supatje 103 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Nego kako reshavate problem zaboravljanja dick lock-a na disku :F ? Razmishljao sam o njemu ali nekoliko ortaka je zaj*balo pa poljubili asfalt iz chista mira, plus sje*an disk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Nego kako reshavate problem zaboravljanja dick lock-a na disku :F ? Razmishljao sam o njemu ali nekoliko ortaka je zaj*balo pa poljubili asfalt iz chista mira, plus sje*an disk... Postoji rastegljiva spirala(sajla),jedan kraj sa metalnom alkom se zakaci za disc lock,a drugi nabacis na rucicu. Pogledaj ovde:http://www.maxmoment.rs/artikli/detalji/sr_latin/146/proizvod_id/18/_/Oprema-za-obezbedjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan aa da da da, vidjao sam ovo. Nije loshe, ako ga ne vidish onda se stvarno tjorav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da alarm niikom nije spasao motor sem sto je napravio nepotrebnu buku.... evo kako jos moze da se mazne motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da alarm niikom nije spasao motor sem sto je napravio nepotrebnu buku.... Apsolutno tačno, ali da sam, recimo, rešio ukrasti motor. Razmišljam: Da li je lepše dok je tišina, ili dok se dere alarm? Da li je, pri tome, lepše kada sam u mraku, ili na osvetljenom mestu? Da li je bolje kada je motor vezan za nešto, ili nije? Da li više volim provaliti u garažu pre cele zabave, ili odmah na ulici videti pacijenta? Nekako kontam da što više bezbednosnih naprava postavim, to je veća šansa da će izabrati neki drugi, a ne moj motor. Mada, naravno, nema garancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 9, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da alarm niikom nije spasao motor sem sto je napravio nepotrebnu buku.... evo kako jos moze da se mazne motor.... Ili ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ovo je sto posto osiguracija vezi ga pored motora :)...................maloooo sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan zato ja imam jednog ,a mozda i dva ovo je dok je bio mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Pih stomak me zaboli kad gledam ove snimke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan E i mene vala! Covece, onaj prvi motor su na keca ukrali po podne u sred NY! Uzas.... I ajd sad ti budi siguran.... A kod ovog drugog snimka, bas najbolje i nisam provalio o cemu se radi, na kraju ga ipak nisu drpili? Ono sto me jos brine su komsiska deca...ima da se pentraju po motoru, jos samo mi fali da padne na njih....uzas.... :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto me jos brine su komsiska deca...ima da se pentraju po motoru, jos samo mi fali da padne na njih....uzas.... :S To je tacno! ja sam predproslog proleca ili leta gledala sa prozora kako se pijane maturantkinje penju na moj motor da bi se slikale u nekim x pozama. Nisu one jedine koje su se penjale, ali sta da radis.... Moras da se pomiris sa cinjenicom da na mnoge stvari ne mozes da utices. Mozes da obezbedis odredjenu zastitu i to je to! da spavas jednim otvorenim okom ne ide! da ga parkiras u stan , i to je tesko! dakle, ili prodaj motor, ili se mani teskih paranoja. Jedan dobar Loock vezan na pravom mestu resava puno problema kao i nesanicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ma isparanoisan sam ja sav zbog kola verovatno. Kupim nov auto, a za godinu dana mi ukradu oridjidji ratkapne, dva puta polupaju staklo i ukradu GPS....pa malo li je! A proslog leta su se klinci ispred zgrade pentrali na skuter koji sam imao, i jednom malom je pao na nogu.... Em mi izgrebao bocnu plastiku em malom otekao zglob... i sta onda raditi?! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pokriješ ga uvek ciradom i ne verujem da će se onda neko penjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan To upravo ja uvek radim. Bilo sunce, kisha, vedro, oblachno, pokrijem ga ciradim (ceradom..kako se vec kaze..) i to onom iz metroa. Manje upada u ochi, i nece klinci bash da je skidaju sa njega da bi se pentrali. Mada, kod mene motor ne stoji na glavnoj ulici pa su tu sve klinci koje znam. Ranije su mi drndali alarm na kolima kad sam se preselio u novi kraj ali sam to reshio tako shto sam malo blejao sa njima ispred zgrade da ih upoznam pa mi sad pomazu da guraju kad se zaglavim u snegu ili chistim ulicu Sa komshijom iz kuce preko puta zgrade, koji je besan na sve redom, sam se upoznao odmrzavajuci auto, pa me sad tera da motor drzim kod njega u dvorishtu A i auto me jedno vreme terao kao: "kad nema mesta na parkingu kod mene udji u dvorishte nishta ne brini. To ovim slepcima ne dam da mi stanu ni ispred dvorishta, a ti slobono !" Uvek se nekako trudim da izadjem u susret, da se upoznam, da se malo zezam i imam utisak da mnogo vishe pomaze nego dranje, teranje i svadja. E sad protivu bash lopova... verovatno je dobro i njih znati i biti dobar sa njima, odma si mirniji ali koliko ja znam, ne poznajem ni jednog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne kazem ja da ce klinci iz pakosti nesto namerno da urade motoru, nego se pentraju jer im je zanimljivo...ja se uvek setim mene, kao mali sam se lozio na motore, cinimi se vise nego sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan disk lok bih preskocio jer sam 5 puta polomio blatobran do sada lanci se seku u roku 10 sekundi u proseku (u engleskoj na testu su kupili sve najskuplje lance i secicama ih izlomili u roku od 2-30 sekundi) nesto sto se mnogo teze skida je SAJLA ali malo ko prodaje dovoljno debelu pa sam ja pravio svoju debljine 20mm... u radnji im je trebalo oko 2 minuta da je iseku brusilicom naravno dobar katanac se podrazumeva, sa nekim kodiranim kljucem bolje nego obican cirada alarm ali treba par minuta sve to namestiti na motor, pa tako svaki dan skini pa namesti, smor... vezivanje na prometnom i osvetljenom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan nesto sto se mnogo teze skida je SAJLA ali malo ko prodaje dovoljno debelu pa sam ja pravio svoju debljine 20mm... u radnji im je trebalo oko 2 minuta da je iseku brusilicom Kako si napravio omce na sajli na krajevima, jel onim standardnim spojkama za sajle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan napravio sam omcu na krajevima spojke sam uzeo po dve stavio sa svake strane i zavario ih... izgleda kao lisice dakle O-------O preko sajle sam stavio crevo ako neko pravi, nek uzme najmanje 3 metra sajle jer se dosta izgubi na omce, sajla jedva moze da se savije da prolazi kroz zadnji tocak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes da slikas? Kazu slika govori bolje od 1000 reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu tj necu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 14, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo neki dan jednom mom kolegi odnesose CBR954 CBR1000RR 2004 godiste ispred zgrade. Kupio ga ljetos za 8 i nesto 000... Napred disk lock, nazad lancuga za banderu, pa preko svega cerada. Avaj, dzaba sve... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 8 i nesto 000 ? jel to cena 8000 i nesto eura ??? negooo. sto je taj motor tako skup ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 14, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 i nesto 000 ? jel to cena 8000 i nesto eura ??? negooo. sto je taj motor tako skup ? Kupio ga je kod dealera, sa garancijom i to. A i Holandija je inace skupa zemlja zbog veeelikih poreza...mmu jim $%#^% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan napravio sam omcu na krajevima spojke sam uzeo po dve stavio sa svake strane i zavario ih... preko sajle sam stavio crevo ako neko pravi, nek uzme najmanje 3 metra sajle jer se dosta izgubi na omce, sajla jedva moze da se savije da prolazi kroz zadnji tocak... Da, tako sam i mislio, zavario si u stvari one srafove na spojkama? Sto se tice creva, mozda je mogao da ide termo buzir, pa preko svega i spojki sve do omce i da se onda zagreje i svede na meru, a mislim i da je onda tanje sve i zgodnije za namotavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zavario sam i srafove i same spojke sam zavario za sajlu... crevo je ok dodaje tek po par milimetara, najveci problem je bio smotati sajlu u omcu jer je debela i odbija poslusnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...