TarGuedil 0 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Danima vrtim po netu gume za mog BMW Dakara i smanjio sam na Metzeler Tourance i Pirelli Scorpion MT 90. Da li moze neko da mi kaze da li ima razlike u performansama jerbo su im sare skoro iste. Takodjer bi pitao sta dobijam/gubim ako guma nije tubeless tj. ima unutrasnju? Ja ne razvijam neke opake brzine na Dakaru tako da ne znam na sta bi mogla da utice unutrasnja guma (osim na cenu naravno heh, heh). Toliko za prvo javljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5695 Napisano Januar 22, 2010 Svakom po zasluzi, 12377 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lično nemam iskustva sa navedenim gumama ali znam da je naš matijak imao velikih problema sa Michelin Tourance, pročitaj njegov putopis o Maloj Aziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Tourance i jako sam zadovoljan. Samo da naglasim da uglavnom vozim po asfaltu pa i to treba uzeti u obzir ako si u offroad fazonu. Obrati paznju i na "tvrdocu" gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 24, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka bi bila Pirelli Scorpion MT90 A/T , ja ih imam na Transalpu i odlicne su ... http://www.pirellityre.com/web/tyres-catalog/moto-on_off_road-enduro_on_off/default.page Ove MT90 sa oznakom A/T spadaju u Enduro On/Off , za razliku od onih sa oznakom S/T koje su Enduro Street iliti putne enduro gume kao i Metzeler Tourance ... a ne verujem da si uzeo Dakar da bi ga vozio samo po asfaltu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan metzeler, ukoliko ceš imati kombiniranu vožnju s naglaskom na asfalt jer ima bolji grip od pirellia a za van ceste ti ionako vecim djelom igra šara mada nije samo ona u pitanju. bitno je to kako i gdje se voziš i šta ocekuješ od gume u tom režimu vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli ili Metzeler??? Ali gde kupiti? I ja se dvoumim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TarGuedil 0 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti? pa ili Kelena ili https://www.internet-prodaja-guma.com/ Mjoe je spomenuo tvrdocu guma pa me zanima koje su mekse. Volem ja off-road al ove sto imam trenutno Metzeler Sahara 3 mi malo plesu ponekad po asfalt, pogotovo na beloj farbi tako da bi nesto da me bolje drzi pa asfaltu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 25, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ako oces gumu koja drzi po svim uslovima puta a mogu i za neki off da posluze, kupi Michelin Anakee. Problemi su da je malo skuplja i nema je da se kupi u Srbiji ali moze da se naruci preko nekih ljudi sa foruma ili da skoknes do Osijeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Uvoznik i zastupnik za PIRELLI I METZELER KELENA D.O.O. 011/3329-036 063/699-720 INACE CISTO ZA INFO METZELER JE SADA U VLASNISTVU PIRELLI-ja A gume biraj prema svojim potrebama tj podlozi po kojoj najvise vozis pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti? pa ili Kelena ili https://www.internet-prodaja-guma.com/ Mjoe je spomenuo tvrdocu guma pa me zanima koje su mekse. Volem ja off-road al ove sto imam trenutno Metzeler Sahara 3 mi malo plesu ponekad po asfalt, pogotovo na beloj farbi tako da bi nesto da me bolje drzi pa asfaltu? Nazalost to neRADI, na sajtu izaberes gume nove modele za 8 i nesto hiljada dinara a onda zato sto sajt neradi, kontaktiras lika koji ti nnapise da nema nove modele ima sammoo zadnju, sve bez unutrasnje i da kosta 12800 dinara. Srpska posla. Ni na drugom pomenutom mestu nema nista novo, samo malo vise cene! Dge u inostranstvu kupiti gume, i preskociti domace "vacarose"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan 3OPAH Evo ja odavde kupujem gume Ako hoces javi se da se dogovorimo http://www.mynetmoto.com/motorradreifen.cfm/ActiveTab/shopping/ActiveLink/1/Search/2/motorcycle/125/motorcycle_ccm_group/5/motorcycle_model/4005/StartRow/0/motorradreifen.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...