INACTIVE 18 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Ivan i izradjujem vizire za motocikle i skutere, po tome me vec mnogi ovde na forumu znaju pa je to i bio povod da se i ja registrujem kao clan ove velike zajednice Registracijom mi nije namera da se ovde reklamiram prepiskom na forumu vec cu to uraditi za koji mesec postavljajuci baner na ovom sajtu kako to pravila nalazu Za sve koji zele da me kontaktiraju to mogu uraditi preko mejla ivan28m@beotel.rs uz obavezno slanje slike vaseg dvotockasa Zeleo bi da nadjem novu lokaciju za svoju radionicu u Beogradu pa molim clanove da ako imaju neka saznanja o pristojnom lokalu za tu namenu da mi jave na vec svima poznat broj: 064 2 847 847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2025 Napisano Januar 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Ivane, drago mi je da si konacno tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Januar 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivane od jednog od mnogih zadovoljnih mušterija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Januar 20, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Ivane! Video sam mnoge tvoje vizire i uskoro cu te posetiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 20, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivane ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 964 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene, takodje prezadovoljne musterije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivane i od buduce musterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 21, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Videh slike tvojih radova koje je lazić postavio. Svaka čast. Ipak ti netreba da otvaraš radionicu više bi ti pristajao atelje......umetniče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao ( imas mail od mene) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, Ivane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivane. Dobro je da si se predstavio i na ovaj nacin. Dosta nas je culo za Ivana, a sad mozemo i da komuniciramo s tobom. Zadrzi kvalitet rada i nemoj da dizes cijene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Club Semafor 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , Ivane . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7172 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bratu naseg velikog prijatelja Pere Kojota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Januar 21, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivane, vidimo se u subotu kao što smo se i dogovorili...maska sa farom je skinuta i čeka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 171 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 452 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav! Dobrodošlica za čoveka koji je usrećio mnoge članove ovog foruma! Saradjivali smo "više puta nego što bih želeo" ;D , ali sam svaki put bio više nego zadovoljan. Ja sam lično prilično iznenadjen da si se tek sad registrovao. Verujem da će ovaj forum biti bogatiji tvojim prisutvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Januar 23, 2010 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Januar 25, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest B@dz@ Napisano Mart 8, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan hello Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 8, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za najboljeg majstora za vizire.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...