Jump to content

Moto Zajednica

Zatamnjivanje vizira

Recommended Posts

• U prolazu, 51 postova

Ja sam danas bio na buvljaku i nema.Ima samo plavi,zeleni i žuti a meni treba crni. >:( Moraću pogledat u autotehni ili negde drugde.

imas tamo u drugoj hali ...kada ides prema trosarini sa desne strane tezga naspram zida...lik prodaje neka sranja za auto...presvlake i tako to...ja sam danas uzeo...i ja sam trzio i samo jbn zeleni i zuti...ima tak lik kaze jos dosta...bar mi je tako rekao...poz

Farbajte i dajte slike!

Slike, slike, slike, ...

slike uskoro :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 600RR 05

Folijom mozda :D Ali trebaju ti konjski zivci :D.Postoji verovatno neki sprej kao chrom ali to kod na NEMA!!!Ja sam hteo isto nesto da divljam ali nema u srbiji toga :(.Ako ti vizir nema puno krivina i izbocina mozda moze folijom :D

• U prolazu, 51 postova

Kako se prave (preradjuju) viziri (za motor) da imaju onaj odsjaj kao ogledalo....(folija ili???)

meni je ovaj ponudio kada sam kupovao ovaj crni ako se dobro secam...ima i taj kao niklovani..tako mi je rekao za iste pare 550 din...

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Meni netreba vizir!Ja imam vizir zamo hoću da ga ofarbam da bude crn.

Ma ja sam mog koji je ispucao i pobeleo malo presmirglao i ofarbao u crno...odlicno izgleda kad boja malo legne....

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

U koliko slojeva si farbao? Ja probao na plasticnoj kutiji od cd-a i ispalo ocajno.I najmanja maltene nevidljiva parnica se vidi posle prelaska sa sprejem.

• U prolazu, 51 postova

al pre farbanja vizir ocisti alkoholom i blago presmirglaj 2000 smirglom...meni je super ispalo..ja i harii smo na mojoj f3 farbali neki dan postavio je Hari slike....slikacu kako izgleda na motoru...extra je i vidi se kroz vizir dosta...al mi smo ga jos i ispolirali sa kvalitetnom polir pastom kada se osusilo i sad je stegnuo ko beton...jednino...mozda bi bolje bilo da se ofarba izunutra...bas zog tih ogrebotina...ali pazljivo jer ako se slije...ode vizir u ....p.m..:D

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Koju pastu za poliranje si koristio? Ja imam onu iz Louisa za poliranje plastike i jako dobro sredi sve mikroogrebotine i na moto viziru i bilo gde drugde. Odlicna je cak i za sredjivanje maske od mobilnog telefona.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja