lalajko 2024 Napisano Februar 11, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, gde se nabavljaju, neka adresa, sajt...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 11, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, gde se nabavljaju, neka adresa, sajt...? KDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom su u ponudi za RACING tipe motocikla i izradjuju se u dve serije, da ne prevodim sVi dovoljno razumete... ;D 1. EX Series (Ceramic Sintered) for Sprint race -The more you grip The braking lever, The more braking come in to force. EX series provide the best controllability. -Less damage to the disc rotor. -Little affect at high temperature. -Continuous stable braking force. -Less deterioration by the repetition of heat and cold -All weather 2. EX-C Series (Ceramic Sintered) for Endurance race and Wave disc rotor -High durability against wave shaped disc rotors (twice more than EX series) -Less damage to the disc rotor -High braking force from the early stages of braking -High controllability by easy braking release -All weather Za ulicu EX-C varijantu preporucujem naravno!!! Na Husqvarni sam napred imao BREMBO P34 klesta, cetvoro-klipna sa cetiri plocice. Odlicno je bilo sa fabrickim, ali kad sam na preporuku DEKIJA KDM zamenio sa ZCOO usao sam u sasvim novu dimenziju kocenja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan I koja je okvirna cena... i jel ova Kymco adresa ??? Kymco ovlašćeni diler - KDM Motors - Beograd. Adresa, III Bulevar 52? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi prvo da vidis ko je proizvodjac diska koji imas na motoru. Najbolje je da kupis plocice od istog proizvodjaca kao sto ti je disk. Ako pak ne znas, preporucujem ti da vidis sta preporucuje proizvodjac motocikla. Ako odaberes i suvise tvrde mozes da pohabas brzo diskove, takodje ako uzmes mekse plocice nece ti dugo trajati. Treba da nadjes optimalne prema nameni voznje i upotrebe motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Februar 25, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Ko pravi AP racing kocione obloge? I kakve one imaju veze sa Lokid kocionim plocicama moze li pojasnjenje ako neko zna? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da preporučim EBC, vrlo zadovoljan njima kao all round pločicama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ko pravi AP racing kocione obloge? I kakve one imaju veze sa Lokid kocionim plocicama moze li pojasnjenje ako neko zna? Hvala Ne znam ko pravi ali dobre su. Ja sam preko jednog coveka koji ih je donosio iz Madjarske dobijao te plocice za skuter, a jedan drug ih ima na cross kawasakiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 25, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Dobra tema. I ja se spremam ovih dana da stavim nove plocice. Jel ima neko info sta Honda stavlja/preporucuje za TA/AT posto u ovoj knjizi koju imam ne mogu da nadjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 25, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako su NISSIN klesta na TA/AT, najlogicnije je da plocice budu od istog proizvodjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja imam tokico ali nema tokico nigde, da odem u markos i trazim plocice dali bi mi one grozne ferodo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko ko osim KDM-a ima u ponudi NISSIN plocice? Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan AP racing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 26, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko ko osim KDM-a ima u ponudi NISSIN plocice? Hvala ! Ima primoto/promoto, ne znam kako se tacno zovu u Novom Sadu. Oni drze i ktm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko ko osim KDM-a ima u ponudi NISSIN plocice? Hvala ! Ima primoto/promoto, ne znam kako se tacno zovu u Novom Sadu. Oni drze i ktm. Hvala, imaju plocice samo za KTM-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko ko osim KDM-a ima u ponudi NISSIN plocice? Hvala ! Ima primoto/promoto, ne znam kako se tacno zovu u Novom Sadu. Oni drze i ktm. Hvala, imaju plocice samo za KTM-a. Trazi VIKTORA, i pozovi se na mene... Imaju SVE kros i enduro plocice!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Meni su potrebne neke malo bolje koje ce trpiti zlostavljanja. Fabricke mi nikako ne leze jer se pregrevaju i popustaju, a "spaljuju" diskove, znaci vise bih neke race orjentacije. CL, SBS ili ZCOO?! Koji proizvodjac, koji MODEL? SAMO ISKUSTVA IZ PRVE RUKE MOLIM, znaci ne "cuo sam" i ne varijante "pa... koci, ne cvile", meni trebaju neke STVARNO dobre, sa jakim inicijalnim hvatanjem i dobrim doziranjem. Cena mi nije bitna kao ni ponasanje po kisi i na hladno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4209 Napisano Jun 2, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan U Motoghostu: http://moto-oprema.net/plocice/ imaju original SBS u velikom izboru i verovatno ćeš naći i trkaću varijantu. Miki koji radi je motoraš sa iskustvom i daće preporuku. Ja sam sebi metuo na skuter keramiku i odlično koči odmah i ima sinhrono doziranje. Inače je i model za skuter i ulicu. Sad to nije merodavno za tvoje potrebe al vredi izneti. On reče da SBS od 10 godina u GP-u 7 puta je na prvim motorima. Koliko sam listao net, keramici treba minimum zagrevanja al je istih performansi do visokih temperatura i dobro se hlade. Najbitnije da roba bude original a ovo po svemu jeste, pakovanje, ugraviran kod na metalu plus ofarbana oznaka i mala reklamna nalepnica. Probaj, velike su šanse da imaju ono što ti hoćeš ili mogu da ti naruče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jun 2, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam stavio "ohlins", bile jeftinije od redovnih, na Gsxr-a u nadi da ću danas da ih načnem ali me potop sprečio. Čim isprobam javiću jesu li čemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko ko osim KDM-a ima u ponudi NISSIN plocice? Hvala ! moto lend..cara urosa na dorcolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim AP racing i nista ne valjaju, presao sam 12000 i izgledaju kao nove.....nikako mi ne koce a cak ako jako zabodem kocnicu ispustaju neki piskav zvuk uz vibraciju prednjeg kraja, bas to rekoh Viktoru ( Primoto ) pre neki dan da nista ne valjaju.... A jos je veci problem sto kada se koci one ne koce, ja dodajem silu na polugu kocnice one nista....pa onda od jednom zakoce previse naglo...ma totalno bez veze........ E sad kako ih neki hvale ja ne znam???????? Ja nisam ni malo zadovoljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim EBC organic vec duze vreme i ne planiram da menjam marku istih.Vrhunske plocice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Narucene SBS, kada predjem malo sa njima stizu utisci iz prve ruke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4209 Napisano Jun 3, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Narucene SBS, kada predjem malo sa njima stizu utisci iz prve ruke! Ako smo Ja i moj Kinez zaslužni, dođeš nešto al ne sa štapićima. Lep bio prijem u Zr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 3, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @Maki Nismo se upoznali,ali iz tvojih pisanija shvatam da znas sta hoces i sta motor moze.Ako vec hoces da ga "zlostavljas" otvori se i za diskove. Muzuka skroz drugacija.Ima interesantnih kit-ova marke BRAKING,pancir creva (koja verujem da vec imas) i uuuudri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...