dexter84 17 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili menjam Suzuki GSX-R 1000 K2 stranac. Na motoru fale tuneli za vazduh i desni retrovizor i zadnji migavci. Provereno legalan ali nemam para da ga ocarinim pa bi ga menjao za neki motor na nasim tablama.Ja sam ga dobio u zamenu. Motor je presao 16500km odlicne gume, lanac i kocnice. Motor ima podrep sa stopom od K3. Potrebno je ocistiti rezervoar. Cena 2000e. Ili zamena za RF900, GSX-R 750 ili CBR900. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, posto kazes rezervoar treba da se ocisti da li to znaci da ima problema sa primanjem gasa i ler gasa? Inace motor jako lepo izgleda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Gorivo koje se nalazi u njemu je dosta staro i vidi se kroz cep rezervoara da je zaprljan. A pri ubrzanju se oseti mali trzaj na 5000 obrtaja. Nista strasno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,nema sta, za u mraku ;D ......slikaj van garaze da vidimo na svetlu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Usput,ostavi br.mob. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan jel si zainteresovan glava za glavu ?? inace motor je u fullu bez ulaganja , svi servisi uradjeni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Dosta njih su me pitali za legalnost motora. Ko zeli neka mi pusti svoj mail na PP i poslacu mu skenirane papire. Pa vi lepo proverite. Ja sam slao kopiju saobracajne po komsiji u CH i on rece da je proverio u policiju i da je motor cist. I ovde sam preko drugara u SUP proveravao i rekose da ga nema na poternici interpola. Svako ko zeli moze da dodje i da pogleda motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Dosta njih su me pitali za legalnost motora. Ko zeli neka mi pusti svoj mail na PP i poslacu mu skenirane papire. Pa vi lepo proverite. Ja sam slao kopiju saobracajne po komsiji u CH i on rece da je proverio u policiju i da je motor cist. I ovde sam preko drugara u SUP proveravao i rekose da ga nema na poternici interpola. Svako ko zeli moze da dodje i da pogleda motor. ni slucajno nikom ne skeniraj i nesalji papire,jer moze da napravi fals na osnovu tih brojeva i podataka.... dokle bre komso da te ucim tim sitnicama koje zivot /pardon/corku znace Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja kao nemam sta da krijem. Ali imas pravo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dextere zamalo da opravis njesra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan skeniraj,skeniraj...evo ti moj mail odmah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja kao nemam sta da krijem. Ali imas pravo. pa i mene zamalo da zajebu.... :-X :-X :-X :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima li te auto u kombinaciji za motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...