Gastrorider 262 Napisano Januar 15, 2013 Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sa puta, pa pravo na putopis... ajde piši više, nemoj da te molimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro što nisam išao dalje po mraku jer bi sigurno završio u nekom jarku ili rupi kolko je toga iskopano na ovoj deonici puta koja se gradi ali to sam vidio tek ujutro kad sam krenuo dalje iz hostela, sve oprano od kiše koja je lila sinoč malo prohladno ali idealno za vožnju i ove kuče imaju čudne krovove a iza ovih redara na putu su ti prokopi dubine i po dva metra i puni vode (Powered by frubar.net) i bježeči na čelo kolone uspevao sam da ostanem suv i neisprskan pređem tih 70 km do granice kad tamo haos poobarana drveča panoi puno vode i blata baš je šibalo nevreme. (Powered by frubar.net) Pređoh granu i eto me doma rodna grudo moja i raspalim krivinama kroz klisuru do Tekije kad sam morao da okrenem rezervu, nisam vodio računa kad sam napunio i počela računica sa dva litra neču stič do Donjeg Milanovca 41 km, nego bolje nazad do Kladova ima manje 21 km i trebaju mi i dinari za gorivo te sve to obavih u Kladovu. Sad je krenula vožnja kroz klisuru milina takvih puteva tamo odakle sam došao nema i eto u Donji Milanovac na doručak u podne i da protegnem noge (Powered by frubar.net) i da izvinite počela i guzica da mi trne od silnog sedanja na motoru zadnjih dana, provjerio prtljag sve ok čak je i moj rak izdržao sve i vozi dalje . Ovo me mjesto podseča na moju Boku Kotorsku samo fale ona dva mala ostrva (Powered by frubar.net) i ovde se mora slikati obavezno (Powered by frubar.net) Prošao sam Požarevac i stao ljudi jedu neku piletinu u kafanicu oču i ja ali idu neki oblaci zamnom. ako jedem pokisnuču, ako nejedem ostaču gladan i suv i tako bi piči dalje kolačić u usta i vozi do Beogradai tamo me stigla kiša (Powered by frubar.net) Tu sa čekao jedno sat vremena da stane i malo se prosuši i odoh do Zemun Polja da svratim do mog velikog prijatelja Duleta koji me je odma iznio da se jede i nadomjestio mi onu propuštenu kokošku usput. (Powered by frubar.net) Tu su preneti prvi utisci sa puta i imalo bi se pričat još dugo ali opet neki oblak me čera dalje da izbegnem kišu i uspio sam prođe kiša pored mene dok sam prelazio most kod Beške i eto ga Novi Sad mokro sve oprezno vozim do kuče samo da mi se nešto sad ne desi na prag od kuče. Stižem ispred kuče kapija se otvara čuli su me žena i djeca opšta radost i moja i njihova vratio se barba sa puta živ i zdrav. Kuča dobila novi izgled, Jezdimir dobio garažu a ja radionicu. DOME SLATKI DOME (Powered by frubar.net) 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da sam uspio preneti utiske sa putovanja naravno bez slika ništa ako nekog interesuje nešto nek pita. Putovanje je trajalo 18 dana, 8 dana do tamo i 1dan odmaranja prije Odese i 5 dana u Sevastopolju ( gora Gasforta ) i 4 dana nazad. Para potrošenih 750 evra Robe za obuč i presvlaku previše nosio. Tehnika tablet, GPS,fotoaparat i mobilni maksimalno koriščeni. Motor male havarije Agregat odlično služio Oprema kompletno poslužila Ništa nisam izgubio što sam ponio I Blue Rider 9 se odlično proveo (Powered by frubar.net) 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16990 Napisano Januar 16, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3637 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo putovanje. O fotografijama i načinu na koji si nam preneo doživljaj ne vredi trošiti reči. Pročitao sam ovaj tvoj putopis bar pet-šest puta i čini mi se da sada već znam bolje od tebe i gde si bio i šta si radio. Zahvaljujući detaljnim podacima koje si dao (kampovi, putevi, granični prelazi, ....), ja već počeo planiranje trase i pripreme za ovogodišnji put u Volgograd. S obzirom da nisam uspeo da putujem u Sevastopolj, rešio sam da u odlasku prođem približnom trasom kojom si i ti išao do Sevastopolja, da se tamo odmorim par dana, a da onda nastavim do Volgograda. Stim što ću ja na ovom putovanju da imam i saputnicu (ne pušta me žena samog). Hvala na lepom putopisu i vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Januar 16, 2013 Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan E svaka čast, pravo uživanje. Moja žena neće na motor i imam slobodu ali nemam u sezoni više od 3 - 4 slobodna dana u komadu, tako da za sada uživam u tvom putopisu i planiram. Puno korisnih informacija, lijepo napisano i opisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Moram da kazem da namerno nisam hteo Blue Ridera da pozurujem zbog pisanja( mada sam u sebi hteo), jer ne pise se bas dobro kada si pod moranjem. Pisanje ide glat tada kada se sve sklopi , kada te prozivljena secanja ponesu i odnesu kroz svako mesto i krivinu koju si prosao tako da skoro osetis i miris i vetar. Vozio sam se zajedno sa tobom, Vukovima kroz tvoj putopis i sa svim onima koje ni ne znam ali sam ih upoznao preko tebe. Neka ih motor i vetar nosi sto dalje. Drago mi je sto postoji jos istomisljenika u vezi putovanja na istok. Ta strana sveta je nekako marginalizovana od nasih kolega sto se tice putovanja (mozda gresim ali imam takav utisak) , ali ako je, neka je. Imam nekako osecaj da istok sto vise treba otkrivati, puteve, narode, istočne civilizacije, njihovu kulturu i sve ono sto je ponavljam, imam osecaj zaboravljeno, možda vise zapostavljeno pod pritiskom zapadnog sjaja (ali nije "tozla" sve sto sija). Neko vise voli zapadni svet, glamur, moto skupove na kojima nema mesta za avanuturu u improvizaciju, i to je lepo. Ja sam inace ponovo u svetu motora posle 15 godina, i sve sada polako ali na moj nacin vracam ponovo , onako bas kako mi odgovara , sa pravim vrednostima , sa pravim motorom i verujem pravim ljudima. E bas ta improvizacija i mogucnost avanture nedostaju skupovima na zapadnoj strani (nisam bio, ali sam citao i video na youtube-u dovoljno), jer nemam nameru da idem na sajmove i vasare. Ono sto sam video iz Branetovih fotografija, upravo se verujem tu krije čar avanture i nadasve način na koji Brane vozi. Svaka čast pre svega na enegiji i želji u tim godinama ( ima ljudi sa više godina koji bi kazali " aaaa , lako je mladome kanale preskakati ") , ali zaista je tako! Ja se samo molim da me želja za vožnjom i u to vreme nosi. Svaka cast jos jednom i svim ostalim kolegama te generacije koji prenose iskustva i utiske sa njihovim putovanja na način koji vidim većini odgovara....Ako Bog da, da proleće ranije dođe, pa da provozamo jednom barem na kratko .....dotle pozdrav za BARBU! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobkon51 34 Napisano Januar 25, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Kragujevac,Serbia Motocikl: Trenutno nemam,ali se nadam da će biti jednog dana. Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci? Jedno predivno putovanje.Slazem se sa svima,kao da smo bili svi mi sa tobom, Blue Rider.Kao sto je "maresh" rekao,nekako svi vise ili manje pricaju o zapadu, a malo o istoku.Mene nekako sve vise vuce zelja da idem na istok.Nisam nikad isao na taj kraj,i imam zaista veliku zelju, da se otisnem tamo.Upoznao sam iz ciste znatizelje i druzenja, dosta osoba iz Ukrajine.(bez zelje za reklamom doticne drustvene mreze (facebook)-cak sam imao i problema da upoznam nekog iz Ukrajine,ali to je neka druga prica.) Sve ono sto su mi oni pricali o svojoj zemlji,Blue Rider je vrlo lepo opisao i slikovito prikazao.Barba,veliko hvala, na lepom prikazu divnog putesestvija.Ti i mocni Jezdimir, jos dugo da jezdite zajedno, i da nam jos ovako lepih putovanja prikazete.Ziveli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Utisci sa putovanja su preneseni, savrseno. Odlican putopis, bas sam uzivao citajuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisam citao bolji putopis ... Uzivao sam u svakom detalju .... Svaka cast i za put i za nacin na koji si to podelio sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBA 3 Napisano Februar 7, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Tenere 600 3AJ, Varadero XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam citajuci tvoje putesesvije. Ovakva iskustva nemaju cenu. Moja zelja je bila da idem na skup kod Vukova i malo je falilo te 2011 g. ali iskrslo i osta samo u mislima. Drago mi je sto na slikama videh i drugara Sci-ija koji je za svako postovanje u nasem svetu bajkera.. Boze zdravlja bice prilike da odem na njihova skup jer mislim da to treba osetiti i doziveti, jer koliko god se nama cinilo opipiljivo i verno na slikama, cula me vuku da osetim taj put i energiju tih ljudi, brace nam Rusa... Zelim ti jos puno uspesnih putovanja, da si ziv i zdrav..... Srbija=Rusija=Krv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se baš navukao na SSSR još uvek nisam svario ovaj moj put i još jezdim po putevima Ukrajine a ja več počeo da planiram povratak na ove prostore i to put za Staljingrad dje če biti dogodine sljedeči Bajk šou (Powered by frubar.net) Videh te na zajedničkim fotografijama sa mojim drugarima iz Niša (Veterani 63. Padobranske i Noćni vukovi). Planirao sam da i ja putujem međutim porodični problemi (bolest i smrt oca) su me sprečili. A verujem da će mo sledeće godine iz Volgograda (Staljingrada) na ovim stranicama da stavimo zajedničke fotografije i komentare. Staljingrad Bajk šou 2013 biče 23 augusta http://bikeshow.ru/r...-2013-volgograd http://bikeshow.ru/r...a-nochnye-volki http://34auto.ru/tex...day/594018.html Počele su pripreme za Staljingrad Bajk šou, idemo kod brače Rusa preko Ukrajine 23 augusta 2013 http://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=0&idnovost=36730#.UT914ta9Svl http://srbin.info/2013/03/%D0%BD%D0%BE%D1%9B%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B8%D0%B7-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D1%9B%D0%B5-%D0%BE/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobkon51 34 Napisano Mart 13, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Kragujevac,Serbia Motocikl: Trenutno nemam,ali se nadam da će biti jednog dana. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Blue Rider. Znaci bice novog putesestvija i novih putopisa i dozivljaja. Pozdrav i sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nam je Hirurg u nedavnoj posjeti uputio poziv da dođemo u Staljingrad http://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=0&idnovost=37286#.UU3Tthe9Svk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 23, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Blue bravo Ja planiram ove godine da idem ali još je rano da bi bio siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da će ove godine poseta Staljingradu proći u mnogo većem broju ljudi iz Srbije. Bilo bi to lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedno događanje kod Nočnih Vukova prije 16 godina http://nightwolves.ru/ru/video/bayk-shou-97-nochnye-volki-16-let-nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan I najnovija vest da če biti rok festival u Sevastopolju na gori Gasfort 17 - 18 - 19 augusta i posle ide kolona do Staljingrada na bajk šou 23 augusta http://nightwolves.ru/ru/news/rok-festival-v-sevastopole-i-motokolonna-na Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan POZIV JE VELIK http://www.youtube.c...0&feature=share Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 8 Napisano Septembar 15, 2021 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Đe moj Plavi Jezdimir Rale i Branko iz NS Ridersa oteli su mi ga i sad oče da registruju bez mog odobrenja prijavio sam policiji te " bajkere " Blu 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 8 Napisano Septembar 22, 2021 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://fodi.frubar.net/files/F24865EE-A514-C444-99BC-445B139B5E7A.jpg Ovako izgleda Plavi Jezdimir i očekujem da mi ga vrate ti "bajkeri" iz NS ridersa Blue 9 Promenio Septembar 22, 2021 član Blue 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 8 Napisano Septembar 23, 2021 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://fodi.frubar.net/files/F24865EE-A514-C444-99BC-445B139B5E7A.jpg Da idem opet za Majku Rusiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 8 Napisano Septembar 23, 2021 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Septembar 23, 2021 član Blue 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 8 Napisano Octobar 16, 2021 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači da Ja moram po mog Plavog Jezdimira kod tih "bajkera" i dođem Blue 9 Promenio Octobar 17, 2021 član Blue 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7210 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 3007 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Na kom je ovo jeziku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 8 Napisano Novembar 9 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Plavi Jezdimir opet na putu idemo do Moskve preko Sevastopolja na proljeće, pripreme su spremaju ide Blue Rider 9 dalje 3 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...