Nick Blue 26 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nema veze pa jer ces se vozis ove godine ))))) Nadam se. Ma opušteno. Važno je da se uživa u motoru, da li u garaži ili na drumu manje bitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aero 0 Napisano Mart 25, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zr Prijavi odgovor kao problematičan e da ja pocnem imam tomos ctx 1990 god drtina matora:D lol...ja imam automatica... 1987...e to je tek matora drtina ...problema sa chime samo nema...josh malo pa na istorijski sajam...Bice kao Harley davidson Panhead za koju godinu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan z jr bo si me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aero 0 Napisano Mart 27, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zr Prijavi odgovor kao problematičan Ocu stavicu...sada sam trenutno bolestan pa nmgu da ga slikam al' cim ozdravim stavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan stevo svaka tebi cast ja i radic kad krenemo na leto da se vozikamo svratimo da probamo apxa bt0w ako je neko iz bg i ima slobodnog vremena za sledeci vikend malo neko offroad kosutnjam avala ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ocu stavicu...sada sam trenutno bolestan pa nmgu da ga slikam al' cim ozdravim stavljam ok onda,sto pre da nam ozdravis! ;D Hvala Luka! ;D kad krenete put i dolazite do novog sada javite ovde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ocemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 27, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Eh ja tada idem za Bosnu. Idite na Avali tamo je ludara za krivine manje vise nema staza za off ali krivine su. Ja sam prestao da divljam u offu nije zanimljivo po suvom samo kad je blato a i slab mi motor ne bi da mi opet crkne sad cu da puknem sigurno 20e+ za popravku Ali zato ga zato po putu vozim ko na trkama svaka krivina pod 45 pa pun gas zadnji trenutak kocnica pa ponovo krivina. Dobro je da mogu da idem jedva 60 inace bi negde izginuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan aj bre popravljaj to da divljamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 27, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj da ga popravim teram ga u ponedeljak utorak na popravku pa cemo onda na raspustu da divljamo po avali n aonim krivinama i ovako po bg da se vozikamo po guzvama i da se smejemo onim nesrecnicima u kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan super onda ;D sace raspust konacno,bice novih slika mog projekta uskoro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci ! Kreće sezona. Kada čitam vaše dileme i Tomos probleme setim se svojih od pre deset godina. Da li da se kupi nov deo, polovan ili ta "lova" potroši u gradu ? Uživajte što više možete ! Mene će sezona još malo da pričeka. Obaveze, posao, skitnja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan momci imam jednu tuzno srecnu stvar najverovatnije uzimam na kraju seson hondu varadero 125 pa je sudbina mom ctxu jos nepoznata zao mi da ga prodam (((((((((((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 28, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Boli tebe uvo kad imas toliko para da uzmes varadera ja ne bi ni pogledao tomosa da mogu da uzmem varadera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ee da ja imam para uzo bih novog . . .uzecu polovnog oko 1600e ali tomosa mi zao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan krece krece ;D Luka lepo te krenulo,al cetaru da ostavis sa strane ;D Jel imas pare za hondu ili moras ctx da prodas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 29, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Gde si naso za 1600e kad su svi oko 1800+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna nova slika,tako je izgledalo juce,danas je malo oblikovan i skracen od gore,dole je malo uzi,izbusene rupe,iza mozda stavim neku sitnu mrezicu,mozda stavim providnu plastiku,a mozda i crnu foliju preko nje..videcemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan priprema se za farbanje oklopa,sutra cu nabaviti farbe,prednja maska je dobro ispala,nadam se da ce mu super stojati,ofarbana u osnovnu dva puta,sutra cu je preci vodenom smirglom i ide u crno..ovde brojeve treba jos oblikovati i srediti malo..neda mi se vec je 9 sati.Kako samo vreme proleti kad sam u radioni i nemsilim ninasta...e da je tako u skoli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Stevo, Izgleda sve bolje i bolje. Luka, lepo što možeš da pređeš na veću mašinu. Razmisli za Varadera 125 - jaka je cifra - možeš za te pare da uzmeš i većeg japanca. Bogat je izbor polovnih 125-ica - za svačiji ukus i džep. Čuvaj CTX - za uspomenu kada ti se sviđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ali on je za put najbolji i nemogu vecu kubikazu da vozim ima svoje prednosti i 1 mana mu ce cena ali ako oces pravu stvar od 125 za put ja msm da nema bolji izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 31, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Svaka 125 sa 4t je ok za put a moze i 2t bez problema samo da se redovno servisira na 15000km. Jos jedan mana je popravka jer je jako skupa za 4t generalnu ne mozes da pocens bez minimum +300e. Znam zato sto je kum platio oko 200 i nesto za njegov skuter od 50ccm mogu misliti koliko je za nesto vece. Da sam na tvom mesti strpio bi se jos godinu dana polozio sad pa kupio nesto od 250ccm ili jos bolje gledaj nesto vece jer po novom zakonu mozes da vozis bilo koju kubiukazu sa 18 samo da ima 45kw a tu ti popdpada dosta enduro motora. Kad vec imas pare nemoj ih zarobiti u varaderu on jako tezak za prodaju. Ja se na zimu razmisljam da pazarim dominatora od 250 ili neku 125 4t mozda dr-a jedini razlog zato ne uzimam vece je sto nemam para za vece tj nihovu reg jer moji rodetelji vode takvu politiku ako oces zadovoljstvo sam placaj. Moj savet i preporuka pa ti odluci sam. I jos jedno pitanje koliko dugo si mislio da vozis varadera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan MISLIO SAM 2 3 GOD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan posto farbanje oklopa nisam uradio kako treba moram sve nanovo,smirglanje,osnovna...pa ce taj broj biti od nalepnice,mislio sam da cu odraditi bolje sa farbom al nevalja ...stavio sam standard sediste ;D prednji oklop se pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...