Cvija 0 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam na Discovery-u onu emisiju American Chopper i primetio sam da uglavnom prave copere sa neogibljenom zadnjom viljuskom (rigid frame). Da li se neko od vas vozio na takvom motoru? Zanima me moze li se posle duze voznje na takvom motoru racunati na zasnivanje porodice u buducnosti? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah to je tesko smece koje nema nikakvu upotrebnu vrednost. Najsmesnije mi je kad oni zavrse taj njihov nazovi " motocikl " onda ga njih 10 izgura napolje i onad onaj najstariji morz provoza to djubre pravoliniski bez i jedne kivine ( to ni nemoze skrenuti ) i onda kaze kako " vozilo " ide odlicno i lako se vozi??????????? bruhahaha...... To je motor da ga naprave stave na njega golu zenu i fotkaju se da bi pravili kalendar.......UPOTREBNA VREDNOST 0 A i sto kazes ostanes bez muda sigurno Bolji je onaj plavi Britanac sto pravi old school motocikle, nemogu se setiti njegovog imena ali je bolji 100X od ovih Amerskih morzeva koji mi se gade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvija 0 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan A potajno sam se nadao da oni imaju neko resenje za to i da to nije bas tako gadno kao sto izgleda :-D Otkud znam... neka deblja guma... Ma dobro, konkretno ona emisija puca od malogradjanstine ili seljakluka ali reko da pitam za ovo... Dobro, par puta su pravili i soft tail motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Znas sta mi je bilo najsmesnije? Pravi junior sa onim njegovim likom taj njihov nazovi " motocikl " i prave oni zadnje vesanje i kad su ga napravili nemaju nikakav hod i viljuska udara u gornji deo rama i oni uzeli greju taj deo rama sa zeljom da ga iskrive????????? baaaaaaa..!!!!! i nailazi matori morz i pocne da se smeje kao lud i mrtav ladan im kaze sto se mucite sto ne napravite krutasa?????????? MISLIM STA RECI???????? odavno ih negledam a fala bogu imam mnogo dobrih kanala na IPTV koji su bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10595 Napisano Februar 3, 2010 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan verujem da je i Tomos APN-ac udobniji od bilo koje od tih njihovih kreatura, nebi to vozio ni da mi plate Naspram njih moj GS je krstarica jbt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ma, to je neudobno samo preko rupa... ;D A imaju oni resenje i za te probleme posle dugih voznji - kvari se znatno ranije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Takve ramove (hard-tail ili rigid frame) su imali prvi motocikli i bicikla do današnjih dana. Prednosti, mnogo jeftiniji i krući ram, pogodan jedino za Speedway takmičenja. Problem udobnosti se rješava sjedištem koje ima opruge to si vjerovatno imao prilike da vidiš, funkcioniše solidno Problem problematičnog ponašanja na neravnom asfaltu je rješen time što su to uglavnom pozerski motori i voze se polako da svi mogu da vas vide ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tebe interesuje kakvi su motori iz OCCa ili kako se ponashaju hardtail motori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi to su Show bike naprave i njihov smisao i nije da se voze,nego da se nose na prikolici i izlazu po sajmovima i takmicenjima. Nmoj da mislite da vlasnici takvih moocikala nmaju jos neki kuci za voznju,uzimajuci u obzir cene takvih motocikala. Ne mesajte babe i zabe to kupuje ko ima mnogo i hoce da ima nesto sto drugi nemaju.Razumem u potpunosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi to su Show bike naprave i njihov smisao i nije da se voze,nego da se nose na prikolici i izlazu po sajmovima i takmicenjima. Rezervoar im uglavnom nije veći od 10 litara - 1500 ccm ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan http://www.exilecycles.com/ ... ovi su po mom misljenju mnogo bolji. OCC momci su stvarno izvikani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vozao sam nekoliko modela bez zadnjeg amortizera, znaci skroz tvrdo. Jeste neudobno i svaku dupu osetis kao d te neko cekicem udari od dole. Ali na primer jedan moj prijatelj je sa takvim motorom otisao na put kroz Grcku od oko 3.000km. Inace ne treba mesati babe i zabe. Ti motori su iskljucivo show bike i voze se od kuce do kafica ili na izlozbe, kao sto imamo razne namene motora (kroserice, trkacki, coperi...) i ovo je samo jos jedna vrsta motora koja naravno ne mora svakoga da privlaci ali niko ne moze da ospori cinjenicu da ce svi za njim da se okrenu pre nego za bilo kojim drugim tipom motora sto i jeste njegov cilj. Takvi motori su obicno dosta skupi pa samim tim kada se uzme u obzir cena i nefunkcionalnost odmah dobijamo ekskluzivnost jel ko daje velike pare za nesto sa cim ne moze da se vozi na dalji put. Obicno svi koji imaju takve motore obavezno pored njih imaju jos minimum 2-3 motora za svaku namenu. Inace, postoje i cake za ogibljenje na takvim motorima. Na nekim modelima se amortizeri sakrivaju ispod motora i uopste se ne vide, cak su to obicno gasni amortizeri koci mogu da se podesavaju na dugme pa kad se motor parkira i skroz spusti nema sanse da neko provali da ima amortizere . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve godine mi je bio u gostima moj prijatelj iz Helsinkija sa Harleyem kojeg je on licno pravio,krutas naravno. Kad sam ga probao nije mi bilo dobro koliko je neudoban. On je bez problema za dva dana stigao od Srbije u Finsku. Stvar je ko sta voli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Februar 4, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Onaj amer iz Alabame, Doug, prosle godine je bio na putu oko sveta sa panhead-om, krutasem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve godine mi je bio u gostima moj prijatelj iz Helsinkija sa Harleyem kojeg je on licno pravio,krutas naravno. Kad sam ga probao nije mi bilo dobro koliko je neudoban. On je bez problema za dva dana stigao od Srbije u Finsku. Stvar je ko sta voli. Slazem se da je stvar izbora ko sta voli, ali meni ti izgleda kao teska patnja, ali ima i ljudi koji uzivaju u mazohizmu u svakom slucaju stvar izbora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha kako ste saranili "morzeve seljake". Pade mi na pamet povodom ovoga jedna misao pomenuta u filmu "24h party people": Tony Wilson: It looks fucking great actually - yeah, really nice. It's beautiful - but useless. And as William Morris once said: "Nothing useless can be truly beautiful." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ima tu dobrog s**nja, sto bi rekli ti ameri smradovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvija 0 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan tebe interesuje kakvi su motori iz OCCa ili kako se ponashaju hardtail motori? Ma to sam naveo samo kao primer, interesuje me generalno kakvi su hardtail motori. Potajno sam se nadao da ce neko napisati "ma jok bre, imaju oni resenje za to, nije to tako strasno" :-) ali jbg :-D :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, sad malo on... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu nista lepo samo krv i patnja. Ovo mi je rekao jedan moj prijatelj koji vozi nekog Harleya sklopljenog od Bog te pita cega,a vrhunac je bio kada je demontirao anlaser i dao oko 400 evra za kurblu,jer mu anlaser nije dovoljno R`N`R. A covek nije budala samo voli to na neki drugi nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeli ti Urke sa ogibljenim zutim harlejem , jel planirash da platish kafu za tu fotku sa avatara mozesh i da mi prichash kako je bilo u "Rusku Moskvu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti bukace, pokusaj da nadjes nekog sa hard tailom, sedi, provozaj, pa razmisli... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jeli ti Urke sa ogibljenim zutim harlejem , jel planirash da platish kafu za tu fotku sa avatara mozesh i da mi prichash kako je bilo u "Rusku Moskvu" Brate prvo da te informisem ne kaze se ogibljeni nego SOFTAILL,drugo ne samo kafu,nego za ovako spontanu sliku dok zovem da mi donesu gorivo,placam i rucak i sve pride,a u Rusku Moskvu bilo ladno ko u Rusiju. Dodji nekad ujutru na lokaciju,a ne samo da radis,sta ces sa tolkim parama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate moram da radim kad me hebu ovi rusi. ali koliko vec sutra ujutru eto mene na lokaciji pa makar me metli i na SOFTAILL ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...