KRX 82 48 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kofer ofarban uz rostilj i pivce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmiillan 0 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cime si skidao farbu i cime si naneo drugu boju? generalno za farbanje plastike prvo treba da se nanese prajmer za plastiku pa tek onda boja i naravno boja treba da se nanese pistoljem za farbanje ili eventualno sprej vise tanjih slojeva uvek da bolji rezultat nego jedan deblji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan ja radim farbanje,tacnije moj brat.. moze da se ofarba sve zavisi kako zelis da li da bude glatko ili hrapavo stavlja se primer za plastiku i grung pa filer boja i onda lak preko.. 40e farbanje kofera sa mojim materijalom i rukama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto mi je bilo pod ruku! Skinuo sam do same fabricke plastike,na nekim mestima je malo ostalo i to se sve vidi! Svaka ogrebotina,ali bukvalno sve! Pokusao sam bez prajmera a udario sam tanak sloj sprej-em! Sta dalje da radim da bude kako treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za cenu ali to mi je puno! Ipak cu to uraditi sam uz malo strucnog saveta drugih,pa kako mi Bog da! U svakom slucaju hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmiillan 0 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bez prajmera ne vredi ako hoces da to bude kako treba i trajno (bez prajmera se kad tad oljusti) inace prajmer za plastiku imas da kupis u spreju u vecini farbara najvaznija stvar za farbanje ti je priprema i strpljenje (nista ne moze na brzinu ako hoces dobro da ispadne) moras dobro a ocistis to sto hoces da farbas, i da finom smirglom poravnas sve rupice i ogrebotine onda isprskaj prajmer i dok jos nije potpuno suv ispraskaj bojom prvi sloj mislim da bez tri sloja boje (naravno tanka) neces nista uraditi (ako uzimas boju u spreju uzmi na nitro bazi brzo se susi) nanosenje prajmera i boje pozeljno je uraditi u nekoj zatvorenoj prostoriji gde nema prasine i gde je pristojna temperatura (ako radis sada leti moze i napolju) naravno ovo je sve amaterska varijanta ali ako to uradis strpljivo i pazljivo mislim da ces biti zadovoljan rezltatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan prvo uzmi smirglom izjednaci sve, dok ne dobijes normalnu neku povrsinu, ne previse glatku ali dovoljno da se ne prepoznaju velike ogrebotine kad to uradis predji prajmerom ceo kofer ali prvo nanosi prajmer recimo potezima levo desno a onda drugu ruku nanesi kad se osusi prva potezima gore dole, da napravis kao neku mrezu, kad se to osusi a treba mu nekih sat vremena onda ofarbas sprejom za branike, ali neki koji ima neke granulice, tj bumper sprej, treba da dobijes hrapavu povrsinu kakva je i pre bila, on je u crnoj boji. Gledaj da podjednako prskas i isto mozes levo desno pa gore dole potezima u dve ruke. najbolja varijanta ti je da okacis kofer o parce neke zice ili kanapa da ne bi pokupio neku prasinu sa zemlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Februar 2, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na savetima,sutra cu da pokusam to da odradim! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan uzmi body-ev sprej za plastiku ujedno ima i prajmer u njemu kosta 450din imas ga u mat crnoj i svetlo sivoj boji sve lepo osmirglas i polako naneses prvo malo jedan sloj pa sacekas jedno 15 minuta pa ponovo pa 10 min pa ponovo dok ne pokrije ali u tanjim slojevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan najejftinije a i cak najbolji vizuelni efekat ako zelis da ti bude mat,da ne bude sjajan jeste da sve to lepo ismirglas sa smirglama 120-240-320 (ne znam koje si vec koristio ali da 320 bude poslednja) ako imas kompresor kupis mipinu boju za branike MIPA BUMPER PAINT.ta boja je specijalno za platiku,nije potreban prajmer a kada se osusi ostaje hrapava i na koferima jako lepo izgleda a ne treba da budes previse vest da bi sa njom radio a 100g nje je oko 200dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan najejftinije a i cak najbolji vizuelni efekat ako zelis da ti bude mat,da ne bude sjajan jeste da sve to lepo ismirglas sa smirglama 120-240-320 (ne znam koje si vec koristio ali da 320 bude poslednja) ako imas kompresor kupis mipinu boju za branike MIPA BUMPER PAINT.ta boja je specijalno za platiku,nije potreban prajmer a kada se osusi ostaje hrapava i na koferima jako lepo izgleda a ne treba da budes previse vest da bi sa njom radio a 100g nje je oko 200dinara... A, ako nema(m) kompresor, jel ima nesto u spreju, tog tipa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan A reci mi gde ima da se kupi taj MIPA BUMPER PAINT?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan imas u svim malo snabdevenijim farbarama..koje drze auto program Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan najejftinije a i cak najbolji vizuelni efekat ako zelis da ti bude mat,da ne bude sjajan jeste da sve to lepo ismirglas sa smirglama 120-240-320 (ne znam koje si vec koristio ali da 320 bude poslednja) ako imas kompresor kupis mipinu boju za branike MIPA BUMPER PAINT.ta boja je specijalno za platiku,nije potreban prajmer a kada se osusi ostaje hrapava i na koferima jako lepo izgleda a ne treba da budes previse vest da bi sa njom radio a 100g nje je oko 200dinara... A, ako nema(m) kompresor, jel ima nesto u spreju, tog tipa? Imas BODY bumper paint u spreju, mislim da ne treba plastik prajmer jer ga ima u sebi ali pitaj u farbari, tim sprejom farbaju crne plastike na ovim piaggio skutercicima i masa je jako zadovoljna. Ima sivi i crni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere 1 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: UGLJEVIK; RS; BiH Motocikl: YAMAHA XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Farbaj ga posle tih priprema MAT farbom,ublazice ti sve razlike i ogrebotine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ti odgovara farbar u BGD-u. Momak meni farba kofere ali su moji bili ohoho izgrebani...Evo ti broj, pa se sa njim dogovori. Decko je ok a slike cu postaviti cim koferi budu zavrseni. Poz SASA Sale Plast 064 11 32 351 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...