Jump to content

Moto Zajednica

Posle dugog vecanja izbor je pao na dve...POMOC

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 131 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind 650

... presaberes kes, to uglavnom resi veci broj dilema , odaberes donju granicu kvaliteta,,,,, i od onog malog broja kaciga koje su ostale kao izbor, izaberes onu koja ti je naj udobnija... ;D ;D ;D

ja tako probao,,, al nije bas islo... ali zahvaljujuci momcima iz Guevare koji me nisu izbacili posle sat ipo provedenih u radnji, HJC CS R1 mi je legla ko bebi sisa,,, jes da ne moze da se poredi  sa FG15 , al ona je bila samo XS velicina :-\ :-\

Za sada sam zadovoljan sa CS R1  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 177 postova

fg15 definitivno, nije bucna jer je testirana u tunelu i jako dobro je uradjena, cena joj se krece od 230 do 280 u zavisnosti od boje, a otidji do guevare i vidi sta imaju od velicina pa ces onda i znati da li da racunas na nju ili ne, ali svakako pogledaj onda jos neku kacigu kod njih ali nikako ne stavljaj arai na glavu  ;)

dzabe prijatelju...povuklo me. Ja se iskreno ne razumem u marke kaciga ali sam cuo od dosta ljudi da je ARAI kao top medju kacigama. Ja i bez tog saznanja sam probao arai chaser koja ne izgleda nista posebno,unutrasnost takodje prosecna ali UDOBNOST....pa kao da nemam nista na glavi. ALI  500jevreja...odakle? :)

pa jel ti lepo rekoh da ne stavljas na glavu, sad ce svaka koju probas da bude poredjena sa arai  ;D

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

da napravim trilemu... posto su ovi u Louisu poludeli sa nekim popustima zasto ne npr. Marushin 778 Tiger (sad je iskocio Tiger 2 pa valjda rasprodaju)

Marushin je losiji od AGV-a, a HJC ne treba ni porediti. ;)

• Choda boy rules!!!, 277 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000

Brat bratu AGV mi mnogo lepša

jel ovo dizajner iz tebe govori ili .....

sto imaju ljudi potrebu da kazu nesto a da to nije nista pametno

Ako malo bolje pročitaš napisao sam da se meni više sviđa AGV. To ne govori "dizajner"iz mene nego je to moje mišljenje. Čovek je pokrenuo temu da bi čuo naša mišljenja koja će mu pomoći u rešavanju svoje dileme.

A uvreda "sto imaju ljudi potrebu da kazu nesto a da to nije nista pametno" definitivno je neprikladna za ovaj forum. Ako misliš da si pametniji nađi neki forum za "mnoooogo pametne" pa tamo i ostani.

• Svrati ponekad, 217 postova

Ljudi opusteno....sto bre moramo da budemo "srbi" i na forumu....samo laganica.

Tema je napravljena tako da je svako misljenje dragoceno.  Zahvaljujuci svim vasim misljenjima zakljucio sam da je AGV cisto sranHe koje lepo izgleda.

Video sam da dosta ljudi hvali taj HJC pogotovo verzije sa FiberGlasom, FG serije. Krivo mi je sto nisam probao m velicinu fg 15 pa da stvorim neku impresiju.

Da li u obzir dolazi i neki Shark ili nesto slicno....moze i malo skupje kacige do 250e 300e ali koju cu kupiti onda preko.

Sta  mislite?

• Svrati ponekad, 177 postova

Ako malo bolje pročitaš napisao sam da se meni više sviđa AGV. To ne govori "dizajner"iz mene nego je to moje mišljenje. Čovek je pokrenuo temu da bi čuo naša mišljenja koja će mu pomoći u rešavanju svoje dileme.

A uvreda "sto imaju ljudi potrebu da kazu nesto a da to nije nista pametno" definitivno je neprikladna za ovaj forum. Ako misliš da si pametniji nađi neki forum za "mnoooogo pametne" pa tamo i ostani.

pa ako vec dajes misljenje daj ga bar prema nekom iskustvu sa tom ili slicnom kacigom a ne prema izgledu posto zna i on da odabere kacigu prema izgledu, ali coveku treba pomoc oko kvaliteta pomenutih kaciga

a sto se tice "pametnih" izjava tebe i jos nekih ljudi to je posebna prica, kao recimo lazic, wave i slicno koji samo truju postovima da bi nabili sebi neki rank mada ne znam zbog cega to, kao da je bitno da ima ispod nick-a 5 zvezdica

• U prolazu, 19 postova

Ja sam uzeo HJC fg-15 pre 6 meseci i nosio sam je na temperaturi od  5 stepeni, zimus, na put od 200 km.Moji utisci su da lepo lezi,tiha ,al ubi vetar koji ulazi ispod kacige .Imao sam utisak da mi vizir ne dihtuje dobro al sam stavio ruku ispod brade i ne ulazi vazduh u kacigu .Pre nje sam imao agv kacigu, nize klase, i ne duva uopste unutra.Sve u svemu za hladne dane obavezna potkapa a leti valjda nece smetati malo promaje.

Posto se dosta ljudi interesovalo za fg-15 elbowz a u gevari je nestalo velicina drugar je juce uzeo u Bulevaru Revolucije.

http://www.technodrom.co.rs/

159 eura

Joj prijatelju ako ti kazem da sam pre pola sata kupio FG 15 VOLLEZ red za 170e(doduse ovde u Solunu) a da mi se svidjala vise ta Elbowz. Mada sada sto vise gledam ovu moju cini mi se sve lepsa i lepsa.

BTW  Kaciga je jako jako udobna. Ovih dana sam probao sve moguce kacige od arai-ja do premier-a i sem Arai Chaser nijedna nije bila udobna ko ova. Nasao sam arai za 300e preko neta mada je ostalo razlicitih boja sa razlicitim brojevima. Ona sto se meni svidjala nije bila tako da sam zadovoljan ovom kupovinom i hvala svima na sugestijama.  Videcemo kako ce se pokazati u voznji.

pozz

7zOde_lezred.jpg

I meni je sve lepsa i lepsa. Moras videti uzivo. Mislim da se nisam presao. Jel znas mozda za sta sluzi onaj deo sto ide preko nosa...kao sto piloti imaju masku za kiseonik?

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzana GSXR 750 K8

Breath guard.Sprecava koliko toliko da dishesh direktno u vizir, samim tim smanjuje magljenje vizira.Mislim da mozhe da se podesi prema nosu tj da stisnesh gore da nalegne bolje...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja