Gale 135 Napisano Januar 24, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ajde nisam ja tek tako postavio ovu raskrsnicu tj.kruzni tok kao problem. Pre pola sata sam prosao tuda pa da dopunim Njegovu klincezu koja je dala najprecizniji opis trenutne situacije: Znaci ako vozilom dolazite iz smera Krunske ulice prema raskrsnici tacno na mestu gde se ona spaja sa Kursulinom postoji okrugli znak plave boje koji oznacava kruzni tok saobracaja Medjutim, ako dolazite iz suprotnog smera tj. iz ulice Maksima Gorkog prema raskrsnici tu ne postoji nikakav znak. To je valjda da ne bi iz krunske mogao da skreneš u Kičevsku već da moraš da obiđeš okolo. Ali iz Krunske, mozes levo u Kicevsku... Nemožeš. Moraš da obiđeš krug da bi ušao 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ajde nisam ja tek tako postavio ovu raskrsnicu tj.kruzni tok kao problem. Pre pola sata sam prosao tuda pa da dopunim Njegovu klincezu koja je dala najprecizniji opis trenutne situacije: Znaci ako vozilom dolazite iz smera Krunske ulice prema raskrsnici tacno na mestu gde se ona spaja sa Kursulinom postoji okrugli znak plave boje koji oznacava kruzni tok saobracaja Medjutim, ako dolazite iz suprotnog smera tj. iz ulice Maksima Gorkog prema raskrsnici tu ne postoji nikakav znak. To je valjda da ne bi iz krunske mogao da skreneš u Kičevsku već da moraš da obiđeš okolo. Ali iz Krunske, mozes levo u Kicevsku... Nemožeš. Moraš da obiđeš krug da bi ušao 100% Lapsus, mislio sm na Trnsku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9501 Napisano Januar 24, 2010 4_tocka_i_karoserija, 2019 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Proš'o danas tuda... Prebrojte se... :-X :-X :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam, lezim mrtav bolestan, i jedva nekako kuckam... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Januar 25, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Evo glasao, plavom strelkom, a sta je nagrda (mora da je neki bojler na 'ladnu vodu) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan cela problematika je shto tu nekada nije bilo oko tog drveta pravilan krug sa asfaltom zivim u ulici pored i znakova ima al su generalno postavljeni totalno nebulozno , ovo nije kruzni tok vec je ostrvo , e sad ko zivi na vracharu zna kraj , trnska ulica treba da postane dvosmerna i da izlazi na bulevar tako da ce ovo biti onda logichan nastavak te ulice tj , ako dolazite iz krunske i ocete da skrenete levo u trnsku prvo skretanje tj pre ostrva ce biti traka u kontra smeru a druga traka tj posle ostrva ce biti smer ka bulevaru ... tako je i sad a pravac plave linije je idalje krunska ulica koja ima dve trake tj dvosmerna je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan samo da kazem da sam se slatko ismejao, cela situacija me podseća na epizodu Asterixa I Obelixsa kada su ih šetali po nekoj zgradi.... evo obećavam da sutra kačim slike iz svih pravaca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9501 Napisano Januar 26, 2010 4_tocka_i_karoserija, 2019 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan samo da kazem da sam se slatko ismejao, cela situacija me podseća na epizodu Asterixa I Obelixsa kada su ih šetali po nekoj zgradi.... evo obećavam da sutra kačim slike iz svih pravaca ;D Nemoj na muku da mi stajes. ;D AKo moze admin da kaze ko je sve glasao za plavo, pa da se dogovaramo za termin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan samo da kazem da sam se slatko ismejao, cela situacija me podseća na epizodu Asterixa I Obelixsa kada su ih šetali po nekoj zgradi.... evo obećavam da sutra kačim slike iz svih pravaca ;D Nemoj na muku da mi stajes. ;D AKo moze admin da kaze ko je sve glasao za plavo, pa da se dogovaramo za termin... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 28, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5388 Napisano Januar 29, 2010 Integrisan, 13073 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je pogrečno postavljeno! Kad se dolazi iz M.G. nema nikakvog znaka i idete pravo u Krunsku s tim da ovi što vam dolaze s desna (od kafane Kalenić) imaju STOP. Ako dolazite od Krunske i idete ka M.G. situacija je identična idete pravo bez ograničenja, sem pešačkog prelaza. Ali ako skrećete levo ka Trnskoj ili Mileševskoj ulazite u taj, u stvari, "polu-kružni" tok. Ovo bi (bez obzira na taj znak koji tamo stoji) bio kružni tok samo u slučaju kad iz M.Gorkog ne bi bilo dozvoljeno pravo nego bi stajao znak za kružni tok i u Krunsku bi se išlo oko drveta. Osnovna karakteristika kružnog toka je da se sav saobraćaj odvija u jednom smeru, obrnuto od kazaljke na satu (sem u GB, Japanu, Australiji i sl.). Ovako je ovo za mene lažni kružni tok i kao takvog ga i tretiram. S toga bi pitanje trebalo da glasi: " kog će vraga taj znak za kružni tok u raskrsnici u kojoj se odvija dvosmerni saonraćaj?"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 29, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan S toga bi pitanje trebalo da glasi: " kog će vraga taj znak za kružni tok u raskrsnici u kojoj se odvija dvosmerni saonraćaj?"! ha ha ha Bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 29, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan S toga bi pitanje trebalo da glasi: " kog će vraga taj znak za kružni tok u raskrsnici u kojoj se odvija dvosmerni saonraćaj?"! ha ha ha Bravo!!! E pa zbog tog vraga sam ja i postavio ovakvo pitanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno sumanuto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...