Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki K2 1000

Recommended Posts

• U prolazu, 92 postova

Prodajem ili menjam Suzuki GSX-R 1000 K2 stranac. Na motoru fale tuneli za vazduh i desni retrovizor i zadnji migavci. Provereno legalan ali nemam para da ga ocarinim pa bi ga menjao za neki motor na nasim tablama.Ja sam ga dobio u zamenu.  Motor je presao 16500km odlicne gume, lanac i kocnice. Motor ima podrep sa stopom od K3. Potrebno je ocistiti rezervoar.

Cena 2000e. Ili zamena za RF900, GSX-R 750 ili CBR900.

11122010.jpg

11122011.jpg

11122012.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250

Pozdrav, posto kazes rezervoar treba da se ocisti da li to znaci da ima problema sa primanjem gasa i ler gasa? Inace motor  jako lepo izgleda!

• U prolazu, 92 postova

Gorivo koje se nalazi u njemu je dosta staro i vidi se kroz cep rezervoara da je zaprljan. A pri ubrzanju se oseti mali trzaj na 5000 obrtaja. Nista strasno.

• U prolazu, 92 postova

Dosta njih su me pitali za legalnost motora. Ko zeli neka mi pusti svoj mail na PP i poslacu mu skenirane papire. Pa vi lepo proverite. Ja sam slao kopiju saobracajne po komsiji u CH i on rece da je proverio u policiju i da je motor cist. I ovde sam preko drugara u SUP proveravao i rekose da ga nema na poternici interpola. Svako ko zeli moze da dodje i da pogleda motor.

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Dosta njih su me pitali za legalnost motora. Ko zeli neka mi pusti svoj mail na PP i poslacu mu skenirane papire. Pa vi lepo proverite. Ja sam slao kopiju saobracajne po komsiji u CH i on rece da je proverio u policiju i da je motor cist. I ovde sam preko drugara u SUP proveravao i rekose da ga nema na poternici interpola. Svako ko zeli moze da dodje i da pogleda motor.

ni slucajno nikom ne skeniraj i nesalji papire,jer moze da napravi fals na osnovu tih brojeva i podataka.... :)

dokle bre komso da te ucim tim sitnicama koje zivot /pardon/corku znace  :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja