darinjo 3 Napisano Januar 17, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da mi kaze gde cu NS ili BG mogu kupiti zujalicu za zmigavce. Stalno me drugari opominju da ga ne gasim pa zbunjujem okolinu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5698 Napisano Januar 17, 2010 Svakom po zasluzi, 12380 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan www.mikroprinc.rs, www.kelco.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Januar 17, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ovo je bilo bas brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5698 Napisano Januar 17, 2010 Svakom po zasluzi, 12380 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...brzi refleksi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Januar 17, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan moze i da se nadje na auto otpadu zujalica od audi jajeta,forda eskorta,opel suze ...koja njima sluzi da upozori na zaboravljena svetla velicine je releja i super obavlja posao.Ja sam licno stavio od forda eskorta i zadovoljan sam za povezivanje su takodje potrebne dve diode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i za ovu informaciju. Ljudi brzi ste od 988. Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...