RadicM 1076 Napisano April 23, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Da sam za prvi motor uzeo ctx ili nesto od 80ccm ne bi sad menjao nego je atx slab moj sa ovim budzenjima ide do 65 bt moze malo jace al je hladjenje losije i uz brdo je veselo sa dvojcom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano April 23, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan za APX-a http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=57452&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-Vile-za-kros-motor skini taj bzvz cilindar od apn-a i stavi ovaj http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=59089&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-T15-oprema za Radica ide sraf na sraf http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=57551&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-Tomos-Elektronik-e-90 ili malo zezanja posto ti 80- 90 cc malo http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=59586&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-MTX a ako hocete da izigravate ekologe i vozite 4t http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=51986&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-Masina-za-Suzuki-DR-125 to ti je masina koja ide i u vseg imiljenog quinqija-sprint-pioneer pulsera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 23, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Moj crni grom ;D Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan stavi jos slika bta e stevo ma ctx me smorio hoce nes vece pplanirao sam varadera 125 ali i dr 125 4t mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zemunboy hvala na ovome,u planu mi je da stavim kosi usis..juce sam nabavio deklu od petnaje i prirubnicu,jos mi treba taman to sto je u oglasu,videcemo koliko trazi covek za sve to ;D e kad bi samo ovu masinu sa mtx-a stavio ne atx-bt-apn...mislim da bi bolje isao od honde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 24, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako te je ctx smorio varadero ti nije nista bolji od njega slicni su po brzini. Sto se tice budzenja zamenom lancanika sam dobio koliko toliko pristojnu brzinu ko skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan c tx me je smorio zato sto zahteva stalno odrzavanje ja se nelozim na brzinu ... varadero je najbolja 125 u klasi pricajte sta ocete > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan montiran kajen filter sutra bi trebala da padne jedna proba na stazi pa ce mozda i nekih slika pasti.. na mz forumu sam saznao da ove vile nisu ni sa jednog mz-a..ko zna sa kojeg motora su skinute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Taj filter je sminka cista,ako se i tako moze nazvati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma da...vidis de ni nije spajan sa karburatorom nego selnom za gumu svidja mi se kako izgleda sa njim..a kako bi radio..verovatno nebi ni radio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan radio bi. kad radi bez filtera radiće i sa tim, ako nije gušći od starog neće da bude razlike, samo bolje. ali samo ako nece da pušta svašta u motor, a vodu hoće. jel taj tomos onaj što je rasklapan na jutubu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 27, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Nije taj. To na snimku je Mario Mrksic, napisao je knjigu o tuningu 2T motora. A snimak je star mozda i vise od 20 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan 92 snimano. ista viljuška, sečen pozadi. kako znaš da nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mozda bi radio sa vecom diznom,mnogo bolji bi bio za bt-t15 o kakvom motoru je ovde rec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa jel ga vidiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 28, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan 92 snimano. ista viljuška, sečen pozadi. kako znaš da nije Zato sto nije, Tu viljusku je steva nedavno stavio tako da nije ista. Kao da je neki problem uzeti brusilicu i iseci branik ili sta vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nisam te razumeo kako treba...upravu je phenom,cini mi se da sui vile na tom motoru od elektronika 90..ove moje nisu ni od mz-a..saznao sam na mz forumu da takvih vila nema na ni jednom mz-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan danas sam montirao i prednji oklop,sutra mi stize far za to,ovaj je mali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog off-a,ne bih da otvaram novu temu... Hitno mi je potreban service manual za Kolibri APN4,1977.god...Guglao sam i nisam nista nasao.Moze li neki link ili pdf? Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan imas nesto o apenu ovde,probaj pa javi jel valja sta http://www.megaupload.com/?d=O403IDWO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 28, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ovo cudo je pobedilo ide 50km/h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan hahahhah to u tesli ides atxom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 28, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Da doaso sa atx-om a ovo ortak doneo na skuteru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Da doaso sa atx-om a ovo ortak doneo na skuteru Jaaaooo Teslići ! Pa vi se trkate po učionicama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 29, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta. A sto su mi ortaci ludi preneli su maj zakljucan motor na drugu stranu dvorista samo da bi me lozili da je ukraden... a ja kao lud otiso i vratio ga natrag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...