mrxfon 1495 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni ja kako se zove ali treba mi :-) To je plastika koja ide unutar rucica, a ide preko metalne sipke na koje se kace rucice. P.S. Za thundercat mi treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aha... a jel za gas ili za onu ručicu u kojoj inače nema te plastike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Aha... a jel za gas ili za onu ručicu u kojoj inače nema te plastike? E ti bas moras da se javis. Crko bi kad bi cutao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne, učinilo da je kod tebe gas na levoj strani (verzija za englesko tržište)... Znam da kad zavrćeš desnu ručicu ništa se ne dešava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne, učinilo da je kod tebe gas na levoj strani (verzija za englesko tržište)... Znam da kad zavrćeš desnu ručicu ništa se ne dešava... Zezaj zezaj, a ne secas se ade Huje od letos Nabavio sam plastiku, tako da cekamo lepo vreme pa da to montiramo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se nažalost, još mi je u košmarima... Čim stigne javljaj, već sam spremio čekić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imas u oglasima thundercat-a lik hoce da ga rasturi u delove,iz Kovina je vidi u oglasniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u oglasima thundercat-a lik hoce da ga rasturi u delove,iz Kovina je vidi u oglasniku Ja sam skoro zvao nekog lika iz tih oglasa i kad mi je rekao cene, samo sam mu se lepo zahvalio. Nasao sam neke delove kod jednog naseg clana gagitanja ili tako nesto, tako da sam od njega porucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...