Jump to content

Moto Zajednica

Kevo ne brini...smirio sam se... necu preko 500cc

Recommended Posts

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

Pozdrav svima!

Zovem se Ranko, jos malo pa izlazim iz druge decenije, iz BG,

Poduze vreme vec blejim ( sto kazu mladi obitavam ) na ovom sajtu/forumu ali sve sto me je zanimalo i cime sam se odusevljavao, ostavljao sam za da upotpunim snove i podam im malo boje.

Konacno sam resio da sve to pretvorim u javu jer mislim da sam konacno sazreo ( 100% nisam ali moram malo sebe da lazem ) i ostvarim zivotnu zelju.

U pocetku sam hteo Viraga i balavio na copove... ali... zelje su jedno mogucnosti drugo... izbor je spao na KLE 500... e sad... posto nemam A, ni sam ne znam sta da radim... morao bih da polozim pre ovog novog zakona, a ni motor nemam... btw... nikad nisam ni vozio motor ( bar ne veci ) :)

Ako neko zna dobru skolu sa motorom, gde bih mogao malo i da vozam casove i kao pripremim se za polaganje bio bih zahvalan...

To je to! Uzdravlje,

Ranko

ps. a naslov... kupovinom KLE ostvarujem sebi mogucnost da se pojavim u novinama sa naslovom : Odricem se sina Ranka :)... ali... smeksacu je nekako :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 245 postova

morao bih da polozim pre ovog novog zakona

Pozdrav!

Cini mi se da si malko zakasnio, zar ne pratis vesti? :)

Sto se odricanja tice, nema problema, i ja bih hteo motor, makar me se odrekli  ;D ;D

morao bih da polozim pre ovog novog zakona

Pozdrav!

Cini mi se da si malko zakasnio, zar ne pratis vesti? :)

Sto se odricanja tice, nema problema, i ja bih hteo motor, makar me se odrekli  ;D ;D

Cao, mozda si u pravu a mozda i nisi... ni sam nisam siguran... ali... mislim da do kraja marta moze po starom... ali da se zavrsi... ili nesto u delovima...

Ma stvarno ne znam sta mi je ciniti... pogotovu za kupovinu motora... kazu da je najbolje van sezone kupovati... ali je ponuda bas losa... s neke strane i cenim da ce se ovi sto uvoze malo ukljuciti kada krene lepse vreme... ali i cene ce da skoce...

hvala svima...

aco, mudro zboris ali opet... neodlucnost, finansije, nemogucnost probanja ( sneg,neiskustvo), neznanje... upravo citam teme vezane za kilometraze... u pravu su ljudi... nema veze koliko je motor presao ... vazno je odrzavanje... tako sam i kupio auto... dao boga oca jer je malo presao, mlad itd... i na kraju za 2 god izgubio 4 hiljade...

sad nesto razmisljam dam manje ( a i nema se vise ) i ucim i pazim...

sta mislis.. .da li je bolje uzeti motor od nekoga ko se bavi motorima ( majstor ) a u isto vreme aka do 00 taj isti motor ili nesto opet drugo za sta ni ne znam kako je terano ili odrzavano?

mislim motori nisu dizelasi pa da se voze na 2000 rpm ? za to su i napravljeni... da se voze ko brusilice...

ufff... vec glava boli :) ali ... zato je valjda vama motoristima posle tako i lepo :)

• Enduraš, 6399 postova
  • Motocikl: CRF300L

hvala svima...

aco, mudro zboris ali opet... neodlucnost, finansije, nemogucnost probanja ( sneg,neiskustvo), neznanje... upravo citam teme vezane za kilometraze... u pravu su ljudi... nema veze koliko je motor presao ... vazno je odrzavanje... tako sam i kupio auto... dao boga oca jer je malo presao, mlad itd... i na kraju za 2 god izgubio 4 hiljade...

sad nesto razmisljam dam manje ( a i nema se vise ) i ucim i pazim...

sta mislis.. .da li je bolje uzeti motor od nekoga ko se bavi motorima ( majstor ) a u isto vreme aka do 00 taj isti motor ili nesto opet drugo za sta ni ne znam kako je terano ili odrzavano?

mislim motori nisu dizelasi pa da se voze na 2000 rpm ? za to su i napravljeni... da se voze ko brusilice...

ufff... vec glava boli :) ali ... zato je valjda vama motoristima posle tako i lepo :)

Od majstora ? Znas onu izreku da obucar uvek nosi pocepane cipele ?

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: BMW F650GS Dakar

Sve se to na kraju svede koliko para mozes da nakupis nazalost... KLE500 ti je skroz dobar motor za poceti a posto je enduro onda ga valjda prethodni vlasnik nije "vozio ko brusilicu"  :)  Trazi, pa kad se budes zalepio za jedan, tad ti nece smetati ni odrzavanje ni ogrebotine, samo da ga imas... Znam jednog kome se to desilo  ;)

Ziv bio!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja