Jump to content

Moto Zajednica

Gas GSX 750f

Recommended Posts

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Da li je normalno da kada dodam gas broj obrtaja naglo poraste (sto je normalno) ali kad oduzmem gas onda broj obrtaja primetno sporije opada. Ako to nije u redu sta moze da bude. Gledao sam, leptiri se trenutno vracaju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Nije to. Skinuo sam filter za vazduh i gledao leptire koji zatvaraju otvore na karburatoru. Oni se vracaju odmah. Kako sam skinuo rezervoar ne mogu da vidim da li klipovi rade to isto jer se oni ne pomerajusa gasom dok se motor ne upali. Njih verovatno podize pritisak akda se motor upali, mada dolazi i neki kablovi od struje do njih.

• Drug član, 1125 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Mislim da ti je to normalno jer motor ima inerciju koja mu ne dozvoljava da odmah stane nakon vraćanja gasa.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Mislim da ti je to normalno jer motor ima inerciju koja mu ne dozvoljava da odmah stane nakon vraćanja gasa.

Ovo se desava i kad motor stoji.

Mislio je na inerciju motora, kad ga zaletish na 15000 obrtaja a ima 750 kubika nema veze shto si mu oduzeo gorivo on ce da se sporije vraca je ima "zalet"

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

Da li je normalno da kada dodam gas broj obrtaja naglo poraste (sto je normalno) ali kad oduzmem gas onda broj obrtaja primetno sporije opada. Ako to nije u redu sta moze da bude. Gledao sam, leptiri se trenutno vracaju.

visak goriva .. ja sam imao isti problem...ako kad je ladan i das sauh nece da upali i ako je vruc i pipnes sauh samo malo i on se ugasi to je definitivno visak goriva....sad ne mora da znaci da je stelka u pitanju mozda je samo nivo goriva u karb.. veci nego sto treba....ja sam smanjijo nivo goriva u karb...i vracao mi je gas odma..

Kupio sam ga dva meseca. Do tada sam imao isti samo 600 ccm. Za vreme nove godine je bilo lepo vreme i malo sam ga provozao. Tu sam to i primetio. Kada sam ga pre kupovine probao desavalo se da zadrzi gas cak i malo duze posle dodavanja, mislio sam da se sajla negde zaglavljuje ali nije do sajle. \dobro bi dosao jos neki savet sta moze da bude

pozdrav

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

moguce da je neko crevo od vakuma puklo ili se otkacilo?

moze se desiti i da ako ti je ler povecan malo vise da sporije spusta obrtaje?

na koliko ti je obrtaja nastelovan ler?

1200 obrtaja, kao sto treba. Vakum creva ima samo jedno koje je spojeno ka rezervoar, ostala tri su zatvorena.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja