srx 3 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju ducati paljenje sa slike. Kupio sam ga kao ispravno i nisam nikad montirao na motor. Proveravao sam sa unimerom i nigde ne pokazuje da postoji prekid. Nebih bas skidao paljenje sa mog motora samo da bi ovo proverio ali ako budem imao vremena uradicu i to. Ovo sto se vidi na slici da je skidano to sto su bile zalivene zice sam ja skidao da bi premerio da nije nesto u prekidu tako da nije nastalo ostecenje u voznji ili slicno. Cena 55e. Kontakt na pm, ovde u temi ili na 063521007. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan 45e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan 4000 hitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...