Toti 0 Napisano Februar 20, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: ZAGREB Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da vam javim da sam nasao hondu ukradenu u 8mj. prosle godine ! Motor je samo polakiran ali nemogu vam objasnit rijecima tu srecu kad sam sjeo na njega ! Hvala svima i veliki pozdrav ! Tomislav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Februar 20, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan To su odliène vesti! Sa sreæom da se vozite :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 20, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nek te sluzi sa secom. Mene ako se sete na dan bezbednosti sete se, ako ne, to je bila moja duznost :bos: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 20, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Svaka chast i sada se ne odvajajte jedno od drugog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Februar 20, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna, gde je ukradena i gde je pronaðena? U zdravlju da se družite i više ne razdvajate... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Februar 20, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ne ponovlo se vise. Neka je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Februar 20, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ti si malo duze cekao da je nadju ali ti se makar vratila u boljem stanju Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 20, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa sreæeom! :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu da je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 20, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam mislio da happy end ima samo u filmu... Salu na stranu drago mi je da cujem dobre vesti, nadam se da cete brzo nadoknaditi propusteno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Februar 22, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ajd neka je sa sreæom i da se nikada i nikom ne ponovi. Znam kako je meni kad parkiram motor negdje van vidokruga,najraðe bi ka odnio u krevet sa sobom i zavezao ga lancima,a da vidim nekog da krade motor, kièmu bi mu isèupao kroz guzicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...