ivan1979 22 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan ... presaberes kes, to uglavnom resi veci broj dilema , odaberes donju granicu kvaliteta,,,,, i od onog malog broja kaciga koje su ostale kao izbor, izaberes onu koja ti je naj udobnija... ;D ;D ;D ja tako probao,,, al nije bas islo... ali zahvaljujuci momcima iz Guevare koji me nisu izbacili posle sat ipo provedenih u radnji, HJC CS R1 mi je legla ko bebi sisa,,, jes da ne moze da se poredi sa FG15 , al ona je bila samo XS velicina :-\ :-\ Za sada sam zadovoljan sa CS R1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan fg15 definitivno, nije bucna jer je testirana u tunelu i jako dobro je uradjena, cena joj se krece od 230 do 280 u zavisnosti od boje, a otidji do guevare i vidi sta imaju od velicina pa ces onda i znati da li da racunas na nju ili ne, ali svakako pogledaj onda jos neku kacigu kod njih ali nikako ne stavljaj arai na glavu dzabe prijatelju...povuklo me. Ja se iskreno ne razumem u marke kaciga ali sam cuo od dosta ljudi da je ARAI kao top medju kacigama. Ja i bez tog saznanja sam probao arai chaser koja ne izgleda nista posebno,unutrasnost takodje prosecna ali UDOBNOST....pa kao da nemam nista na glavi. ALI 500jevreja...odakle? pa jel ti lepo rekoh da ne stavljas na glavu, sad ce svaka koju probas da bude poredjena sa arai ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3291 Napisano Februar 12, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan da napravim trilemu... posto su ovi u Louisu poludeli sa nekim popustima zasto ne npr. Marushin 778 Tiger (sad je iskocio Tiger 2 pa valjda rasprodaju) Marushin je losiji od AGV-a, a HJC ne treba ni porediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Februar 12, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brat bratu AGV mi mnogo lepša jel ovo dizajner iz tebe govori ili ..... sto imaju ljudi potrebu da kazu nesto a da to nije nista pametno Ako malo bolje pročitaš napisao sam da se meni više sviđa AGV. To ne govori "dizajner"iz mene nego je to moje mišljenje. Čovek je pokrenuo temu da bi čuo naša mišljenja koja će mu pomoći u rešavanju svoje dileme. A uvreda "sto imaju ljudi potrebu da kazu nesto a da to nije nista pametno" definitivno je neprikladna za ovaj forum. Ako misliš da si pametniji nađi neki forum za "mnoooogo pametne" pa tamo i ostani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi opusteno....sto bre moramo da budemo "srbi" i na forumu....samo laganica. Tema je napravljena tako da je svako misljenje dragoceno. Zahvaljujuci svim vasim misljenjima zakljucio sam da je AGV cisto sranHe koje lepo izgleda. Video sam da dosta ljudi hvali taj HJC pogotovo verzije sa FiberGlasom, FG serije. Krivo mi je sto nisam probao m velicinu fg 15 pa da stvorim neku impresiju. Da li u obzir dolazi i neki Shark ili nesto slicno....moze i malo skupje kacige do 250e 300e ali koju cu kupiti onda preko. Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako malo bolje pročitaš napisao sam da se meni više sviđa AGV. To ne govori "dizajner"iz mene nego je to moje mišljenje. Čovek je pokrenuo temu da bi čuo naša mišljenja koja će mu pomoći u rešavanju svoje dileme. A uvreda "sto imaju ljudi potrebu da kazu nesto a da to nije nista pametno" definitivno je neprikladna za ovaj forum. Ako misliš da si pametniji nađi neki forum za "mnoooogo pametne" pa tamo i ostani. pa ako vec dajes misljenje daj ga bar prema nekom iskustvu sa tom ili slicnom kacigom a ne prema izgledu posto zna i on da odabere kacigu prema izgledu, ali coveku treba pomoc oko kvaliteta pomenutih kaciga a sto se tice "pametnih" izjava tebe i jos nekih ljudi to je posebna prica, kao recimo lazic, wave i slicno koji samo truju postovima da bi nabili sebi neki rank mada ne znam zbog cega to, kao da je bitno da ima ispod nick-a 5 zvezdica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Februar 13, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan . javio se trovac a drugi je poslao pp, ali nema veze bitno da oni cene ovaj forum sa svojim jako inteligentnim postovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemo 0 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo HJC fg-15 pre 6 meseci i nosio sam je na temperaturi od 5 stepeni, zimus, na put od 200 km.Moji utisci su da lepo lezi,tiha ,al ubi vetar koji ulazi ispod kacige .Imao sam utisak da mi vizir ne dihtuje dobro al sam stavio ruku ispod brade i ne ulazi vazduh u kacigu .Pre nje sam imao agv kacigu, nize klase, i ne duva uopste unutra.Sve u svemu za hladne dane obavezna potkapa a leti valjda nece smetati malo promaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je temp 15 stepeni i ispod potkapa se ja mislim podrazumeva. Ova fg-15 je odlicna!Mislim da ce mi to biti sledeca kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Posto se dosta ljudi interesovalo za fg-15 elbowz a u gevari je nestalo velicina drugar je juce uzeo u Bulevaru Revolucije. http://www.technodrom.co.rs/ 159 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Posto se dosta ljudi interesovalo za fg-15 elbowz a u gevari je nestalo velicina drugar je juce uzeo u Bulevaru Revolucije. http://www.technodrom.co.rs/ 159 eura Joj prijatelju ako ti kazem da sam pre pola sata kupio FG 15 VOLLEZ red za 170e(doduse ovde u Solunu) a da mi se svidjala vise ta Elbowz. Mada sada sto vise gledam ovu moju cini mi se sve lepsa i lepsa. BTW Kaciga je jako jako udobna. Ovih dana sam probao sve moguce kacige od arai-ja do premier-a i sem Arai Chaser nijedna nije bila udobna ko ova. Nasao sam arai za 300e preko neta mada je ostalo razlicitih boja sa razlicitim brojevima. Ona sto se meni svidjala nije bila tako da sam zadovoljan ovom kupovinom i hvala svima na sugestijama. Videcemo kako ce se pokazati u voznji. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan meni je lepsa ova tvoja. gotivim kada preovladjuje bela boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan I meni je sve lepsa i lepsa. Moras videti uzivo. Mislim da se nisam presao. Jel znas mozda za sta sluzi onaj deo sto ide preko nosa...kao sto piloti imaju masku za kiseonik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Breath guard.Sprecava koliko toliko da dishesh direktno u vizir, samim tim smanjuje magljenje vizira.Mislim da mozhe da se podesi prema nosu tj da stisnesh gore da nalegne bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...