iz italije takodje nije ni 1997 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na ovoj slici vidim da se razlikuju samo u kolor shemama,u chemu su josh razlike izmedju 95.,96. i 97. godishta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Osnovna razlika je u tome sto ono nije motor '97 godiste. Razlike izmedju '96. i '97. god su vec opisane ukratko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja i ne tvrdim da je 97. godishte.. samo ponavljate da je 95. godishte,zar je toliko tesh da objasnite? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nije mi jasno da li je ovo tema otvorena za utvrdjivanje godista motora ili oglas za prodaju istog. Originalno poreklo motora je CH i prva registracija tamo je bila 02.1997. Ja nisam ekspert za otkrivanje godine proizvodnje, samo verujem onome sto pise u dozvoli. Na oglasu su istaknuti brojevi telefona na koje ozbiljni kupci mogu da se jave, a postoji i PP. Pokusacu da skeniram i postavim na forum originalnu saobracajnu iz CH, na osnovu koje ce forumasi sa viskom slobodnog vremena moci do mile volje da utvrdjuju poreklo i godiste proizvodnje i to naravno obrazlazu. Samo molim vas da za to otvorite novu temu, jer ovo je ipak moj oglas. Rado cu odgovarati na pitanja u vezi stanja motora, a slike mislim da dovoljno govore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan dzabe skeniras saobracajnu, kao sto je vec receno to je prva registracija u njoj a godina proizvodnje je ili 1994 ili 1995 posto vec 1996 prvo nisu stavljali zlatne felne nego srebrne a drugo 1997 su stavljali 2 diska napred uostalom na ramu ima slovo koje oznacava Je nach Baujahr sind die Alps recht unterschiedlich, da immer wieder Modifikationen vorgenommen wurden. Ist man unsicher, welches Modelljahr man hat, sollte man die Rahmennummer vergleichen oder den Typbuchstaben unter der Sitzbank zu Rate ziehen (z.B XL600VN): H J K L M N P R S T V W X 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Motor na slikama ne sumljivo izgleda dobro. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nije mi jasno da li je ovo tema otvorena za utvrdjivanje godista motora ili oglas za prodaju istog. Originalno poreklo motora je CH i prva registracija tamo je bila 02.1997. Ja nisam ekspert za otkrivanje godine proizvodnje, samo verujem onome sto pise u dozvoli. Na oglasu su istaknuti brojevi telefona na koje ozbiljni kupci mogu da se jave, a postoji i PP. Pokusacu da skeniram i postavim na forum originalnu saobracajnu iz CH, na osnovu koje ce forumasi sa viskom slobodnog vremena moci do mile volje da utvrdjuju poreklo i godiste proizvodnje i to naravno obrazlazu. Samo molim vas da za to otvorite novu temu, jer ovo je ipak moj oglas. Rado cu odgovarati na pitanja u vezi stanja motora, a slike mislim da dovoljno govore. ako verujes sta pise u saobracajnoj onda te neko gadno prevario zato postoje oznake i na ramu koje ukazuju na godiste motora a ja verujem da je to 1994 ili 1995 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma godina vise manje, motor je odlican , barem po slikama, a cena je po meni malo jaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma godina vise manje, motor je odlican , barem po slikama, a cena je po meni malo jaca motor izgleda kao da je izasao iz radnje, zahvaljujuci dobrim svajcarcima koji to lepo odrzavaju a cena... to vec ostaje kupcu da se dogovori sa prodavcem, svako moze da trazi i da daje kolko hoce ali stanje prodaje vozilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dzabe skeniras saobracajnu, kao sto je vec receno to je prva registracija u njoj a godina proizvodnje je ili 1994 ili 1995 posto vec 1996 prvo nisu stavljali zlatne felne nego srebrne a drugo 1997 su stavljali 2 diska napred uostalom na ramu ima slovo koje oznacava Je nach Baujahr sind die Alps recht unterschiedlich, da immer wieder Modifikationen vorgenommen wurden. Ist man unsicher, welches Modelljahr man hat, sollte man die Rahmennummer vergleichen oder den Typbuchstaben unter der Sitzbank zu Rate ziehen (z.B XL600VN): H J K L M N P R S T V W X 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 e ovo je vec odgovor, a ne ovo je 95. godishte,ovo je 95. godishte,ovo je 95. godishte.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan zmiya, dovoljno je bilo procitati temu o TA i onda bi i laik mogao da zna koji su sve modeli bili i od koje do koje godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi dovoljno..ili bi mogao da pronadjem podatke na netu..ili bi neko mogao da obrazlozi ovde svoju tvrdnju ako sam vec lepo pitao.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni na licnoj kari pise da sam 1978 godiste a sve devojke mi kazu da sam veci od toga jel moze neko da mi pomogne da proverim kad sam ustvari rodjen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako si honda,samo vidi koje ti je slovo utisnuto na onoj plochici na vratu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...