Jump to content

Moto Zajednica

Beograd-Barcelona-Beograd, potrebni saveti.

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova

Ma da Francuska ima problema sa Marokancima i drugim afrikancima koi se večinom bave kriminalom tako da su krađe zbilja veliki problem to vrijedi i za Italiu.Neznam, ja kad idem prenočiti u hotelu ili privatni smještaj sve skidam sa motora ama baš sve, najrađe bi ga zavario za beton, nemojte me krivo svatiti, fučka mi se za motor jer nisam materijalist kasko će platiti štetu nešto cu popušiti ali veči mi je problem ako ga maznu onda mi sjebu godišnji odmor, taxijem do aerodroma i 8 puta presjedati do Zagreba.Zbilja dosta sam toga negativnog doživio u tim zemljama. Zemlje EX Yugoslavie su puno, puno miroljubivije.

Netrebaš si raditi baš neki problem samo pazi na sebe i na svoje osobne stvari(dokumente od motora, pasoš, novce i kreditne kartice).

Ja ovih dana između 07.03.-10.03.01 jurim za Egipat i najrađe ništa nebi poneo od dodatne opreme ali moram, ulje, svječice, sprej za gume, alat za zakrpat gumu tablete protiv sračke, nešto hrane u konzervi za nedaj bože, vode, sijelice, kompletnu kišnu opremu, 5 litara kanister goriva, električnu pumpicu za gume, itd...itd...da idem po Europi ništa od toga mi ne treba pošto na svakoj benziskoj imaš sve za kupiti ali Sirija,Jordan,Egipat je upitno.  ???

Želim ti puno zabave i ljepih trenutaka.Pozdrav.

post-9788-12879066722369_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 32 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE 500

Dobrih si saveta dobio, zaista! Sticajem okolnosti biću u Ljoret de Maru kada budeš dolazio do Barselone, ako budeš imao neki problem ili frku javi se na +34653617968 Imaj ga zapisanog za slučaj da ti nešto zatreba!

Srećno!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja