nesic1 266 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, Potreban najobicniji moto pojas najvece velicine, ima li neko ideju gde i koliko. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Februar 3, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kod Kineza u bloku, onaj za mrsavljenje... radi posao i ima xxl! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na moto pojas , ispravljeno u naslovu.. Hvala na predlogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan skojim parama ces da kupis kad si dao pare lopovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaGSXF 0 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan U surcinu kod jednog momka sam ja kupi obican luisov i tada je bilo najobicniji luisov ali bas veliki recimo XXL ili XXXL Nalazi se kada prodjes centar u surcinu iz pravca bga i u jednom pasazu, ispred radnje ima raznih kombinezona. Adresa - Vojvodjanska 73a Telefoni - 011/8442-658 Faks - 011/8442-658 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru... Pa cu prodam bubreg pojas mi treba za druga i reko da mu kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...