Blue Rider 9 210 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Blue Rider 9 je stigao doma Plavi Jezdimir ga nije izneverio i doveo ga kuči i zato je dobio novu garažu i hvala mu. (Powered by frubar.net) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Jul 26, 2012 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Bogu hvala da si se srecno vratio kuci. Lepe si nam slike i reci dao i hvala ti na tome sto si omogucio da i mo bar malo osetimo draz velikog skupa motorista u Rusiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bijese u Sevastopolju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Još ne mogu da dođem sebi od umora i obaveza kod kuče da napišem putopis pa evo slike nek prave priču (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sutradan defile na 6:45 ja (Powered by frubar.net) 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jul 28, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Pričaju ove tvoje slike same za sebe.....ja sam se na svakoj zadržala da bih otkrila svaki detalj i šta drugo reći osim da su fantastične.... .......neverovatni motori nikada bar sa moje strane viđeni, lepi ljudi, i Hirurg je na jednoj ako se ne varam, one na kojoj si ti fenomenalne, bina fantastična.....svemirska...a tek oni ogromni kotlići sa Bog te pita čime unutra.....i srpska zastava....ma svaka čast i hvala ti! Apsolutno si preneo atmosferu ovim slikama..... dok se ne odmoriš i nađeš vremena pa budeš i pisao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Posle susreta i povratak kuči (Powered by frubar.net) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam došao kuči žena napravila garažu za Jezdimira i ostale kučne ugođaje za nas baš me lijepo dočekala (Powered by frubar.net) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sam šou me jako uzbudioi potsetio na naše prostore http://www.youtube.com/watch?v=ODxumMb1nPg&feature=related 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 29, 2012 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan lepe slike , svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 29, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan slike su extra,lepo putovanje! snimak kao da je iz nege druge dimenzije!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 29, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo majstore, gledajuci scenu ocekivao sam da od nekuda istrci Mel Gibson snimajuci Mad Max 7. svakako si napravio dobar potez uputivši se na taj susret jer kako vidim bilo je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 977 Napisano Jul 29, 2012 Ol' dirty bastard, 621 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si se lepo proveo i stigao bezbedno kuci. Vidim Sci jos uvek vozi "usrafljeni" XT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ko me zna a i vidi po slikama dje nosim naocare mogu vam reci da su mi oci sad vece od naocara pazeci na rupe po drumovima da ne govorim o viska delova na motoru ram tablice, drzac torbi, jedan retrovizor pocepane torbe ,pogubljene flase sa vodom razdrdane kosti ali toje to sad sam u Jevpatoriji i trazim kamp a sutra Sevastopolj pozdrav (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek odmaram ovde ima sveta odsvuda partizanski turizam sve normalno i prosto samo uzivanje u moru i sto davno nisam vidio ljudi plesu do kasno veceras sam odmoran mozda i ja izgazim neku domorotkinju u ove moje opanke. Ima puno kampova ljudi ne pate da se obuku vruce je e evo videh jednog sa bradom sto ovde nije obicaj pa svatam sto me ljudi ovde cudno gledaju kad sam bez motora a na motoru svi hrle da pomognu i nekako se junacki osecam jer nema puno bajkera ili ih nisam vidio. Svi voze neka besna kola a onda izvadi sator i paradajz konzerve ih hleb i przenje na suncu do besvesti. More je dosta hladno po meni to je bilo jutros a onda sam utekao u hlad pa cu sad malo pridvece malo da se osvezim. (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Skromna večera ( čitaj dijeta ) u mraku negde u kampu , ispravljanje vila izmedju stubova, jedno od puno sličnih imena kao u Jugi,vrlo sam fotogeničan,još jedno malo misto i kamp uz more i komšinice tu je pala zajednička večera i druženje do doručka,punjenje goriva kod babe Gane i odlazak u grad Skadovsk. Gradovi i mjesta sam birao nasumice uz more uprem prstom u navigaciju i tamo idem. (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan http://ru.tsn.ua/fot...chi-lyudey.html 3-a fotografija Samo sam hteo da vidim na čemu su da razmenimo opijate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ulaza na Krim pukle bisage po šavu te onaj konop za vuču pa ispleti i pritegni još bojlje drže a posle zasluženi doručak ručak večera sve u jedno (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Bravo legendo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Na mestu dogadjaja postoji jezero i jedan mali originalni kafić mali odeljak vukova tu smo provodili dosta vremena kupajuči se i uživajuči u osveženju (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Muvanje po kampu i nadgledanju radova pre finalne večeri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 2, 2012 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Kuda si se vracao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 451 Napisano Avgust 2, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na provodu i slikama, na kojima vidim i moje iz mk Crna Reka,mk Civija itd ne sumnjam da ste se lepo proveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Blue Rideru - CARE!! (posle ovih fotki mogu reći "ko da sam bio" ... skoro ko da jesam!) Pomalo ti zavidim (mada je to ružno osećanje): možeš komotno da menjaš naslov jedne od serija fotki sa "Šta bi dao da si na mom mestu?!" xixi :moto3: Lone rider... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog putovanja treba putopis i biče ali kad sve posavršavam radove oko kuče i u novoj garaži i radionici a ide zima drva su tu pa polako kilometar po kilometar pisačemo, do tada idemo na još neke vožnje pozdrav Blue 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...