perisicboro 262 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ti on otisao bez Afrike.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam nacuo za neke blokade po Grckoj..proveri da ne upadnes u neku guzvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan otpada trenutno varijanta za voz jer su Leskovcani blokirali prugu! Jos uvek se vodim idejom da podjem motorom ali me malo brine onih -10 koje najavljuju za naredne dane.... a cuo sam za te blokade. ali nista ne znam detaljnije o tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 23, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma nadji nekog da preveze tebe i motorce do Grcke granice, bilo kombijem bilo prikolicom na autu i onda nastavi solo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan verovatno si cuo za izreku "dve babice= kilavo dete" s toga moj ti je savet uradi onako kako si mislio od starta.... prave odluke se uvek prve jave.... shto se vishe savetujesh sa nama i shto vishe nedoumica i prepreka ima "U recima" veca je verovatnoca da necesh otoci na put!!!! s toga .... prvo reshenje je najbolje reshenje!!! pakuj torbe i fijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............................. ;) ;) :) :) ;) :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3043 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Idi avionom sto pre... Vec kasnis a posao ceka. Uzmi povratnu kartu. Vrati se avionom za 2-3-4 nedelje kad se dovoljno prolepsa i vozi. Um caruje a zdravlje cuvaj, nemoj da si budala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zna on kako ce da ide , da je hteo busom ili aviJonom otisao bi odavnoooo, neko ceka ceka ceka..... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan joj, nemate pojma koliko se lomim... jutros je granulo sunce na trenutak definitivno sam resio da idem danas motorom i nikako mi se ne ide drugacije...... temperatura u krusevcu je sada -6, ali putevi su suvi.. ali koliko ce biti suvi u klisurama, kanjonima i slicno nisam siguran. Danas bi trebalo da podjem ovako ili onako... imam jos par sati da se odlucim za motor, ako ne, idem vozom veceras do Soluna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan po meni nije problem ici motorom, lepo se obuces cesce stajes i lagano nije to na kraju sveta u dva dana to mozes da prodjes . u svakom slucaju ides auto putem a to uvek ciste . ja sam pre par godina bio u atini 7 decembra bilo je 21 stepen . kako god da odlucis sretan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan sada upravo sam shvatio da sam konacnu odluku o tome kako cu ici doneo jos onog trenutka kad sam kupio Afriku.... ljudi trudicu se da vam se javim kad budem mogao da znate kako sam.... hvala vam na svim informacijama i savetima.... pozzzz i vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan bravo veve samo lagano, i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put Veve, i salji slike sunca iz Grcke. Srecnoooo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 24, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put Veve! Nek ti budu suvi putevi i vreme bez padavina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Aj, salji slike i javljaj se! Afrika je to, na njoj je uvek toplo! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Срећан пут !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 24, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 24, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put, Veve! Uzivaaaaaj! I, salji nam neke fotke iz toplijih krajeva.... A ni gajba mandarina ne bi bila na odmet! ;D Pozdraaaaaaaaaaaaav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6071 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uf, sad sam k`o na iglama dok se Veve ne javi da je dobro stigao. Ovo je kao kad smo cekali da Gabor stigne na cilj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Veve prijatelju neznani od 17. 01. 2010. pratim šta se dešava sa tvojim odlaskom. da si krenuo sutradan od prve najave vec bi pet dana lomio tanjure po Grckoj pa taman sjekire padale cijelim putem. Imaš dobar motor, lovu u đepu i šta još i najbitnije kako sam procitao - nemaš - a to je rok dolaska. Idealno, kreni covjece i sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da dam malo detalja o putu.... krenuo sam oko 13h.... stao sam na nekoj pumpi posle Nisa (130 km od Makedonske granice) da se malo ugrejem... mnogo sam se dobro obukao pa mi je bilo hladno samo na prstima ruku. Auto putem sam odatle vozio 160Km/h (legao sam na tank torbu i krio se iza vizira od hladnoce) Obe granice prelazim bez cekanja... prosao sam kolonu i dosao na pocetak, niko se nije bunio jer sam bio motorom ... Kroz makedoniju sam vozio uglavnom 140km/h gde je to put omogucavao. Na pola Makedonije je sunce pocelo da zalazi pa sam morao da usporim na 80-100.. na nekih 60 km od prelaza Gevgelija je pao totalni mrak.Dolazim na Grcku granicu a tamo milicija popalila rotacije... sve sareno od svetla..... dolazim ja do milicajca i on mi kaze da je granica zatvorena do 21 zbog blokada... pitam ga ja sta da radim sada, smrznucu se da cekam.... on mi kaze da produzim dalje do provere pasosa i carine i ako me tamo puste da prodjem onda mogu da zaobidjem traktore i nastavim svoj put.... e,al doziveo neko od vas da bude jedini na granicnom prelazu i da prodje Grcku granicu za minut i trideset sekundi :) samo su me pitali gde idem i to je to.... pecat i ajd cao.... ja zaobisao blokadu i vozi dalje.... e da super stvar je ta sto sam putarinu dovde platio 1 evro... samo sam stao na jednu naplatnu rampu na ukljucenju na autoput za atinu, na ostalim pitam al mogu da prodjem i oni kazu da moze... evo me sada u hotelu Park u mestu Katerini na 380km od Atine...posle Soluna je temperatura podnosljivija za voznju... mada ipak mislim da je ispod nule ili oko nule...... @mile fazer e mile, od 17-tog sam ja imao brdo poslova da zavrsim.... nisam imao novi pasos i uz pismo o urgentnosti sam ga izvadio za dva dana, preselio sve stvari iz Beograda u Krusevac.... i jos nekoliko projekata odradio hvala vam svima na brizi i na svemu ostalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Januar 24, 2010 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Veve! Mislim da si tezi deo pregurao. Sad polako pocinje uzivanje! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Veve. Uživaj u Grčkoj, a nama pošalji par sličica. Pozdrav od Katerine i Abby-ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6071 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, mislim da si najgori/najhladniji deo puta pregrmeo. Hvala ti sto si se odmah javio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Veve KRALJU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...