steva 3 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ocekuj slike predvece ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan malopre sam ga malo provozao po blatu i oprao ;D iskopao sam i stitnik koji sam pre mesec dana poceo da poliram ali nisam stigao zavrsiti.. evo rupe na vilama gde se pricvrscuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan nece moci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan neverujem da moze.mozda uz neke prepravke,ako se vec secka,brusi i vari bolje napravi sam stitnik od lima ili mozda skinuti sa nekog krosa plastican stitnik,ja imam na mom i super izgleda ;D sad planiram da napravim jedan dole,ali mnogo manji.izgledace dobro kad se produze vile ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan pa to cu i da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Za rezonu kod mene je koriscena na apn-u malo je pomerena cev da bi moglo da strane na izlaz iz cilindra. Juce sam apsolvirao osovinu predjde vile rastavio sam je sastavio podmazo sad vise ne brinem cak sam i neko preskakanje pri naglom kocenju popravio (to se popustili srafovi). Najbolja scena je bila kad sam dovrtao srav sa kornje strane one osovine sto povezuje vilu i ram i ne izvljaujem da se vila spusta na dole kad su izleteli lageri... Cak sam i zamenio onaj drzac za ruke tako da sad ima mesta za dvoje komotno bez guranja.Sa koferom izgleda malo dugacko motor tako da moram opet nesto da prepravljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan neznam jos kakvu je nabavio,rekao mi je da ce javiti za koji dan.Moracu je malo prepraviti da lepo sedne na apn verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako oces mozemo da se zamenimo posto je moja vec prepravljena za apn-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan covek me jos nije obavestio da je nabavio ali je rekao da ce za vikend da mi javi.Ako bi zeleo sacekati malo da vidimo jel ima i da mi stigne... jel prepravljena grana ili je samo savijena jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ili da mu posaljes sms da vidis jel je nabavio i da tu rezonu posalje tebi,a tvoju prepravljenu da posaljes meni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Malo je on nju iscukao savijena sd ja treba da nju vracam a ovako boljeako tebiodg da se zamenimo da ustedimo an vremenu. Pitaj ga ti ako meme oet cuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan onda da ga pitam jel je nabavio pa ako jeste da mu ti posaljes adresu na koju da ti posalje a ti tvoju saljes meni? sad citam post ponovo ...vracas mu rezonu jel ti neodgovara prepravljena? aj je meni prodaj ako nemoze na atx-a,platicu je koliko si dao,nista negbis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ta rezona koju on tebi salje ako nije cukana prepravljana ili bilo sta dirano na njoj da on to tebi posalje pa ti vidi u kom je stanju i posaljes mi slike pa da vidimo dal se isplati da menjamo posto je ova moja malo zakrivljan ona dole cev sto ide sa izduva cilinda da bi mogao na apn-ov cilindar pa bi ja sad morao to da vracam u oreginal stanje za moj motor. Znaci kad ti stigne onda cemo da vidimo sta i kako do tad cu sacekati ovu sam uzeo tako na nevidjeno ne opet da se zeznem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan moze i tako..samo kako cemo se zamenuti kasnije,neznam jel moze to preko neke expres poste ili kako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ma stavis mi lepo na lastin autobus i j apokupim u bg tako sam ja uzeood ovog lika castio vozaca 50din a coveku dao preko poste pare i gotovo svi srecni i zadovonji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan 240 je postarina od novog sada do bgda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Srecom da nemem para za bacanje salim se videcemo jos kako i sta sto se tice busa blizu mi je stanica tuda prolazim kad idem za skolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dogovoricemo se jos onda,sutra bi trebao da se cujem sa covekom,nadam se da je nabavio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje sto budzis apn-a kad imas ctx-a motor i po za preradu u kross Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ta masina ide na apn a sve ostalo prodajem komsiji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti lepo prodaj masinu meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan a meni oreginal far Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan heheh masinu cuvam,ocu da je sredim ako komsija neponudi nesto normalno za nju ;D far nemam uopste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj jel bi prodao agragat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...